Blogolj!

A jobbikos „lotyó” a Jobbikról

Borda Anikót, az egykori mártélyi Jobbik elnökét – amint arról beszámoltunk  – nemes egyszerűséggel lelotyózta párttársa, Kiss Attila, aki a Jobbik színeiben indul Lázár János ellenfeleként a – többek között Mártélyt is magába foglaló – Csongrád megye 4-es számú választókörzetében holnap a parlamenti mandátumért. A nagy nyilvánosság előtt minősíthetetlen szavakkal illetett politikusnőt telefonon értük utol, hogy ha akarja, kommentálja a jobbikos politikus szavait.

- Rövid leszek, nem tartom fel sokáig. Az első kérdésem az lenne, hogy miként érintette Kiss Attila megnyilvánulása, miszerint ön egy lotyó?

- Nyilvánvalóan női mivoltomat sértette, de igazából Kiss Attila saját szegénységi bizonyítványa.

- Ugyanakkor az elmúlt hetekben feltűnt, hogy mind Janiczak Dávid Jobbik-alelnök, mind Kiss Attila jobbikos képviselőjelölt milyen lekezelő stílusban beszél a hölgyekről. Mit tapasztalt, ez általános a Jobbikban?

- Én azt gondolom, hogy nem az az általános, hogy mint nőkről beszélnek így, hanem inkább, hogy egymásról, effektív párttársaikról mit beszélnek. Na, az általános. Nem az számít, hogy nő vagy férfi, hanem, hogy aki hangosabban, vagy erősebben ki meri mondani a véleményét - ráadásul még nő is -, na, az rettentően sértő azok számára, akik nem ugyanezt gondolják. Ez az általánosan jellemző. Az, hogy ezt nőként tettem, és ő erre így reagált, azért csak szánni tudom Attilát...

... szánni szánhatja ezért, de elméletileg holnap Kiss Attila számít az ön voksára. Megkapja?

- Tőlem a Kiss Attila? Én kívántam neki április kilencedikétől négy évre tartó hosszú, politikától mentes szabadságot, hogy ki tudja pihenni ezt a rettentően fárasztó kampányt. Az az ember, aki fél hónap után annyit tud reagálni, hogy én egy lotyó vagyok, az az ember annyit is ér. Tőlem nem kell bocsánatot kérjen. Kérjen bocsánatot azoktól a szavazóktól, akiknek a szavazatáért kuncsorog! Normális ember ilyet kampányidőszakban nem tesz. Saját magának rúgott egy akkor öngólt... Persze, majd lesz egy indoka vagy egy oka, amire rá tudja fogni, hogy miért nem sikerült, ha nem sikerül. Hát, ha meg sikerül nekik, akkor meg a jó Isten mentsen meg mindenkit.

- Mostanában sokat olvasni arról, hogy a Jobbik a hatalomért valóban mindenre képes. Ön szerint is?

- Ez így van, én ezt bátran állítom. Ez egyértelmű, tehát a Kiss Attila ezzel a nyilatkozatával pont azt bizonyította be, ő egy olyan pártot képvisel, ahol nem számít, hogy valaki nő, nem számít, hogy családanya, semmi nem számít. Az számít, hogy előrébb lépjen.

- Nem tartom fel, holnap jó voksolást kívánok, mert gondolom, azért elmegy.

- Mindenképpen. Én azt kívánom mindenkinek, hogy felelőssége és a megtörtént dolgok fényében gondolkozzon el azon, hogy kire húzza azt az ikszet ezek után.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50896/pics/lead_800x600.jpg
Borda Anikó,Hódmezővásárhely,Jobbik,Kiss Attila,Lázár János,választás,választás 2018

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Laszlo válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-04-09 16:32:55
Nem vagyok Jobbikos,tehát nem vádolhat részrehajlással,de Anikó ilyetén véleményét már elég régóta hangoztatja a Jobbikkal kapcsolatban. Nem véletlen,hogy elég rendesen betámadták,már régebben is.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-08 15:53:21
Tisztelt Borda Anikó !
Örülök, hogy végre megszólalt egy józan hang is a Jobbik oldaláról.
Sajnálom, hogy az országos médiában nem korábban emelte fel a szavát az ilyen "fehérjehalmazok" ellen.
Bocsásson meg a megjegyzésemért, de így, és most ez picit "utánlövésnek" tűnik számomra.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Lázár János: Budapesten kívül is van élet

2018.04.20. 13:10
Lázár János befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén, és szeretne visszatérni hódmezővásárhelyi választókerületébe.

96 százalékos Fidesz-siker a határon túl

2018.04.14. 13:15
A külhoni magyarok szavazásán az LMP is megelőzte a Jobbikot.

Lázár János: Pályafutásom fontos csatáját nyertem meg

2018.04.11. 16:15
A magyar emberek megelégelték az Orbán Viktor elleni lejáratókampányt, megvédték hazájukat és a közös eredményeket. Az ellenzéki média véleményterrort, ízlésdiktatúrát …

Bejelentkezett Toroczkai Vona helyére

2018.04.10. 14:50
Az ásotthalmi polgármester legújabb posztja erre utal. Úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „jómagam nem is lehetnék néppártibb”.

Orbán: az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát

2018.04.10. 13:35
Az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát a vasárnapi parlamenti választáson - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tartott …

Vona Gábor kivonul a politikából

2018.04.09. 20:20
A Jobbik elnöke ígéretéhez híven benyújtotta lemondását, és egyúttal parlamenti mandátumáról is lemondott.

Újabb mandátum, biztos a kétharmad

2018.04.09. 14:40
98,96%-os feldolgozottságnál az NVI immár 134 parlamenti helyet jelez a Fidesz-KDNP számára.

Gulyás Gergely: Stabilitás vagy káosz

2018.04.07. 13:45
A Fidesz frakcióvezetője szerint óriási a vasárnapi parlamenti választás tétje, a polgároknak ugyanis arról kell dönteniük, hogy az országnak lesz-e stabil, a nemzeti érdekeket képviselő kormánya, vagy …

Kövér a globalista szennyáradattól félti a magyarságot

2018.04.07. 05:20
Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől …

Balog Zoltán: Ne csapjon be minket a nyugalom!

2018.04.05. 07:00
Az emberi erőforrások minisztere szerint történelmi választás előtt áll az ország. Balog Zoltán állítja, az ellenzéki pártok sunyik, és a bevándorlás kérdésében (is) becsapják a magyarokat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?