Blogolj!

Blogstar kávéház

Karizma

Kipukkad a lufi.

A KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter a bevándorlásról és az ellenzéki szereplőkről is nyilatkozik a Magyar Hírlap Online-nak.

„Úgy véli, az ellenzék megosztott, nincs se karizmatikus vezetője, se egységes jövőképe, se kormányképessége. Van viszont hatalomvágy, Orbán-fóbia, Fidesz-gyűlölet és hazugságkampány. Kiválóan ért ahhoz, hogy semleges tényekből súlyos vádat kovácsoljon – sorolta. Leszögezte, április 9-én reggelre azonban kipukkad minden lufi.”

A sikeres önvédelem feltétele a következetes kormányzat - hangsúlyozta lapunknak nyilatkozva Harrach Péter

Harrach Péter reméli, a választás után rövidesen elfogadja a parlament a családok könnyített törlesztéséről szóló törvényt. A KDNP frakcióvezetője a bevándorlásról és az ellenzéki szereplőkről is nyilatkozott lapunknak. A Fidesz kihívóiban csupán hatalomvágy és Orbán-fóbia van a KDNP frakcióvezetője szerint (Fotó: Varga Imre) Mennyire érvényesültek a KDNP-s szempontok az elmúlt négyéves kormányzati ciklusban?

Lóláb

Fáradó riogatás.

A Magyar Nemzet Online szerint minél nagyobbat tódít a kormány és sajtója, annál inkább kilóg a lóláb: egyre izzadságosabb munka valós fenyegetésként ábrázolni a migrációt és a nemzetközi hatalmak áskálódását.

„Orbán Viktor figyelemre méltó képességekkel büszkélkedhet, ha a barát-ellenség koordináták átállításáról van szó. Egykori Soros-ösztöndíjasból, az amerikai térségi behatolás ágenséből aggály nélkül vált a milliárdos elleni gyűlöletkampány karmesterévé. Néhány év alatt pedig a russzofóbia tüneteit mutató politikusból a Kreml fontos európai szövetségese lett. (…) Az arab az új zsidó – hangzik el Bödőcs Tibor Orbán-paródiájában. Carl Schmitt sem foglalhatta volna össze frappánsabban, az árnyalatokat mellőző tömörséggel és túlzással az ellenségkép váltogatására építő politika lényegét. Április 8-án ennek jövőjéről is döntünk.”

Barátok és ellenségek

Carl Schmitt, a vitatott életpályájú német politikai gondolkodó és jogtudós szerint a politika lényege a barát és az ellenség megkülönböztetése. Nyers és leegyszerűsítő megfogalmazás, de nehéz vitába szállni vele. Éppen ezért értelmetlen önmagában a negatív kampány jelenségét kárhoztatni például most, néhány nappal a választás előtt: fontos, hogy a politikai szereplők azt is tisztázzák, miben mások, mint vetélytársaik, s azt is, azok felülkerekedése milyen veszéllyel járna.

Korlát

Migránsok a központban.

Az Origo.hu stábja a napokban Párizsban forgatott, a belváros egy olyan részén, ahol szörnyű a közbiztonság, ahol csak korlátozottan érvényesülnek a jogok.

„A tizennyolcadik kerület valóságos migránsnegyed. A migránsokkal nagyon megengedő, szocialista főpolgármesternő hivatalos álláspontja szerint is olyan része ez Párizsnak, ahol – finomkodó kifejezéssel – csak korlátozottan érvényesülnek a jogok. Nincs Franciaországban rosszabb közbiztonságú környék, mint ez, amit mutatunk.”

Megmutatjuk, hogyan lepik el Párizs belvárosát a migránsok - videó!

Az Origo stábja a napokban Párizsban forgatott. A belváros egy olyan részén, ahol szörnyű a közbiztonság, ahol csak korlátozottan érvényesülnek a jogok. Az Origo stábja a napokban Párizsban forgatott. A felvételek, amiket mutatunk, nem a külvárosban készültek. Nem. A tizennyolcadik kerületben. A belvárosban. Néhány lépésre a Montmartre-tól, minden turista kedvenc helyétől.

Szabadságharc

Európa lelkiismerete.

Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett, dalt is írt, amelyben a migránshelyzetre reflektál – számol be róla a Lokál Online.

„Ha a jelent jól csináljuk, akkor kikerekedhet belőle egy boldog jövendő. Én hiszem, hogy azt a 'mostot', ami itt van, jól csináljuk, és jól csinálják azok is, akik jelenleg Magyarország sorsát irányítják és formálják. Ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak, aki Európa lelkiismerete és reménysége. Elképesztő szabadságharcot folytat a magyar nemzet jövendőjéért – mondta az Edda frontembere.”

Pataky Attila: Harcolni kell a hazánkért

Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett. Dalt is írt, amelyben a migránshelyzetre reflektál. Mint mondja, a Nyugat elbukott, saját karmájába fullad bele, és Magyarország lesz Európa új központja. Pataky Attila hisz a karmában, a felsőbb spirituális hatalomban. Ennek tükrében látja Magyarország sorsát is.

Magány

Dögös dekoltázs.

Tóth Vera nagyon szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk Online.

„Az énekesnő büszkén mutatja meg magát, ahogy tette ezt nemrég az Instagramon, ahol egy szexi fekete ruhában pózolt a tükörben. 'Én és a magányos vállfa' – írja viccesen Vera, aki dekoltázsát sem rejtette el.”

Elképesztő átalakulás: dögös ruhában pózolt Tóth Vera - fotó

Vera elképesztő átalakulásáról már többször is beszámoltunk. Az énekesnő büszkén mutatja meg magát, ahogy tette ezt nemrég az Instagramon, ahol egy szexi fekete ruhában pózolt a tükörben. „Én és a magányos vállfa" - írja viccesen Vera, aki dekoltázsát sem rejtette el.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50731/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?