Blogolj!

Blogstar kávéház

Katonák

Soros-erőszakhullám Budapesten?

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat – állítja az Origo.hu.

„Információink alapján a hamburgihoz hasonló erőszakos jellegű tüntetést akarnak szervezni szombat este Budapesten is azok a bevándorláspárti szervezetek, amelyek nem fogadják el a szabad és demokratikus választások eredményét. A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével, mindkét településen nagyjából 1,8 millió fő él, így könnyen lehet a német kikötővárosban már egyszer sikeresen végrehajtott forgatókönyvet alkalmazni.”

Szélsőbaloldali erőszakhullámra számíthatunk Sorostól Budapesten

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat. Tavaly júliusban a világ 19 legnagyobb fejlett és felzárkózó gazdaságát, valamint az Európai Uniót összefogó G20 csoport csúcstalálkozója előtt és közben a különböző szélsőséges, radikális baloldali, antikapitalista és globalizációellenes csoportosulások erőszakos jellegű tüntetéseket rendeztek, mintegy 50 ezer fő részvételével az észak-német kikötővárosban, Hamburgban.

Fordulatok

Összeroppanó költségvetés.

Az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában – így a Hirado.hu.

„A Figyelő főmunkatársa hangsúlyozta: a bevándorlás elsősorban a legszegényebb társadalmi csoportokat érinti, a migráció miatt a szociális ellátórendszerből és az iskolarendszerből szorulnak ki azok a németek, akik szegényebb társadalmi csoportokban élnek. A migráció kapcsán olyan fordulatok fognak következni Nyugat-Európában, amelynek a következményeit még fel sem tudjuk fogni, a költségvetés akár össze is roppanhat a befogadó államokban – közölte Deák Dániel.”

Visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában

A Nemzetközi Valutaalap optimista a bevándorlás gazdasági hatásait illetően. Ugyanakkor az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában. Utóbbi egyértelműen látható az osztrák, vagy éppen az olasz választások eredményén.

Baromkodás

Összegyúrt baloldal.

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták, a megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják – elemez a Népszava Online.

„Észre kell venni, hogy azt a 'baromkodást', amit a választás előtti hónapokban, sőt években művelt az ellenzéki oldal, be kell fejezni, közösen kell a többi párttal gondolkodnunk a jövőről. Meg kell győzni új embereket arról, hogy adják az arcukat és a nevüket ehhez az újraformálódó baloldali unióhoz – hangoztatják sokan a párton belül.”

Összegyúrná a baloldalt az MSZP

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták. A megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják. Vasárnap katasztrofális vereségbe futott bele a baloldali ellenzék, így - 2014-hez hasonlóan - ezúttal is megkezdődött a gondolkodás arról, hogyan változtassanak a politikájukon.

Birodalom

Külföldi befektetők a Nemzetnél?

Hosszú távon is fenntarthatóvá tenné Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját Ungár Péter – tudta meg a Zoom.hu.

„Információink szerint az LMP-s politikus jelenleg is külföldön tartózkodik, ahol szakmai befektetőket keres. Úgy tudjuk, elsősorban Ausztráliában, Izraelben és Spanyolországban igyekszik partnereket találni a médiabirodalom építéséhez.”

Exkluzív: Ungár Péter külföldi befektetőket keres a Magyar Nemzet-üzlethez

Exkluzív: Ungár Péter külföldi befektetőket keres a Magyar Nemzet-üzlethez Ausztrál, izraeli és spanyol befektetőket igyekszik felhajtani Schmidt Mária fia, hogy azok segítségével megvegye Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját - tudta meg a Zoom.hu. Saját, mozdítható forrásainak szűkössége és médiavásárlási terveinek volumene miatt külföldi befektetőket is bevonna Ungár Péter, hogy hosszú távon is fenntarthatóvá tegye Simicska Lajos bezárásra ítélt médiaportfólióját - értesült a Zoom.hu.

Póz

Fekete fehérnemű.

Iszak Eszti szexi fehérneműs fotót osztott meg magáról, nem is csoda, hogy nagy sikert aratott – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.”

Hopp: Iszak Eszti ismét szexizett - fotó

Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51209/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.23. 04:20
Orbán atomtitkai, az ellenzék csodafegyvere, a választás savanyú szőlője, a várandósság stresszes dilemmái és a kupleráj ribancai hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.22. 03:00
Erőszakos pártok, választói értékszintézis, a magyarság ellehetetlenítése, liberális iszapbirkózás, agyonszáradt pogi és a végső offenzíva vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ezeket a cikkeket olvastad már?