Blogolj!

Vádaskodik a 24.hu - cáfol a kormányhivatal

Már a címben csúsztat a balliberális portál, az egy kormányhivatalt érintő kutatás helyett országos felmérés fog folyni.

"84 millióért mérik fel, hogy elégedettek-e a Csongrád megyeiek a kormányhivatallal" címmel jelentetett meg cikket a 24.hu. A választások előttre időzített írás már illusztrációjával is azt sugallja, hogy "pénzégetés" folyik. A Csongrád Megyei Kormányhivatal cáfolta a lap állításait, mert valójában az ország összes kormányhvatalát érintő közigazgatás-fejlesztési projektről van szó, amelyben a konzorciumvezető az említett kormányhivatal.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal válaszul az alábbi közlemény megjelentetésére kérte fel a 24.hu-t, amelynek a balliberális portál, cikkünk megjelenéséig, nem tett eleget:

"Az egész ország területén végeztet felmérést a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Az ország valamennyi kormányhivatalára ki fog terjedni annak az uniós forrásból finanszírozott, folyamatban lévő, országos közigazgatásfejlesztési programnak az eredménye, amelynek célja az egészségbiztosítás, a nyugdíj ellátás, szociális ellátások, a rehabilitáció, és a környezetvédelmi, hatósági ügyintézés újraszervezése.

A projekt a Miniszterelnökség, a Csongrád Megyei Kormányhivatal (konzorciumvezető), a Magyar Államkincstár, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség szervezetek konzorciumi együttműködése keretében valósul meg. A programban megvalósuló informatikai fejlesztés eredménye az lesz, hogy az ügyfelek adminisztratív terhei csökkenni, az ügyintézési idő rövidülni, az elektronikusan elérhető szolgáltatások köre bővülni fog. 

Ennek előkészítése egy felmérés, amely csak a szociális ellátások területén országosan 4,1 millió ügyfelet érint. A cikkben említett szerződést azért kötötte a Csongrád Megyei Kormányhivatal, mert a projekt konzorciumvezetője. A felmérésre fordítható keretösszeg felhasználása nem a Csongrád megyei ügyfelek elégedettségének mérésére vonatkozik, hanem a program célkitűzéseit és azok eredményeit országos szinten, annak teljes területén vizsgálja.

Szeged, 2018. április 6. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata"

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50860/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Brexit: újra szavazhatnak függetlenségükről a skótok

2019.04.24. 16:35
A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére …

Tovább emelkedett a Srí Lanka-i merénylet halálos áldozatainak száma

2019.04.24. 10:00
Tovább emelkedett az elhunytak száma, immár 359 halálos áldozata van a szörnyű Srí Lanka-i támadásoknak. A helyi rendőrségi szóvivő, Ruvan Gunasekera …

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

2019.04.22. 16:05
Könnyen lehet, hogy a terroristák további merényletekre is készültek vagy készülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?