Blogolj!

Blogstar kávéház

Egyezkedés

Karácsonyi ígéretek.

Újabb ellenzéki megállapodásokat ígért az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely szerint ezeket majd csak a húsvéti ünnepek után fogják bejelenteni – írja a Hirado.hu.

„A mennyiség és a minőség egyformán fontos lesz – sejtelmesen csak ennyit mondott a várható ellenzéki megállapodásról Karácsony Gergely szombaton. Az MSZP-Párbeszéd nemrég ismét felvetette, hogy visszaléptetésekre van szükség az egyéni körzetekben. A listavezető részleteket nem árult el, mindössze annyit, hogy a Jobbikkal nem tárgyalnak. Egyelőre kérdéses, hogy melyik nagyobb támogatottságú párttal tudnak még egyezkedni.”

Újabb ellenzéki megállapodásokat ígér Karácsony

Újabb ellenzéki megállapodásokat ígért az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Karácsony Gergely szerint ezeket majd csak a húsvéti ünnepek után fogják bejelenteni. Bár a baloldali pártok vezetői egyfolytában az összefogást sürgetik, a tagság gyakran nem ért egyet a központban meghozott döntésekkel. Szolnokon például egy DK-s helyi vezető jelezte, hogy ők inkább a jobbikos jelöltre szavaznak majd.

Luxusvilla

Baloldali (h)arcok.

Komoly baloldali belháború alakult ki Újpesten, ahol a DK-alelnök Varju Lászlóval szemben függetlenként indul a korábbi MSZP-s honatya, Horváth Imre – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Horváthról egyébként abból a szempontból is elmondható, hogy ő a baloldal igazi jelöltje, hogy ő tősgyökeres újpesti. A vele szemben induló DK-s Varju László viszont nem újpesti és nem is angyalföldi, a Rózsadombon él egy luxusvillában, így nem meglepő, hogy a két említett kerület közül egyikben sem túlzottan népszerű.”

A Gyurcsány-párt alelnöke nem utasítja el a migránsok betelepítését

A korábban MSZP-s színekben országgyűlési képviselő, a jelenlegi választáson függetlenként induló Horváth Imre garanciát vállalt arra, hogy nem telepít be migránsokat Újpestre, a DK jelöltje, Gyurcsány Ferenc pártjának alelnöke nem volt hajlandó aláírni az erről szóló dokumentumot. Noha korábban Horváth Imre fölényesen győzött, komoly baloldali belháború alakult ki a választókerületben, és végül az MSZP átadta a körzetet a DK-nak.

Behódolás

Francia coming out.

A Figaro szerkesztő-igazgatója szerint megtörtént a behódolás a bevándorlók felé, Franciaország nem tesz azért, hogy megvédje állampolgárait a migránsok támadásaitól – így a Lokál Online.

„Guillaume Roquette szerint hihetetlen, hogy minden egyes merénylet után ugyanazt mondják: Nem tehetünk semmit. (…) Szerinte van összefüggés az iszlám politika és a terrorizmus között, de mivel bűnösnek érezné magát mind a politika, mind a bírák rasszizmus vagy iszlámfóbiája miatt, ezért nem történik szinte semmi. A Holland köztársasági elnök például meghagyta a terroristák kettős állampolgárságát.”

Francia lap igazgatója: Megtörtént a behódolás

A Figaro szerkesztő-igazgatója szerint megtörtént a behódolás a bevándorlók felé. A lap igazgatója szerint Franciaország nem tesz azért, hogy megvédje állampolgárait a migránsok támadásaitól. Guillaume Roquette szerint hihetetlen, hogy minden egyes merénylet után ugyanazt mondják: Nem tehetünk semmit. 6 év alatt 250 halottunk volt. Behódoltunk.

Nyusziösvény

Húsvéti tojásvadászat.

A Blikk Online ünnepi tippeket ad, hogyan tegyük felejthetetlenné a kicsik számára a húsvétot.

„A nyusziösvény a kisebb gyerekeknek jelent nagyszerű szórakozást. Ehhez rajzoljunk tappancsokat a járdára, úgy, mintha egy tapsifüles ugrált volna végig rajta. Akkora távolságra legyenek egymástól a lábnyomok, hogy a gyerekek is könnyedén végig tudjanak szökdelni az ösvényen. A tappancsok mellé helyezzük el a húsvéti tojásokat.”

Tojásvadászatra fel! Így tegye felejthetetlenné a húsvétot a kicsiknek - fotók

Izgalmas családi program a húsvéti tojásvadászat, ami a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt remek szórakozást ígér. A játék alapos előkészületet igényel, hiszen a rejtekhelyek kijelölése mellett gondoskodnunk kell a kincsekről, az izgalmas feladatokról, és ha szükséges, akkor egy részletes térképről is.

Kérdés

Hosszú hazugságok.

Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk szerint a sajtó hamis híreket közölt róla, így már nem volt mivel bolondoznia bolondok napján – olvasható a 24.hu cikkében.

„Kérdés persze, vajon milyen hazugságok jelentek meg róla? Lehet, hogy nem volt igaz se az összeveszés, se a beadott válóper?”

Hosszú Katinka: Hazugságok jelentek meg rólam

Volt idő, amikor az amerikai mozinézőket az ÁVH kínzókamráival rémisztgették. Négy Magyarországon játszódó, de itthon ismeretlen film Yul Brynnerrel, és Jávor Pál utolsó filmszerepével.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50642/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?