Blogolj!

Kövér a globalista szennyáradattól félti a magyarságot

Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.

MTI Fotó: Varga György

Kövér László szerint ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik „a globalista szennyáradatban”. A politikus a pestisracok.hu portálon pénteken megjelent interjújában azt mondta:

„egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.”

A házelnök az ellenzéket ismerve teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak majd a választáson, de szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást és résen lesznek országszerte. Hozzátette:

„a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk”.

A Fidesz-KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája, de mit tud felmutatni az ellenzék? – tette fel a kérdést.

„Hogy ingyen lesz a gáz, víz, villany, ahogy Gyurcsány mondja, vagy harmadával csökkentik a rezsit, mint a szocik hirdetik? Na, ne hülyéskedjünk! Hányszor tetszettek gáz- és villamosenergia-árat emelni, duplájára, triplájára a 2002-t követő nyolc év alatt, miközben nem volt 'gáz-ár-e-me-lés'? Van értelme ilyen emberekkel, ilyen állításokkal vitatkozni?”

– fogalmazta meg a költői kérdést.

Azoknak, akik elhiszik, hogy „a miénk minden idők legkorruptabb kormánya”, üzeni: „szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.

„Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen 'korrupt” kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben 'mindent ellop', az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában”

– idézi az MTI a házelnöki interjút.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50865/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Fidesz,Kövér László,migráció,Soros György,választás,választás 2018

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 18:00:13
Ismét le kell szögezni:
A kommunisták politikai éleslátását soha nem homályosították el a tények !!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-07 08:14:49
Mindenben igaza van Kövér Lászlónak! Ezért gyűlöli az ellenzék olyannyira! Ezt még meg is értem, de azokat nem akik magukat magyarnak vallják ugyan és mégis fogvicsorgatva beszélnek róla! Sajnos hihetetlen "jó munkát" végzett az elmúlt évtizedekben a liberálbolsi megosztó és népbutító, hazaáruló bagázs! Az ember azt gondolná, hogy ha épül, szépül hazánk, emelkednek a bérek és a juttatások, családtámogatások, akkor eltűnik ez a nagyszámú , kormányellenes réteg! Hát nem, sajnos!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Befejezi budapesti működését Soros alapítványa

2018.04.19. 20:10
Távozik a magyar fővárosból az Open Society Foundations (OSF), a Soros György által alapított szervezet.

96 százalékos Fidesz-siker a határon túl

2018.04.14. 13:15
A külhoni magyarok szavazásán az LMP is megelőzte a Jobbikot.

Lázár János: Pályafutásom fontos csatáját nyertem meg

2018.04.11. 16:15
A magyar emberek megelégelték az Orbán Viktor elleni lejáratókampányt, megvédték hazájukat és a közös eredményeket. Az ellenzéki média véleményterrort, ízlésdiktatúrát …

Bejelentkezett Toroczkai Vona helyére

2018.04.10. 14:50
Az ásotthalmi polgármester legújabb posztja erre utal. Úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „jómagam nem is lehetnék néppártibb”.

Orbán: az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát

2018.04.10. 13:35
Az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát a vasárnapi parlamenti választáson - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tartott …

Vona Gábor kivonul a politikából

2018.04.09. 20:20
A Jobbik elnöke ígéretéhez híven benyújtotta lemondását, és egyúttal parlamenti mandátumáról is lemondott.

Újabb mandátum, biztos a kétharmad

2018.04.09. 14:40
98,96%-os feldolgozottságnál az NVI immár 134 parlamenti helyet jelez a Fidesz-KDNP számára.

A jobbikos „lotyó” a Jobbikról

2018.04.07. 18:10
Borda Anikót, az egykori mártélyi Jobbik elnökét nemes egyszerűséggel lelotyózta párttársa, Kiss Attila, aki a Jobbik színeiben indul Lázár János ellenfeleként a – többek között Mártélyt is magába foglaló – …

Gulyás Gergely: Stabilitás vagy káosz

2018.04.07. 13:45
A Fidesz frakcióvezetője szerint óriási a vasárnapi parlamenti választás tétje, a polgároknak ugyanis arról kell dönteniük, hogy az országnak lesz-e stabil, a nemzeti érdekeket képviselő kormánya, vagy …

Balog Zoltán: Ne csapjon be minket a nyugalom!

2018.04.05. 07:00
Az emberi erőforrások minisztere szerint történelmi választás előtt áll az ország. Balog Zoltán állítja, az ellenzéki pártok sunyik, és a bevándorlás kérdésében (is) becsapják a magyarokat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?