Blogolj!

Blogstar kávéház

Földcsuszamlás

Orbán mellett a britek.

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke, sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól – írja a Magyar Hírlap Online.

„Többek szerint, ha nem is értenek egyet a magyar kormánypolitikusok minden megfogalmazásával, el kell ismerni a határvédelmi erőfeszítéseket. 'Nem tudom elhinni, hogy az uniós országok még mindig nem ismerték fel, hogy a »bevándorlók« meghívása trójai faló' – írta egy olvasó. 'Ha Orbán itt indulna a választásokon, földcsuszamlásszerű győzelmet aratna' – fogalmazott egy másik. 'Ki gondolta volna, hogy az európaiak minden reménye a muszlim befolyás megállítására a volt kommunista országok lesznek' – vetette fel egy hozzászólás.”

A briteknek is elegük van

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke. Sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól. Orbán Viktort „szinte biztosan" újraválasztják vasárnap a The Sunday Times tudósítója szerint, mivel a migráció és a külföldi beavatkozások elleni támadásai „bebetonozták az előnyét".

Katasztrófa

Eladó a szavazat?

A Magyar Nemzet Online azt elemzi, hogy az MSZP után a Fidesz is tökélyre fejlesztette a romáktól való voksszerzést.

„A romák integrációja is pontosan ugyanúgy zajlik, mint 2010 előtt: papíron. Ez pedig beismerés és katasztrófa is egyben. Beismerése annak, hogy amit a kormány a közösen elért eredményekről előad, az csak duma. Ha igaz lenne, akkor nem lenne annyi kiszolgáltatottsága okán megvásárolható ember, akinek szavazataival el tudják dönteni egy mandátum vagy akár a választás sorsát. Elmúlt hát nyolc 'polgári' év, a krumplival és agitációval megfoghatók pedig nem lettek kevesebben, sőt. Ez pedig katasztrófa.”

Integráció, csak papíron

Hogy micsoda véletlenek vannak! Február végén megjelent egy videó, amelyben cigányok arra kérik roma polgártársaikat, hogy ne adják el a szavazataikat. Sokan amolyan jópofa gegnek tartották ezt, holott óriási dolog volt, bátorság is kellett hozzá, nem is kevés. Hiszen a rendszerváltás óta ment a sutyorgás, hogy főleg az egyre jobban leszakadó Északkelet-Magyarországon hogy is zajlik a szavazatvásárlás.

Üzengetés

Visszalépések az összefogásért.

A budapesti belvárosban már egyszerűsödött, hogyan indul az ellenzék, és a választás előtti utolsó napokban több érdemi bejelentés is várható – állítja a Népszava Online.

„Nincs teljesen új helyzet, azonban fokozódott az LMP-jelöltje és az én felelősségem is – hangsúlyozta V. Naszályi. Csárdi Antal lapunknak azt mondta, hogy a mostani kutatás kapcsán érdemes megnézni: abban az esetben, ha V. Naszályi indul egyedüliként Hollik támogatottsága növekszik, míg ha ő, ugyanez a szám csökken. – Ebből azt a logikus következtetést lehet levonni, hogy én és az LMP képes a leghatékonyabban integrálni a kormányváltó szavazatokat – vélekedett Csárdi. Arra a kérdésünkre, hogy mikor lesz egyértelmű, hányan indulnak a körzetben, mindkét jelölt azt mondta: nem a sajtóban szeretnének egymásnak üzengetni.”

Újabb lépések az összefogás felé - Az utolsó napokban több bejelentés várható

A budapesti belvárosban már egyszerűsödött, hogyan indul az ellenzék, és a választás előtti utolsó napokban több érdemi bejelentés is várható. - Egy-két napon belül megszületnek azok a döntések, amelyek alapján a belvárosban és további körzetekben is egy demokratikus ellenzéki jelölt marad, azért, hogy leváltató legyen a Fidesz - így reagált a Népszavának V.

Költözés

Munka helyett segély.

Találkozott az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt, és többen is feljelentették már, ugyanis második felesége mindössze 13 éves volt, amikor összeházasodtak – olvasható a Hirado.hu cikkében.

„Ahmad nem az egyetlen; egy másik szír férfi 4 feleségével és 23 gyermekével él Németországban; ők sajtóhírek szerint havonta 30 ezer eurót, vagyis több mint kilencmillió forintnak megfelelő összeget kapnak a német államtól. Ahmadék sok sorstársukhoz hasonlóan 2015-ben a balkáni útvonalon, majd Magyarországon keresztül jutottak el Németországba. A férfi szimpatikusnak találta hazánkat. 'Ha nem érzem jól magam Németországban, akkor lehet, hogy innen Magyarországra költözöm' – zárta le a beszélgetést.”

Megszólalt egy szír férfi, aki két feleségével és hat gyerekével él Németországban

Találkozott az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt. Három évvel ezelőtt, a nagy bevándorlóhullám idején jutott el Németországba. Írni és olvasni még nem tud, egyelőre nem dolgozik, hanem segélyekből él. Azt azonban nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt kap.

Mozgás

A modell pocaktornája.

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz – számol be róla a Blikk Online.

„Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról: szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. 'Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!' – olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.”

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz - videó

Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról:szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. „Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!" - olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50677/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?