Blogolj!

Blogstar kávéház

Támasz

Kommunikációs fogás.

Hazug a kormányellenes tüntetések szlogenje – erről beszél a Magyar Hírlap Online-nak Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója.

„Összességében elmondható, csak kommunikációs fogásnak jó, hogy a kormányellenes tüntetők azt mondják magukról, ők a többség, hiszen ezt semmi nem támasztja alá – mondta Boros Bánk. Szerinte persze könnyű úgy ilyen kijelentéseket tenni, hogy csak kormányellenes emberekkel találkozunk. Az igazi – jelenleg csendes – többség a kormány mögött áll, de a helyzet változhat, hiszen a csendes többség is dönthet úgy, hogy hangos lesz, és megmutatja magát – jegyezte meg a politológus.”

Hazug a kormányellenes tüntetések szlogenje

Csak kommunikációs fogásnak jó, hogy a kormányellenes tüntetők azt mondják magukról, ők a többség, hiszen ezt semmi nem támasztja alá - szögezte le lapunknak Boros Bánk Levente politológus. Hozzátette: ennek a szemléletnek most már hagyománya van a balliberális oldalon. Szavazatszámlálás.

Profit

Választási düh.

A brutális választási vereség után a teljes magyar ellenzékről elmondható, hogy a gyász öt fázisa közül most a dühöt éli át – mondja Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője a Hirado.hu cikkében.

„Az elemző szerint a magyar emberek egy jelentős többsége megelégelte, hogy a baloldali pártok több magyar érdeket képviselő üggyel szembementek és sokkal inkább különböző külső érdekeknek akartak megfelelni. Az MSZP és a baloldal meglehetősen bizonytalan helyzetben került, amiből csak Gyurcsány Ferenc profitálhat, aki elérte célját a mostani választáson. Egyrészt frakciót alapíthat pártja, másrészt könnyen előfordulhat, hogy a mostani helyzetet kihasználva a bukott miniszterelnök megpróbál újra a baloldali erők élére állni.”

A düh fázisát éli jelenleg az ellenzék

A brutális választási vereség után a teljes magyar ellenzékről elmondható, hogy a gyász öt fázisa közül most a dühöt élik át - jelentette ki Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A brutális választási vereség után a teljes magyar ellenzékről elmondható, hogy a gyász öt fázisa közül most a dühöt élik át - jelentette ki Fodor Csaba.

Öngyilkosság

Vékony háttér.

Közösségi finanszírozásból indítanának hetilapot a Magyar Nemzet újságírói, minimális online hátterű, hetente megjelenő újság szerepel a tervek között – árulja el a volt főszerkesztő-helyettes a Zoom.hu-nak.

„Mint mondta: százával érdeklődnek civilek, hogy olvasnának egy ilyen kiadványt. Mindehhez azonban induló tőkére van szükségük. Ha lenne néhány millió forintjuk, akkor bele tudnának vágni. 'Egyelőre félnek a befektetők. Egy milliárdos nagyvállalkozó már majdnem igent mondott, de aztán visszalépett, mert szerinte öngyilkosság lenne ilyen politikai környezetben nekivágni. Félnek, de bízunk benne, hogy találunk valakit' – mondta a György Zsombor.”

Közösségi finanszírozásból indítanának hetilapot a Magyar Nemzet újságírói

Közösségi finanszírozásból indítanának hetilapot a Magyar Nemzet újságírói Minimális online hátterű, hetente megjelenő lap szerepel a tervek között. Több nagyvállalkozó visszamondta a támogatást, mondván: „öngyilkosság" lenne belevágni. Ungár Péter vásárlási szándéka fix, ám nem tudni, mire megy Simicska Lajossal. „Úgy döntöttünk, nem várunk külső befektetőre, ez az opció úgy tűnik, hogy nem működik.

Korong

Rocktörténelmi pillanat.

Ismét stúdióba vonul a legendás magyar zenekar, új albummal jelentkezik a Karthago együttes – derül ki a Blikk Online írásából.

„A Szigeti Ferenc alapította zenekar ma is aktívan játszik, ám emellett még a dalszerzésre is jut idejük. 'Rocktörténelmi pillanat! A KARTHAGO stúdióba vonult, és megkezdődtek az új album felvételeinek munkálatai! Remek új dalokat írtunk, nagyon bízunk abban, hogy tetszeni fog Nektek és sikerük lesz. Persze, még rengeteg munka van hátra, mert közben elindul a turné is, úgyhogy sok szabadidőnk nem lesz a nyáron... De ez így jó! Szeretjük! Ölelés Nektek!!!' – fogalmazott Szigeti Ferenc.”

Ismét stúdióba vonul a legendás magyar zenekar

A több mint 40 éve sikeresen működő, legendás rockegyüttes idén ismét stúdióba vonul, hogy elkészítse legújabb korongját. A Szigeti Ferenc alapította zenekar ma is aktívan játszik, ám emellett még a dalszerzésre is jut idejük. „Rocktörténelmi pillanat! A KARTHAGO stúdióba vonult, és megkezdődtek az új album felvételeinek munkálatai!

Párban

Közös szerelem.

Az alig 17 éves, az Audi GT-sorozatában idén bemutatkozó pilótanő, Keszthelyi Vivien Michael Schumacher testvérének, Ralfnak a fiával, Daviddal jár – írja a Lokál Online.

„Hivatásuknál fogva legtöbbször a pálya szélén találkoznak egymással, és Vivien, ha csak teheti, elkíséri párját a versenyekre. Az ifjú Schumi már családjának, a korábban tíz évig az F1-ben szereplő édesapjának is bemutatta a magyar pilótát.”

Schumi fiával jár Vivien

Keszthelyi Vivien Michael Schumacher testvérének, Ralfnak a fiával, Daviddal jár. Az alig 17 éves, az Audi GT-sorozatában idén bemutatkozó pilótanő híres párja is követi a családi hagyományt, és a Forma-4-ben versenyez. Kapcsolata Viviennel néhány hónappal ezelőtt kezdődött, a közös szerelem, az autóversenyzés hozta össze őket - írja a Blikk.

Intimitás

Lágyabb szexualitás.

A japán szexiparból pont a névadó „lényeg” tűnik el, ahogy a pénzért vehető örömökkel kapcsolatban mind furcsább egyéni igények jelentkeznek – elemez az Origo.hu.

„Az igénybe vett erotikus szolgáltatások inkább a 'lágyabb' irányba tolódtak el az utóbbi időben. Azaz csökkenőben van hagyományos szexuális érintkezési formák iránti ügyféligény (a vaginális közösülés például törvénytelen szolgáltatásnak számít, ami ennek ellenére sok helyen elérhető, de csökken az orális szex iránti igény is). Ezek helyébe a romantika és a meghittség iránti igény lép. A japán szexuális szolgáltatások már nem a közösülésről, hanem az intimitásról szólnak – mondja Masahiro Yamada, a témával kutatóként foglalkozó szociológus.”

A szexipar itt egyre kevésbé szól a lényegről

Búcsú az erotikától: öregszik a népesség és bizalmatlanok a férfiak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51454/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?