Blogolj!

Bejelentkezett Toroczkai Vona helyére

Tóth Marcell

Az ásotthalmi polgármester legújabb posztja erre utal. Úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „jómagam nem is lehetnék néppártibb”.

A Jobbik nem tudott kormányváltó erővé, így az országgyűlési választás után lemondott Vona Gábor, a párt elnöke, valamint a listás helyét sem kívánja elfoglalni.

Rövid idő telt el, de úgy tűnik, megvan az első jelentkező, a párt radikálisabb szárnyához sorolt alelnök, Toroczkai László. Az egyben a Csongrád megyei Ásotthalom polgármesteri tisztségét betöltő politikus, egy hosszabb írást készített a hibákról, a bukás okairól, és arról, hogy miként hagytak ki alelnökként az elmúlt két évben a legtöbb stratégiai döntésből, de ezt nem teszi közzé, mert szerinte korrekten vállalta Vona a vereséget.

Szerinte meg kell menteni és újítani a mozgalmat. „Eldöntött tény, hogy néppárt vagyunk, jómagam nem is lehetnék néppártibb, hiszen a Jobbik történetének egyetlen százszázalékos eredménnyel megválasztott jelöltje vagyok, ami azt jelenti, hogy jobb- és baloldaliak, idősek és fiatalok, szegényebbek és gazdagabbak egyaránt szavaztak rám Ásotthalmon” – fogalmazott.

Hozzátette, nem kell megtagadni a múltat és pártszakadás sem várható. A bejegyzés végén azt írja, arra a kérdésre, hogy a jelenlegi közéletben vállalná-e további országos feladatokat, azt válaszolja: „40 éve készen állok a hazám szolgálatára.”

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51017/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Toroczkai László,választás

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

96 százalékos Fidesz-siker a határon túl

2018.04.14. 13:15
A külhoni magyarok szavazásán az LMP is megelőzte a Jobbikot.

Lázár János: Pályafutásom fontos csatáját nyertem meg

2018.04.11. 16:15
A magyar emberek megelégelték az Orbán Viktor elleni lejáratókampányt, megvédték hazájukat és a közös eredményeket. Az ellenzéki média véleményterrort, ízlésdiktatúrát …

Vona Gábor kivonul a politikából

2018.04.09. 20:20
A Jobbik elnöke ígéretéhez híven benyújtotta lemondását, és egyúttal parlamenti mandátumáról is lemondott.

A jobbikos „lotyó” a Jobbikról

2018.04.07. 18:10
Borda Anikót, az egykori mártélyi Jobbik elnökét nemes egyszerűséggel lelotyózta párttársa, Kiss Attila, aki a Jobbik színeiben indul Lázár János ellenfeleként a – többek között Mártélyt is magába foglaló – …

Gulyás Gergely: Stabilitás vagy káosz

2018.04.07. 13:45
A Fidesz frakcióvezetője szerint óriási a vasárnapi parlamenti választás tétje, a polgároknak ugyanis arról kell dönteniük, hogy az országnak lesz-e stabil, a nemzeti érdekeket képviselő kormánya, vagy …

Kövér a globalista szennyáradattól félti a magyarságot

2018.04.07. 05:20
Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől …

Balog Zoltán: Ne csapjon be minket a nyugalom!

2018.04.05. 07:00
Az emberi erőforrások minisztere szerint történelmi választás előtt áll az ország. Balog Zoltán állítja, az ellenzéki pártok sunyik, és a bevándorlás kérdésében (is) becsapják a magyarokat.

A biztos pártválasztók fele a Fidesz mellett

2018.04.03. 18:20
- állítja a baloldali Republikon Intézet. A korrigált mérésük szerint is a Fidesz több voksot szerezhet, mint a mögötte lévő két legerősebb pártközösség, a Jobbik és az MSZP-P együtt.

Orbán: nem azért dolgoztunk, hogy aztán kicseréljék a népességet (videó)

2018.03.31. 16:25
A miniszterelnök szerint mindenki élje meg kultúráját, gondolatvilágát saját otthonában.

A nőgyalázó Jobbik-alelnök lemondását követelik

2018.03.31. 13:40
Vona Gábor nem védheti tovább a védhetetlent, el kell távolítania a közéletből Janiczak Dávidot – így a Fidesz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?