Blogolj!

Blogstar kávéház

Esély

Egó kontra összefogás.

Nem tisztul a kép az ellenzéki térfélen bő egy héttel a választás előtt, néhány körzetben volt csak visszalépés az utóbbi napokban, a szimbolikus gesztusok ellenére távol az országos megoldás – elemez a Népszava Online.

„Virág Andrea, a Republikon Intézet kutatója úgy látja, nem tudni például, hogy ahol az ellenzéki jelölt eséllyel győzhet, ott mennyire tudatosan szavaznak majd át erre az indulóra. Az is kérdéses a szakértő szerint, hogy a választók be tudják-e azonosítani, ki az esélyes jelölt, sokan ráadásul csak az utolsó pillanatban döntik majd el, valóban átszavaznak-e.”

Saját egójuk fontosabb az összefogásnál

Nem tisztul a kép az ellenzéki térfélen bő egy héttel a választás előtt, néhány körzetben volt csak visszalépés az utóbbi napokban. Az Együtt szerdán visszahívta jelöltjét a főváros 12. számú választókerületében a DK-s, MSZP-Párbeszéd támogatással bíró Hajdu László XVII. kerületi polgármester javára.

Szennyes

Ellenzéki (n)agymosás.

Szintet lépett az ellenzéki csatározás, ezúttal az Együtt és az LMP hajtott össze – írja a Hirado.hu.

„Bernivel nem kell kiteregetnie a szennyest. Hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást – többek között ez hangzik el az Együtt egyik kampányfilmjében. A videóban Juhász Péter mosószerügynököt alakít, aki a vásárlóknak a Berni nevű terméket ajánlja. Juhász Péter szerint Berni megakadályozza az összefogást, gátja a sokszínűségnek, de legalább a szennyest nem kell kiteregetni vele, és még mosás nélkül is habzik.”

Szintet lépett az ellenzéki csatározás

Juhász Péter, az Együtt elnöke mosóporreklámnak álcázott videóval „ment neki" Szél Bernadettnek, az LMP miniszterelnök-jelöltjének. Az LMP szerint ez már az a szint, amire reagálni sem kell. Azért annyit elmondtak, hogy szerintük Juhász Péter az alig létező pártját akarja életben tartani.

Vicc

Trump komédiája.

Izgalmas interjút közöl a Mandiner.hu George Friedman amerikai geostratégával, nemzetközi hírű elemzővel amerikai és magyar politikáról, Sorosról, Orbánról.

„A politika jelentős részét viccesnek találom. Különösen, hogy a politikusok mennyire komolyan veszik magukat egy olyan országban, ahol a politikusoknak nincs komoly hatalmuk. Európában komolyabb a helyzet, mert önöknek valóban nagy hatalmú vezetőik vannak, akik tehetnek olyasmit, ami ijesztő. De nálunk Trumpot megállíthatja egy hawaii bíró.”

Soros nem fog megszabadulni Orbántól - George Friedman a Mandinernek | Mandiner

„Orbán nem csatlós, hanem előfutár" - mondja George Friedman amerikai geostratéga a Mandinernek. A nemzetközi hírű elemző szerint Soros György félreérti a politika lényegét, Donald Trump hazudik és még élvezi is, Kína és Oroszország válsággal küzd, Amerika viszont köszöni, jól elvan birodalomként az óceánjai mögött. Nagyinterjúnk a szókimondásáról ismert, magyar származású elemzővel.

Kereszt

Szandi hangolódása.

Az énekesnő igazi háziasszonyként és vallásos keresztényként éli meg a húsvétot, három gyermekével és férjével ilyenkor feldíszítik a házat, tojást festenek, locsolkodnak és templomba mennek – olvasható a Lokál Online cikkében.

„Kislánykoromban a húsvét egy nagy buli volt, összejött az egész család, de nekem senki nem beszélt arról, hogy pontosan mit is ünnepelünk ilyenkor. Aztán 12 éves koromban önszántamból megkeresztelkedtem. Onnantól kezdve egészen más jelentéssel bírtak a keresztény ünnepek. Csabit és testvérét a szüleik hitben nevelték, így számára természetes volt, hogy a keresztény hagyományok szerint ünnepeltek, és bár a nagy bulit is szerettem, a bensőséges, meghitt hangulat, a valódi ünnepre hangolódás is fontos számomra.”

Húsvét Szandiéknál: Minden évben nagy ünnep nálunk

Szandi igazi háziasszonyként és vallásos keresztényként nagyon fontosnak tartja a húsvét megünneplését. Három gyermekével és férjével ilyenkor feldíszítik a házat, tojást festenek, locsolkodnak és templomba mennek. Az énekesnő szeretné továbbadni gyermekeinek azokat a húsvéti szokásokat, amelyeket korábban az anyósától látott. - Keresztény emberként fontosnak tartom a húsvéti hagyományokat, azok ápolását, ez minden évben nagy ünnep nálunk.

Anyacsatorna

Reggeli újratöltve.

7 év után visszatér az RTL-hez Peller Mariann – számol be róla a Blikk Online.

„Majd kiugrottam a bőrömből, amikor felhívtak – lelkendezett Mariann, aki az elmúlt években sem tétlenkedett, hiszen önálló műsort vezet jelenleg is a Life Tv csatornáján. Ráadásul a gyereknevelés és az anyaszerep mellett is folyamatosan képernyőn volt. Ám bevallása szerint titkon mindig remélte, hogy visszatérhet anyacsatornájához.”

7 év után visszatér az RTL-hez Peller Mariann

A RTL Klub Reggeli műsorának egykori műsorvezetője 7 évvel ezelőtt távozott a csatornától, ám most ismét ő fogadja a vendégeket a hajnali órákban. - Emlékszem, 10 éve, amikor szinte kezdőként beülhettem élő adásba, úgy éreztem, hogy életem legnagyobb álma teljesült azzal, hogy Csonka Picivel, majd később Szujó Zoltánnal indíthatom a nézők napjait.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50473/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.23. 04:20
Orbán atomtitkai, az ellenzék csodafegyvere, a választás savanyú szőlője, a várandósság stresszes dilemmái és a kupleráj ribancai hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.22. 03:00
Erőszakos pártok, választói értékszintézis, a magyarság ellehetetlenítése, liberális iszapbirkózás, agyonszáradt pogi és a végső offenzíva vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ezeket a cikkeket olvastad már?