Blogolj!

Blogstar kávéház

Öncenzúra

A biztonság garanciája.

Nem csupán kormányváltó hangulat nem volt: rendkívül sokan mentek el szavazni annak érdekében, hogy maradjon ez a kabinet, mert bíznak Orbán Viktorban – elemez a Demokrata Online-nak Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

„Az történhetett, hogy a baloldali és liberális média olyan felfokozott hangulatot keltett a saját szavazói körében, ami miatt még a közvélemény-kutatók is, szinte magukat öncenzúrázva, azt mondták, hogy vélhetően mindenki túlbecsüli a Fidesz népszerűségét, és a valóságban bizonyára nem lesz ekkora a támogatottságuk.”

A választók bíznak a kormányban | Demokrata

Nem csupán kormányváltó hangulat nem volt: rendkívül sokan mentek el szavazni annak érdekében, hogy maradjon ez a kabinet, mert az Orbán-kormányban látják a szociális és a fizikai biztonságuk garanciáját - mondta a Demokratának Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Cserebere

Kisütött jövő.

A Párbeszéd után az Együtt is csatlakozhat a szocialista párthoz, amely új néven, új logóval szeretné megújítani a baloldali politikát – állítja a Magyar Hírlap Online.

„A választási csalás lebegtetése időhúzásnak jó, mire lecsillapodnak a kedélyek, addigra ki lehet valamit sütni a jövőről – mondta szocialista forrásunk a párt vezetőinek megnyilatkozásai kapcsán. A stratégiát leginkább a kapkodás jellemzi – tette hozzá –, míg korábban új párt létrehozásában gondolkodtak többen is, most azok a hangok erősödtek fel, amelyek szerint nem kell új párt, elegendő a névváltoztatás és az új logó. Az már nem is kérdés, hogy a sokpólúsú baloldal elbukott, az erők újraegyesítése történhet meg – hangsúlyozta forrásunk –, ennek jegyében egyesülne az MSZP a Párbeszéddel, ami indoknak is jó a név- és logócserére.”

Csak logóváltásra futja

Karácsony Gergely nagyon lelkes - mondta MSZP-s forrásunk -, most már a főpolgármester-jelöltségre készül. A Párbeszéd után az Együtt is csatlakozhat a szocialista párthoz, amely új néven, új logóval szeretné megújítani a baloldali politikát.

Felelősség

A kormányzás művészete.

Nagy hiba lenne Orbán leírni híveit, a kulcs a kommunikáció – mondja a Népszava Online interjújában Jan-Werner Müller, a Princeton Egyetem német származású politológia oktatója.

„Azt hiszem, Orbán mindaddig folytatni fogja azt, amit az elmúlt években művelt – a pávatáncot, és a két lépést előre egyet hátra stratégiát –, míg a bajor kereszténydemokraták és a német üzleti elit nem kerül nyomás alá. A német cégeknek észre kell venniük, hogy akármilyen jó is nekik Magyarországon, felelősségük van az Európai Unió politikai helyzetét tekintve. Ha nem indul el az események ilyen láncolata, nem hiszem, hogy Orbán változtatni fog.”

„A kormányzás populista művészete"

Nagy hiba lenne Orbán leírni híveit. A kulcs a kommunikáció - véli Jan-Werner Müller, a Princeton Egyetem német származású politológia oktatója. - Meglepődött a választás eredményén? Azt sejteni lehetett, hogy nyer a Fidesz, de a kétharmad váratlan volt. - Persze, meglepődtem, akárcsak mindenki más.

Öröm

Művészi küldetés.

Mirr-murr kandúrról, az ikonikus mesefiguráról, a zene erejéről és sok más érdekességről vall a Hirado.hu cikkében Halász Judit.

„Azt szeretném, hogy örüljenek az emberek, és ha ez minimálisan sikerül nekem ebben a műfajban, akkor az nekem is öröm – fogalmazott Halász Judit. Fantasztikus érzésnek tartja, hogy amikor bemegy a színpadra egyszerre csak elhallgat az a sok gyerek, akik pillanatokkal korábban még önfeledten kiabáltak, kacagtak, futkároztak.”

Halász Judit: Azt szeretném, hogy örüljenek az emberek

Nemcsak az előadóművész ünnepelt a közelmúltban kerek évfordulót, hanem Mirr-Murr, a kandúr is. Az ikonikus mesefigura idén lesz 45 éves. Az MTV 1973 augusztusában kezdte el sugározni a gyermekprogramot. Halász Judit az évforduló alkalmából interjút adott a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsorának. A művésznő szép időszakként emlékszik vissza a kezdetekre.

Renomé

Meredek sztársztorik.

Természetesen a sztárok esetében is beszélhetünk szakmai féltékenységről, sőt nem egy hírességről tudunk, aki a tettek mezejére is lépett, megpróbálta szabotálni riválisa karrierjét – az Origo.hu különleges gyűjtése.

„A rasszista kijelentései miatt többször botrányba keveredett Gibson egy Júdás Makkabeusról szóló filmmel állította volna helyre megtépázott renoméját, ebből azonban nem lett semmi. A forgatókönyvvel Joe Eszterhast bízták meg, de a stúdió visszadobta az írást, a kiszemelt főszereplőnek sem tetszett. Eszterhas erre egy kilencoldalas levelet írt Gibsonnak – ami, hogy, hogy nem, a The Wrap magazinhoz is eljutott –, ebben többek között ez a gondolat is szerepelt: Arra a következtetésre jutottam, hogy az elképzelhető legocsmányabb okból nem akarod megcsinálni a Makkabeus-t. Gyűlölöd a zsidókat.”

Sztárok, akik megpróbálták tönkretenni mások karrierjét

Természetesen a sztárok esetében is beszélhetünk szakmai féltékenységről, sőt nem egy hírességről tudunk, aki a tettek mezejére is lépett, megpróbálta szabotálni riválisa karrierjét. Volt, aki simán csak lesújtóan nyilatkozott kollégájáról, más kompromittáló hangfelvételt tett közzé, de olyan is akadt, aki komoly pénzeket fizetett azért, hogy a másik évekig ne kapjon munkát.

Kikapcsolódás

Tökéletes test.

Demcsák Zsuzsa kiszabadult az unalmas hétköznapokból, és elment Dubajba egy kicsit lazítani – fogalmaz a Blikk Online.

„Gyönyörű helyen nyaral, ez látszik a Facebook-oldalán megosztott képén melyhez azt írta: Végre egy kis pihenés napsütéssel megfűszerezve. Ti mivel töltitek a hétvégét?”

Megmutatta tökéletes testét Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa kiszabadult az unalmas hétköznapokból, és elment Dubajba egy kicsit lazítani.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51260/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?