Blogolj!

Blogstar kávéház

Katonák

Soros-erőszakhullám Budapesten?

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat – állítja az Origo.hu.

„Információink alapján a hamburgihoz hasonló erőszakos jellegű tüntetést akarnak szervezni szombat este Budapesten is azok a bevándorláspárti szervezetek, amelyek nem fogadják el a szabad és demokratikus választások eredményét. A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével, mindkét településen nagyjából 1,8 millió fő él, így könnyen lehet a német kikötővárosban már egyszer sikeresen végrehajtott forgatókönyvet alkalmazni.”

Szélsőbaloldali erőszakhullámra számíthatunk Sorostól Budapesten

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat. Tavaly júliusban a világ 19 legnagyobb fejlett és felzárkózó gazdaságát, valamint az Európai Uniót összefogó G20 csoport csúcstalálkozója előtt és közben a különböző szélsőséges, radikális baloldali, antikapitalista és globalizációellenes csoportosulások erőszakos jellegű tüntetéseket rendeztek, mintegy 50 ezer fő részvételével az észak-német kikötővárosban, Hamburgban.

Fordulatok

Összeroppanó költségvetés.

Az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában – így a Hirado.hu.

„A Figyelő főmunkatársa hangsúlyozta: a bevándorlás elsősorban a legszegényebb társadalmi csoportokat érinti, a migráció miatt a szociális ellátórendszerből és az iskolarendszerből szorulnak ki azok a németek, akik szegényebb társadalmi csoportokban élnek. A migráció kapcsán olyan fordulatok fognak következni Nyugat-Európában, amelynek a következményeit még fel sem tudjuk fogni, a költségvetés akár össze is roppanhat a befogadó államokban – közölte Deák Dániel.”

Visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában

A Nemzetközi Valutaalap optimista a bevándorlás gazdasági hatásait illetően. Ugyanakkor az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában. Utóbbi egyértelműen látható az osztrák, vagy éppen az olasz választások eredményén.

Baromkodás

Összegyúrt baloldal.

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták, a megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják – elemez a Népszava Online.

„Észre kell venni, hogy azt a 'baromkodást', amit a választás előtti hónapokban, sőt években művelt az ellenzéki oldal, be kell fejezni, közösen kell a többi párttal gondolkodnunk a jövőről. Meg kell győzni új embereket arról, hogy adják az arcukat és a nevüket ehhez az újraformálódó baloldali unióhoz – hangoztatják sokan a párton belül.”

Összegyúrná a baloldalt az MSZP

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták. A megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják. Vasárnap katasztrofális vereségbe futott bele a baloldali ellenzék, így - 2014-hez hasonlóan - ezúttal is megkezdődött a gondolkodás arról, hogyan változtassanak a politikájukon.

Birodalom

Külföldi befektetők a Nemzetnél?

Hosszú távon is fenntarthatóvá tenné Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját Ungár Péter – tudta meg a Zoom.hu.

„Információink szerint az LMP-s politikus jelenleg is külföldön tartózkodik, ahol szakmai befektetőket keres. Úgy tudjuk, elsősorban Ausztráliában, Izraelben és Spanyolországban igyekszik partnereket találni a médiabirodalom építéséhez.”

Exkluzív: Ungár Péter külföldi befektetőket keres a Magyar Nemzet-üzlethez

Exkluzív: Ungár Péter külföldi befektetőket keres a Magyar Nemzet-üzlethez Ausztrál, izraeli és spanyol befektetőket igyekszik felhajtani Schmidt Mária fia, hogy azok segítségével megvegye Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját - tudta meg a Zoom.hu. Saját, mozdítható forrásainak szűkössége és médiavásárlási terveinek volumene miatt külföldi befektetőket is bevonna Ungár Péter, hogy hosszú távon is fenntarthatóvá tegye Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját - értesült a Zoom.hu.

Póz

Fekete fehérnemű.

Iszak Eszti szexi fehérneműs fotót osztott meg magáról, nem is csoda, hogy nagy sikert aratott – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.”

Hopp: Iszak Eszti ismét szexizett - fotó

Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51209/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?