Blogolj!

Zacher Gábor lemondott, de nem tud róla

Fotó: MTI

A közismert orvosnak egy januári, halállal végződő eset után ajánlotta fel a Honvédkórház a lemondást, amit Zacher elfogadott - legalábbis a HVG szerint.

Múlt héten látott nyilvánosságot az a januári történet, miszerint Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője vizsgálat nélkül küldött el egy beteget a kórház sürgősségi ügyeletéről, ám az idős nő nem sokkal később kómába esett és elhunyt.

A Honvédkórház ennek ellenére nem indított vizsgálatot az ügyben, ugyanakkor felajánlotta az osztály vezető orvosának, Zacher Gábornak a lemondást posztjáról, ezt pedig a közismert orvos el is fogadta - legalábbis a HVG információi szerint.

A Zoom.hu ugyanakkor megszólaltatta Zachert, aki nem tud arról, hogy lemondott volna posztjáról és megerősítette, hogy továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50746/pics/lead_800x600.jpg
egészségügy,Honvédkórház,Zacher Gábor

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-04 17:51:34
Egy biztos:
Amit a HVG nevezetű szennylap leír, annak - az esetek legnagyobb részében - az égvilágon semmi köze nincs a valósághoz, a tényekhez.
Tehát, amit ezek írnak, azt nem is kettővel, hanem minimum százkettővel kell elosztani, és még akkor sem biztos, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz !!!
Válaszolok
Emőke 2018-04-04 13:38:45
Nem akar esetleg a HVG tejes stábja lemondani? Olyan undorító ott mindenki, személyiség, írásokat és stílusban, hogy ideje lenne! Miért nem hagynak mindenkit békében? Majd miattuk fog lemondani Zacher Gábor? Ez a kiváló szakember?! Menjenek a pokolba!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A legmodernebb csúcstechnológiás MR és CT gépek a Belvárosban

2018.01.19. 21:30
Belváros-Lipótváros képviselő-testülete mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiával ellátott CT és MR gépekhez való hozzájutást …

Milliós orvosfizetéseket javasol Lázár János

2017.12.23. 17:00
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Vásárhely24-nek nyilatkozott.

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Ezeket a cikkeket olvastad már?