Blogolj!

Blogstar kávéház

Felforgatás

A zsaruk önuralma.

Az, hogy nem fajult erőszakossá a szombat esti tüntetés, nem a szervezőkön, nem a résztvevőkön, hanem a rendőrök higgadtságán múlt – így a Magyar Idők Online.

„Ők még azt is eltűrték, hogy egy nyikhaj ordenáré módon beszéljen velük vagy ütögessék őket, csakhogy megvédjék a magyar embereket a sorosista anarchisták felforgató tevékenységétől. Ha az esetre reagáltak volna, abból világméretű 'rendőrállamozás', 'zsarnokállamozás' kerekedett volna a balhéra éhező liberális sajtósok jóvoltából, akik nyilván elfelejtenék megemlíteni a jobbikos bicskanyitogató viselkedését.”

Bicskanyitogató sértésekkel provokálta a rendőröket egy Jobbikos | Magyar Idők

A szombati tüntetésen az egyik jobbikos rendező egészen elképesztő performanszot mutatott be a rendőrsorfal előtt. Szerencséje volt, mert a zsaruk közül senki nem veszítette el önuralmát még akkor sem, amikor kolléganőjüket „fap..ának" nevezte, míg társukat „kancigánynak". Az esetről felvétel is készült, ahol az látható, hogy egy fiatal férfi jobbikos pólóban odamegy a Parlamentet védő rendőrsorfal ...

Abszurd

Az iszlám veszélye.

A Németországban élő, libanoni származású televíziós szerint ha a német civil társadalom nem ébred fel, és nem találja meg a békés megoldást a bevándorlásra, akkor mindannyian vesztesek leszünk – olvasható a Hirado.hu cikkében.

„A történelem során mindig is volt népvándorlás, az a kérdés, ki és hova megy. Azok, akik idejönnek, sajnos, nagyon alulképzettek, és olyan vallási értékeket hordoznak, ami nem kompatibilis egy olyan nyitott társadalommal, ami itt van Európában. Sajnos, azt kell mondanom, hogy az integráció nem fog létrejönni. Már a kérdést is abszurdnak tartom; miért kell emberek millióit integrálni? Mint mindenki másnak, ennek az országnak, ennek a kultúrkörnek is megvannak a saját problémái, amiket meg kell oldania, miért kellene Nyugat-Európának, Németországnak mint valami internátusnak, emberek millióit befogadnia, miért? Nem értem az egészet, hogy egyáltalán miért lenne szükség erre.”

Az iszlám önmagában is veszélyt jelent - állítja a Németországban élő, libanoni származású televíziós

Imad Karim az M1-nek adott interjúban úgy fogalmazott: ha a német civil társadalom nem ébred fel, és nem találja meg a békés megoldást, akkor mindannyian vesztesek leszünk. Imad Karim Németország-szerte ismert televíziós újságíró, rendező, forgatókönyvíró. 1977-ben Libanonból költözött Németországba, ott járt egyetemre. A neves televíziós személyiséget sokan támadják.

Álom

Szandi és az ezoterika.

Az énekesnő nagyon vágyott egy negyedik gyermekre, aki végül nem született meg, de többször is megszólította őt – állítja a Lokál Online.

„Volt egy álmom, amelyben egy kislány nézett rám, és azt mondta: 'Én vagyok a negyedik gyereketek, aki nem született meg.' Nagyon életszerű volt az egész, és mély nyomott hagyott bennem. Majd pár hétre rá útközben az autóban épp elbóbiskoltam, amikor ugyanaz a kislány megszólított, és annyit mondott: 'Emese'. Meglepő és furcsa volt ezt tapasztalnom, de semmilyen rossz érzés nem maradt bennem, pozitív emlékként gondolok rá. Nem vagyok elutasító, sokkal inkább nyitott vagyok az ilyen ezoterikus dolgokra.”

Szandi: Megszólított a meg nem született gyermekem

Szandi mindig is három gyerekről álmodott, amit meg is adott neki az élet, azonban volt egy időszak, amikor elgondolkodtak Csabival egy negyedik jövevényen is. Habár az énekesnő nagyon vágyott rá, végül nem született meg az újabb Bogdán gyerek, aki egy időben többször is megszólította őt.

Fényévek

Eszetlen újgazdagok.

Nemrégiben Floridába költöztek férfjével, a Feleségek luxuskivitelben kedvéért gyakran tartózkodik itthon Polgár Tünde, aki a 24.hu-nak beszél gazdagságról és gazdagokról.

„Nem szeretem a gazdag szót, inkább a jómódút használom. Magyarországon a gazdagságtól fényévekre vagyunk. Ez egy kis operettszínpad. Sok újgazdaggal találkoztam életem során, számomra ők az a réteg, aminek pénze van, de esze, kultúrája nincs hozzá.”

Polgár Tünde: A gazdagság nem csak arról szól, hogy tetőtől talpig Gucciban vagyunk

Vigyázz hát a kérdéseidre, figyelek. Azt mindenképpen kerüld, hogy megkérdezed, milyen érzés volt a Feleségek luxuskivitelben első forgatási napja. Hogyan talált rád a produkció? Hámori Barbara producertől Messengeren kaptam üzenetet azzal, hogy itthon vagyok-e. Számomra ő a garancia, hogy többet fog mutatni ez a műsor, mint amit az első évadról hallottam.

Elégtétel

Beérett célok.

A legeredményesebb magyar alpesi síző, Miklós Edit bejelentette visszavonulását, majd rögtön megválasztották a Magyar Síszövetség elnökének: az erdélyi származású síző a Mandiner.hu interjújában vall.

„Az olimpiára többen felfigyeltek. A VK-dobogó pedig elégtétel volt a számomra, hogy nem véletlen az olimpiai eredmény, hanem tényleg ott vagyok a legjobbak között. Az pedig, amikor egy évre rá Lake Louise-ban ismét harmadik lettem, azt bizonyította, hogy többször is meg tudom ismételni a jó eredményt, képes vagyok a legmagasabb szinten maradni. Beértek a célok és az elhatározásaim.”

Magyarországról is lehet valaki profi síző - Miklós Edit a Mandinernek | Mandiner

Magyarországról is lehet valaki profi síző - Miklós Edit a Mandinernek | Mandiner: A legeredményesebb magyar alpesi síző, Miklós Edit bejelentette visszavonulását, majd rögtön megválasztották a Magyar Síszövetség elnökének. Az erdélyi származású síző a Mandinernek mesélt a pályafutásáról, sikereiről, sérüléseiről, valamint a magyar sísport megújítására vonatkozó terveiről. Interjú.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51346/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-04-17 08:14:45
Sose hittem volna, hogy ilyen mélyre süllyedhet egy párt, akiket Vona Gábor vezet. "Fejéről bűzlik a hal". Szegény Csurka, ha ezt tudta volna ......... Csak nem értem, hogy semmi emberi és erkölcsi értékük nincs? Ez már független az orbánozástól. Hogy mernek más embereket gyalázni. Erkölcstelen csürhe, MINDEN TAGJA!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?