Blogolj!

Vádaskodik a 24.hu - cáfol a kormányhivatal

Már a címben csúsztat a balliberális portál, az egy kormányhivatalt érintő kutatás helyett országos felmérés fog folyni.

"84 millióért mérik fel, hogy elégedettek-e a Csongrád megyeiek a kormányhivatallal" címmel jelentetett meg cikket a 24.hu. A választások előttre időzített írás már illusztrációjával is azt sugallja, hogy "pénzégetés" folyik. A Csongrád Megyei Kormányhivatal cáfolta a lap állításait, mert valójában az ország összes kormányhvatalát érintő közigazgatás-fejlesztési projektről van szó, amelyben a konzorciumvezető az említett kormányhivatal.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal válaszul az alábbi közlemény megjelentetésére kérte fel a 24.hu-t, amelynek a balliberális portál, cikkünk megjelenéséig, nem tett eleget:

"Az egész ország területén végeztet felmérést a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Az ország valamennyi kormányhivatalára ki fog terjedni annak az uniós forrásból finanszírozott, folyamatban lévő, országos közigazgatásfejlesztési programnak az eredménye, amelynek célja az egészségbiztosítás, a nyugdíj ellátás, szociális ellátások, a rehabilitáció, és a környezetvédelmi, hatósági ügyintézés újraszervezése.

A projekt a Miniszterelnökség, a Csongrád Megyei Kormányhivatal (konzorciumvezető), a Magyar Államkincstár, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség szervezetek konzorciumi együttműködése keretében valósul meg. A programban megvalósuló informatikai fejlesztés eredménye az lesz, hogy az ügyfelek adminisztratív terhei csökkenni, az ügyintézési idő rövidülni, az elektronikusan elérhető szolgáltatások köre bővülni fog. 

Ennek előkészítése egy felmérés, amely csak a szociális ellátások területén országosan 4,1 millió ügyfelet érint. A cikkben említett szerződést azért kötötte a Csongrád Megyei Kormányhivatal, mert a projekt konzorciumvezetője. A felmérésre fordítható keretösszeg felhasználása nem a Csongrád megyei ügyfelek elégedettségének mérésére vonatkozik, hanem a program célkitűzéseit és azok eredményeit országos szinten, annak teljes területén vizsgálja.

Szeged, 2018. április 6. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata"

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50860/pics/lead_800x600.jpeg

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.23. 04:20
Orbán atomtitkai, az ellenzék csodafegyvere, a választás savanyú szőlője, a várandósság stresszes dilemmái és a kupleráj ribancai hétindító online lapszemlénkben.

Meghalt a világ legidősebb embere

2018.04.22. 09:15
Hogy ki a világ legidősebb embere, azt pillanatnyilag nem lehet tudni. Aki ugyanis idáig volt a legidősebb, már nem az.

Blogstar kávéház

2018.04.22. 03:00
Erőszakos pártok, választói értékszintézis, a magyarság ellehetetlenítése, liberális iszapbirkózás, agyonszáradt pogi és a végső offenzíva vasárnapi online lapszemlénkben.

Egységes ellenzéki összefogást hirdettek a tüntetők

2018.04.21. 22:35
Egységes ellenzéki összefogást, civil szerveződést, azonnali közös cselekvést sürgettek a kormány leváltása érdekében a demokráciáért tartott fővárosi tüntetés szónokai …

ÉLŐ: ellenzéki tüntetés 2.0

2018.04.21. 19:00
Ismét sétálnak, majd beszélnek az ellenzékiek. Izgalmas lesz ez a mai nap is, hiszen már sztárszónok is lesz.

Vége az észak-koreai atomkísérleteknek?

2018.04.21. 09:20
Kim Dzsong Un megígérte. Donald Trump üdvözölte. Lehet, hogy e tekintetben végre fellélegezhet a világ.

Szabó Bálint: Márki-Zay egy lufi, ami hamarosan kidurran

2018.04.21. 06:30
Mialatt szavakban üldözi a korrupciót a hódmezővásárhelyi polgármester, a kezéhez korrupciós pénz tapad – állítja a K'Art-ügy károsultjainak képviselője. Szabó Bálint …

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

A volt főügyész falazott Gyárfásnak

2018.04.20. 13:10
A Központi Nyomozó Főügyészség bűnpártolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki azt a volt főügyészt, akinek tudomása volt arról, hogy a Fenyő-gyilkosság felbujtóját keresi a rendőrség, mégsem adta át a …

Lázár János: Budapesten kívül is van élet

2018.04.20. 13:10
Lázár János befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén, és szeretne visszatérni hódmezővásárhelyi választókerületébe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?