Blogolj!

Blogstar kávéház

Rigmus

Küszöbön az ellenzékváltás.

Böhöm nagy bajban vannak az Orbán-ellenes ellenzéki szivárványkoalíció parlamenti pártjai, a most hétről hétre a fővárosi tereken politizálók ugyanis nemcsak a Fidesz–KDNP politikája, hanem az ellenzék eddigi teljesítménye ellen is szólnak – véli a Magyar Hírlap Online.

„Három új kihívás előtt állnak így az ellenzéki pártok. Első kérdés az, hogy elfogadják-e a tüntetők irracionális politikai mondanivalóját és illúzióját, a 'csalás' és az 'illegitim parlament' leendő működését. Másodszor, hogy az egyre erősebb összefogási igényt rá tudják-e kényszeríteni a saját pártjukra? Azaz a jobbikosok végleg kezet fognak-e majd Gyurcsánnyal, vagy Szél Bernadett képes lesz-e egy Juhász Pétert maga mellett megtűrni? Végül pedig, hogy megértik-e a tüntetők kissé halkabb szavát. Ami nem az 'Orbán takarodj!”, hanem tömören az 'ellenzékváltást is akarunk!' rigmusban foglalható össze.”

Centrális erőtér az ellenzéki oldalon

A szombati tüntetés után ugyanis nemcsak a kormány politikájához, világos világ- és jövőképéhez kell majd viszonyulniuk, reagálniuk, a legtöbbször utánakullogniuk, vagy a ballib sajtónak megfelelniük, hanem az utcán elégedetlenkedők igényét is meg kell hallgatniuk. A most hétről hétre a fővárosi tereken politizálók ugyanis nemcsak a Fidesz-KDNP politikája, hanem az ellenzék eddigi teljesítménye ellen is szólnak.

Büntetés

Renitens város.

Egyetlen független jelöltnek, Mellár Tamásnak sikerült a választáson a fideszes jelöltet legyőzni, a Zoom.hu most arról ír, az események mélyére ásva, az derült ki, hogy nem is annyira meglepő az eredmény.

„A politológus azt is elmondta: Pécs renitens város, a Mellárra adott szavazatok protestszavazatok voltak Csizivel szemben. A választók így büntették a Fideszt az elmaradt vagy csak tervekben létező beruházásokért, továbbá a város politikai és pénzügyi gyámság alá helyezéséért. Ráadásul Toller László óta nincs olyan képviselő, aki relevánsan tudná a város érdekeit képviselni, hatékony lobbitevékenységet ki tudna fejteni. Horváth szerint nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a kormány már rég leírta Pécset, régóta bünteti, a gyámság alá helyezés már csak a hab volt a tortán.”

Egyedül Pécsen valósult meg a vásárhelyi modell

Egyedül Pécsen valósult meg a vásárhelyi modell Egyetlen független jelöltnek, Mellár Tamásnak sikerült a választáson a fideszes jelöltet legyőzni. Az események mélyére ásva, az derült ki, hogy nem is annyira meglepő az eredmény. Mellár Tamás 21 988, Csizi Péter 20 702 szavazat.

Zsarolás

Atombiztos fenyegetőzés.

A Hirado.hu szerint Csoma Mózes Korea-szakértő a Washington és Phenjan között létrejövő esetleges békeszerződés után sem számít enyhülésre Észak-Koreában.

„Észak-Korea célja az elmúlt 30 évben az volt, hogy kizsarolja az Egyesült Államoktól az ország legitimációját. Csoma Mózes elmondta, Phenjannak semmiképpen sem az volt a célja, hogy atomháborút robbantson ki, mert tisztában volt azzal, hogy egy második koreai háború a rezsim megsemmisüléséhez vezethet. Az atomprogrammal való fenyegetőzéssel demonstrálhatta, hogy a katonai megoldás nem jöhet számításba. Kiemelte, hogy a phenjani politikát egyébként is húzd meg, ereszd meg taktika jellemezte. Mivel az erődemonstrációkkal nem tudnak eredményt elérni, és most a másik stratégiával szeretnék legitimálni szeretnék magukat.”

Mit hozhat egy békemegállapodás Észak-Koreának?

Csoma Mózes Korea-szakértő a Washington és Phenjan között létrejövő esetleges békeszerződés után sem számít enyhülésre Észak-Koreában. A szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról beszélt, hogy a megállapodás a status quo biztosítását eredményezné. Donald Trump amerikai elnök szerdán megerősítette, hogy Mike Pompeo, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) jelenlegi igazgatója - és Trump külügyminiszter-jelöltje - a múlt héten találkozott Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel.

Licitharc

Emese szüzessége.

A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csupán szép szavakkal, hanem több száz milliós összegekkel is bombázzák, ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna – olvasható a Lokál Online cikkében.

„Most akkora licitharc van, hogy a legutolsó ajánlatom 300 millió dollár (75 milliárd forint) volt, amit egy amerikai üzletember ajánlott fel azután, hogy látta, pénzbeli ajánlatokat is kapok. Szeretném leszögezni, hogy nem fogadtam el, mert az úriember nős, családos férfi volt, akinek elég erkölcstelen az előélete is. Engem nem a pénz motivál – vallott vágyairól a szűz. A színésznő nagyon szeretne gyereket, azt se tartja kizártnak, hogy ha nem talált társat, örökbe fogad.”

Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet. A színésznő a Lokálnak elárulta, ha ne

Tavaszolás

Tündéri fotómontázs.

Szinetár Dóra Lutzmannsburgban pihent a családjával, jártak spában és játszóházban is többek között, amit a kis Benjámin is rendkívül élvezett – számol be róla a Blikk Online.

„Tavaszoltunk Csodaországban! Babával és a nagyobbakkal... Mindenkinek jutott élményből, pihenésből, finomságokból! Nagyon jó volt!!! Jövünk még! – írta a színésznő a közös élményekről készített tündéri fotómontázshoz.”

Szívmelengető fotók! Kisbabájával nyaralt Szinetár Dóra

Tavaszoltunk Csodaországban! Babával és a nagyobbakkal... Mindenkinek jutott élményből, pihenésből, finomságokból! Nagyon jó volt!!! Jövünk még! - írta a színésznő a közös élményekről készített tündéri fotómontázshoz.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51498/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?