Blogolj!

Kövér a globalista szennyáradattól félti a magyarságot

Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.

MTI Fotó: Varga György

Kövér László szerint ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik „a globalista szennyáradatban”. A politikus a pestisracok.hu portálon pénteken megjelent interjújában azt mondta:

„egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.”

A házelnök az ellenzéket ismerve teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak majd a választáson, de szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást és résen lesznek országszerte. Hozzátette:

„a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk”.

A Fidesz-KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája, de mit tud felmutatni az ellenzék? – tette fel a kérdést.

„Hogy ingyen lesz a gáz, víz, villany, ahogy Gyurcsány mondja, vagy harmadával csökkentik a rezsit, mint a szocik hirdetik? Na, ne hülyéskedjünk! Hányszor tetszettek gáz- és villamosenergia-árat emelni, duplájára, triplájára a 2002-t követő nyolc év alatt, miközben nem volt 'gáz-ár-e-me-lés'? Van értelme ilyen emberekkel, ilyen állításokkal vitatkozni?”

– fogalmazta meg a költői kérdést.

Azoknak, akik elhiszik, hogy „a miénk minden idők legkorruptabb kormánya”, üzeni: „szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.

„Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen 'korrupt” kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben 'mindent ellop', az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában”

– idézi az MTI a házelnöki interjút.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50865/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Fidesz,Kövér László,migráció,Soros György,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 18:00:13
Ismét le kell szögezni:
A kommunisták politikai éleslátását soha nem homályosították el a tények !!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-07 08:14:49
Mindenben igaza van Kövér Lászlónak! Ezért gyűlöli az ellenzék olyannyira! Ezt még meg is értem, de azokat nem akik magukat magyarnak vallják ugyan és mégis fogvicsorgatva beszélnek róla! Sajnos hihetetlen "jó munkát" végzett az elmúlt évtizedekben a liberálbolsi megosztó és népbutító, hazaáruló bagázs! Az ember azt gondolná, hogy ha épül, szépül hazánk, emelkednek a bérek és a juttatások, családtámogatások, akkor eltűnik ez a nagyszámú , kormányellenes réteg! Hát nem, sajnos!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Lopott videóval kampányol a magyarfóbiás Sargentini

2019.04.20. 05:55
Az ilyen bűncselekményért akár három évig terjedő szabadságvesztés járhat a magyar törvények szerint.

Védelmi együttműködésről is tárgyal Szerbiában Orbán Viktor

2019.04.14. 20:00
Emellett az Alföldet érintő közös közlekedési nagyberuházások is szóba kerülnek majd a hétfői csúcstalálkozón.

A Fidesz nyerte az EP-választás első felvonását

2019.04.08. 09:20
Az ellenzék május 26-án vághat vissza a vereségért.

Konzervatív álarcban folyik a keresztény kultúra önfelszámolása

2019.04.08. 05:55
A háttérben valójában a liberalizmus gonosz aknamunkáját figyelhetjük meg.

Nem működik Európában a dzsihádisták kiszűrése?

2019.04.08. 05:50
Továbbra is előfordul, hogy terroristák kapnak menedékjogot és névtelen bankkártyát a kontinensen.

Rendőrökre támadtak a Görögországban gyülekező migránsok

2019.04.05. 06:05
Robbanásveszélyes a helyzet: többször összecsaptak a migránsok a rendőrökkel Görögországban, a szerveződő bevándorlókaraván helyszínén.

Ellenzéki összefogás: Újpesten máris eldőlt az első dominó

2019.03.27. 17:05
A szivárványos összellenzéki koalíció polgármesterjelöltje, Szalma Botond bejelentette visszalépését.

Orbán: mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án!

2019.03.24. 09:45
Magyarországon ugyanis az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják mindenfajta, éppen balra húzó pártok meg Soros György-féle szervezetek irodáiban eldönteni, mit tegyünk …

Orbán Viktor: a magyarok erkölcsi fölényben vannak a nyugatiakkal szemben

2019.03.24. 05:40
A miniszterelnök szerint Nyugat-Európát a balliberális „soft power” uralja, melynek megítélése szerint az erős politikus pedig rossz, és minden …

Félszáz társa életét mentette meg a bátor olasz fiú

2019.03.22. 10:20
Érdekes dolog a hazugság. Hazudni alapvetően nem szép dolog, de néha bizony olyan helyzetek elé állít minket az élet, hogy elkerülhetetlen a lódítás. Sőt, akadnak olyan …

Ezeket a cikkeket olvastad már?