Blogolj!

Blogstar kávéház

Nyugalom

Gyurcsány összefüggései.

A merényletek, késelések, terrortámadások ellenére is „imádná”, ha Bécsre, Párizsra vagy Berlinre hasonlítana Budapest – Gyurcsány Ferenc a Kossuth Rádiónak adott interjújából a Hirado.hu szemezget.

„Nyugalom és kiszámíthatóság jellemzi ma Európa nagyvárosait – Gyurcsány Ferenc erről beszélt csütörtökön a Kossuth Rádió műsorában. A DK elnöke szerint, ha választani lehetne, ő Budapestet is olyanná tenné, mint amilyen például ma Párizs vagy éppen Bécs. A DK elnöke a párizsi brutális gyilkosság és a túszejtő merénylő kapcsán is azt mondta, hogy mindez nem számít. Egy várost ugyanis nem a merényletek határoznak meg.”

Gyurcsány szerint nem a terrortámadások határozzák meg a városokat

A merényletek, késelések, terrortámadások ellenére is „imádná", ha Bécsre, Párizsra vagy Berlinre hasonlítana Budapest - erről beszélt Gyurcsány Ferenc reggel a Kossuth Rádióban. A műsorvezető megjegyezte, hogy az utóbbi időszakban több támadás is volt a napokban, Gyurcsány Ferenc azonban azt mondta, szerinte nincs összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között.

Marslakó

Európa visszaszorulása.

A Magyar Nemzet Online Udo Ulfkotte és Stefan Schubert közös kötetének bemutatójáról tudósít, és megjegyzi, a kötet igazi xenofób csemegének számít.

„Bayernek afelől sem volt kétsége, hogy Európa mára visszaszorult a közép-keleti régióba: 'ha egy marslakónak (mégis jönnek a gyíkemberek!) kellene megmagyarázni, hogy hol van Európa, Prágát, Varsót, Budapestet és – félve mondom, de – Szentpétervárt mutatnám meg neki. Párizsban már csak az épületek emlékeztetnek Európára, kultúráját elvesztette' – fejtegette az újságíró.”

Bayer Zsolt: Ha rasszistának neveznek minket, legyünk büszkék

Határtalan bűnözés - nevében az íze, mondhatnánk Udo Ulfkotte és Stefan Schubert közös kötetéről. A Pesti Srácok Kiadó gondozásában megjelent könyv ugyanis igazi xenofób csemegének számít. Állatként viselkedő bevándorlókról, a migránsáradatban fuldokló keresztény Németországról szól, és nem mellékesen a menekültválság haszonélvezőiről is lerántja a leplet - ami alatt természetesen Soros György, Angela Merkel, valamint néhány gyógyszergyári lobbista lapult meg idáig.

Támadás

Egyházi választások.

Idén se körlevelet, se felhívást nem adnak ki a parlamenti választásra a katolikusok, a reformátusok és az evangélikusok viszont részvételre biztatnak – olvasható a Népszava Online cikkében.

„Pártneveket a szöveg ugyan nem említ, de a kormányzati propagandára erősen emlékeztető módon arra figyelmezteti az állampolgárokat, ne felejtsék, hogy 'keresztyén értékeinket a mai Európában folyamatos támadások érik.' A református vezetők egyházuk tagjait részvételre buzdítják, ugyanakkor örömmel üdvözlik, hogy a külhoni magyarok is élhetnek választójogukkal.”

Elmarad a katolikus választási buzdítás

Idén se körlevelet, se felhívást nem adnak ki a parlamenti választásra a katolikusok - erősítette meg lapunk értesülését Veres András, a püspöki kar elnöke. A Fideszben valószínűsíthetően nem veszik rossz néven a püspöki kar hallgatását: az elkötelezett kormánypárti híveket már aligha kell biztatni, a magas részvételi arány pedig az ellenzéknek kedvezne.

Kukkolás

A Google trükkjei.

Értelemszerűen minél több Google-szolgáltatást használ valaki, annál többet; szélsőséges esetben szinte mindent tud róla cég – írja a Zoom.hu, mely megmutatja, miként állítható le a kukkolás.

„A Google két okból gyűjti és tárolja a felhasználók adatait. Az egyik, hogy célzottan tudjon nekik hirdetéseket mutatni. Így ha valaki sokat olvas mondjuk korrupt politikusokról, akkor jó eséllyel sok olyan hirdetést lát, amelyben korrupt politikust kínálnak eladásra. A másik ok, hogy a Google a begyűjtött adatokkal tudja személyre szabni a szolgáltatásait a keresőmotorjától a térképig.”

A Google azt is tudja, ön mikor volt WC-n - Így állíthatja le a kukkolást

A Google azt is tudja, ön mikor volt WC-n - Így állíthatja le a kukkolást A Google rengeteg adatot gyűjt és tárol a felhasználóiról. Értelemszerűen minél több Google-szolgáltatást használ valaki, annál többet; szélsőséges esetben a cég szinte mindent tud.

Homály

A celeb idomai.

Melltartó nélkül fotózta magát Mihalik Enikő: mindent megmutatott – közli sokat sejtetően a Blikk Online.

„A modell az Instastoryban mutatta meg magát rajongóinak: a kép a feliratok alapján minden bizonnyal edzés, masszázs és munka után készült. A fotó ugyan homályos, ezért az idomait sem lehet tisztán látni, de így sem panaszkodhatunk.”

Melltartó nélkül fotózta magát Mihalik Enikő: mindent megmutatott

A modell az Instastoryban mutatta meg magát rajongóinak: a kép a feliratok alapján minden bizonnyal edzés, masszázs és munka után készült. A fotó ugyan homályos, ezért az idomait sem lehet tisztán látni, de így sem panaszkodhatunk. A képet a 24.hu-n tekinthetik meg.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50521/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.23. 04:20
Orbán atomtitkai, az ellenzék csodafegyvere, a választás savanyú szőlője, a várandósság stresszes dilemmái és a kupleráj ribancai hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.22. 03:00
Erőszakos pártok, választói értékszintézis, a magyarság ellehetetlenítése, liberális iszapbirkózás, agyonszáradt pogi és a végső offenzíva vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ezeket a cikkeket olvastad már?