Blogolj!

Blogstar kávéház

Földcsuszamlás

Orbán mellett a britek.

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke, sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól – írja a Magyar Hírlap Online.

„Többek szerint, ha nem is értenek egyet a magyar kormánypolitikusok minden megfogalmazásával, el kell ismerni a határvédelmi erőfeszítéseket. 'Nem tudom elhinni, hogy az uniós országok még mindig nem ismerték fel, hogy a »bevándorlók« meghívása trójai faló' – írta egy olvasó. 'Ha Orbán itt indulna a választásokon, földcsuszamlásszerű győzelmet aratna' – fogalmazott egy másik. 'Ki gondolta volna, hogy az európaiak minden reménye a muszlim befolyás megállítására a volt kommunista országok lesznek' – vetette fel egy hozzászólás.”

A briteknek is elegük van

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke. Sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól. Orbán Viktort „szinte biztosan" újraválasztják vasárnap a The Sunday Times tudósítója szerint, mivel a migráció és a külföldi beavatkozások elleni támadásai „bebetonozták az előnyét".

Katasztrófa

Eladó a szavazat?

A Magyar Nemzet Online azt elemzi, hogy az MSZP után a Fidesz is tökélyre fejlesztette a romáktól való voksszerzést.

„A romák integrációja is pontosan ugyanúgy zajlik, mint 2010 előtt: papíron. Ez pedig beismerés és katasztrófa is egyben. Beismerése annak, hogy amit a kormány a közösen elért eredményekről előad, az csak duma. Ha igaz lenne, akkor nem lenne annyi kiszolgáltatottsága okán megvásárolható ember, akinek szavazataival el tudják dönteni egy mandátum vagy akár a választás sorsát. Elmúlt hát nyolc 'polgári' év, a krumplival és agitációval megfoghatók pedig nem lettek kevesebben, sőt. Ez pedig katasztrófa.”

Integráció, csak papíron

Hogy micsoda véletlenek vannak! Február végén megjelent egy videó, amelyben cigányok arra kérik roma polgártársaikat, hogy ne adják el a szavazataikat. Sokan amolyan jópofa gegnek tartották ezt, holott óriási dolog volt, bátorság is kellett hozzá, nem is kevés. Hiszen a rendszerváltás óta ment a sutyorgás, hogy főleg az egyre jobban leszakadó Északkelet-Magyarországon hogy is zajlik a szavazatvásárlás.

Üzengetés

Visszalépések az összefogásért.

A budapesti belvárosban már egyszerűsödött, hogyan indul az ellenzék, és a választás előtti utolsó napokban több érdemi bejelentés is várható – állítja a Népszava Online.

„Nincs teljesen új helyzet, azonban fokozódott az LMP-jelöltje és az én felelősségem is – hangsúlyozta V. Naszályi. Csárdi Antal lapunknak azt mondta, hogy a mostani kutatás kapcsán érdemes megnézni: abban az esetben, ha V. Naszályi indul egyedüliként Hollik támogatottsága növekszik, míg ha ő, ugyanez a szám csökken. – Ebből azt a logikus következtetést lehet levonni, hogy én és az LMP képes a leghatékonyabban integrálni a kormányváltó szavazatokat – vélekedett Csárdi. Arra a kérdésünkre, hogy mikor lesz egyértelmű, hányan indulnak a körzetben, mindkét jelölt azt mondta: nem a sajtóban szeretnének egymásnak üzengetni.”

Újabb lépések az összefogás felé - Az utolsó napokban több bejelentés várható

A budapesti belvárosban már egyszerűsödött, hogyan indul az ellenzék, és a választás előtti utolsó napokban több érdemi bejelentés is várható. - Egy-két napon belül megszületnek azok a döntések, amelyek alapján a belvárosban és további körzetekben is egy demokratikus ellenzéki jelölt marad, azért, hogy leváltató legyen a Fidesz - így reagált a Népszavának V.

Költözés

Munka helyett segély.

Találkozott az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt, és többen is feljelentették már, ugyanis második felesége mindössze 13 éves volt, amikor összeházasodtak – olvasható a Hirado.hu cikkében.

„Ahmad nem az egyetlen; egy másik szír férfi 4 feleségével és 23 gyermekével él Németországban; ők sajtóhírek szerint havonta 30 ezer eurót, vagyis több mint kilencmillió forintnak megfelelő összeget kapnak a német államtól. Ahmadék sok sorstársukhoz hasonlóan 2015-ben a balkáni útvonalon, majd Magyarországon keresztül jutottak el Németországba. A férfi szimpatikusnak találta hazánkat. 'Ha nem érzem jól magam Németországban, akkor lehet, hogy innen Magyarországra költözöm' – zárta le a beszélgetést.”

Megszólalt egy szír férfi, aki két feleségével és hat gyerekével él Németországban

Találkozott az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt. Három évvel ezelőtt, a nagy bevándorlóhullám idején jutott el Németországba. Írni és olvasni még nem tud, egyelőre nem dolgozik, hanem segélyekből él. Azt azonban nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt kap.

Mozgás

A modell pocaktornája.

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz – számol be róla a Blikk Online.

„Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról: szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. 'Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!' – olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.”

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz - videó

Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról:szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. „Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!" - olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50677/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?