Blogolj!

Blogstar kávéház

Eredménytelenség

Szétesőben a tüntike.

Sem a ma esti ellenzéki demonstráció célját, sem útvonalát, sem felszólalóit illetően nem egyezik a szervezők és a résztvevők véleménye az erről szóló hozzászólások alapján – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Vannak, akik a színpadra lépők szónoki képességeit bírálták, másokat a tüntetés 'eredménytelensége' keserített el – azaz, hogy sem a (még meg sem alakult) negyedik Orbán-kormány nem mondott le, sem új választás kiírására nem került sor –, ismét mások pedig a forradalmi, erőszakos fellépést várták hiába az előző alkalommal. A második demonstrációval kapcsolatban már előre felmerült körükben, hogy egy békés tüntetés ismét nem lenne hatékony, márpedig a szervezők békés tüntetésről beszélnek. A radikálisabbak javasolják a közmédia vagy a Fidesz-székház elfoglalását, de legalább útlezárásokat, hídblokádot.”

Megosztott „összefogás"

Nagyjából feleannyian - tizenkilencezren a harminckilencezerrel szemben - jelezték biztosra részvételi szándékukat tegnapig a ma esti fővárosi tüntetésre, mint a múlt szombati demonstráció előtt. Az esemény közösségi oldalán a hozzászólásokból kiderül, hogy sokan csalódtak a „Mi vagyunk a többség" első felvonásában.

Gondolkodás

Együtt az LMP-vel.

Átvette megbízólevelét a csepeli képviselő, Szabó Szabolcs, és ebből az alkalomból blogbejegyzésben vetett számot múlttal és jövendővel – mutatja be a 444.hu.

„Az MSZP-Párbeszéd vagy a DK frakció ráadásul elég messze van az 'új pólustól'. Vagyis marad az LMP, amelynek így 9 főre nőhet a frakciója. Szabó végül azt is leszögezi, hogy 'én pont ugyan az a baloldali gondolkodású ember maradok, aki eddig is voltam', amit azért kell hangsúlyoznia, mert az LMP ugye nem baloldali.”

Szabó Szabolcs arra utalgat, hogy beül az LMP frakciójába - 444

Átvette megbízólevelét Szabó Szabolcs, és ebből az alkalomból blogbejegyzésben vetett számot múlttal és jövendővel. Köszönetet mondott annak az 23.637 szavazónak, akik lehetővé tették a nagyarányú győzelmet Németh Szilárddal szemben, „nem beszélve azokról a jelölt társaimról, akik a kampány hajrájában visszaléptek a javamra." Aztán viszont rátér arra, hogy „újra fideszes kétharmaddal nézünk szembe.

Tálalás

A nagy Soros-trükk.

Soros György hazai hálózata azt kommunikálja, a milliárdost szervezetével együtt elüldözte a magyar kormány, az Origo.hu szerint nem ez az igazság, mutatják is, miért dobbantott a spekuláns.

„Mivel egyértelműen a hazai és nemzetközi Soros-világ vérveszteségéről van szó, meg próbálják megfelelőképpen kommunikálni a dolgot a Nyugat és az Európai Unió vezetői, közvéleménye felé. A szokásos forgatókönyv szerint Soros György felvette a mártír szerepét, akit a 'civil szervezetével' együtt a diktatórikus kormányzat kirakott Magyarországról. A propagandamédia ennek megfelelően diktatúrát kiált már most, és úgy tálalják a történteket külföldre és belföldre, hogy Magyarország diktatúra, fasiszta, műveletlen és barbár ország.”

A nagy Soros-trükk: látszatkivonulás szép számú maradóval

Tegnap megírta a Die Presse német nyelvű, liberális napilap, hogy Soros György alapítványának budapesti irodája bezár, és Berlinbe költözik. A milliárdos üzletember hazai hálózata elkezdte kommunikálni a történteket: Sorost a szervezetével együtt elüldözte a magyar kormány. Az igazság azonban nem ez. Mutatjuk, miért dobbantott a spekuláns!

Unortodoxia

A magyar modell.

A magyar gazdasági modell négy pilléren nyugszik: versenyképesség, teljes foglalkoztatottság, demográfia és identitáspolitika – Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettes részleteket közöl a kormány várható gazdaságpolitikájáról a Hirado.hu cikkében.

„Nagyon sokan berzenkednek, amikor a magyar modellről beszélünk, pedig az lenne a gazdaságpolitika számára a szegénységi bizonyítvány, ha ez nem lenne. Minden ország gazdasági szerkezete más, ezért fontos, hogy minden országnak legyen elképzelése a jövőről. Az Orbán-kormány 2010-ben unortodox politikával indított, és Szajlai úgy véli, lesznek még nem szokványos intézkedések. Felhívta a figyelmet arra a jelenségre, hogy a monetáris és a fiskális döntések közös célokat szolgálnak, amely kedvező fejlemény.”

Mit tartogat a kormány gazdaságpolitikája?

A magyar gazdasági modell négy pilléren nyugszik: versenyképesség, teljes foglalkoztatottság, demográfia és identitáspolitika - írta a Figyelő hetilap. Szajlai Csaba főszerkesztő-helyettes részleteket közölt a kormány várható gazdaságpolitikájáról az M1 Ma reggel pénteki adásában.

Vacsora

Megoldhatatlan konfliktus.

Friderikusz Sándor élete egyik nagy traumájának tartja, hogy Fenyő János médiacézár meghalt, nagyon szerette volna, ha kibékül Gyárfás Tamással – olvasható a Lokál Online-on.

„Gyárfás Tamással például komoly üzleti konfliktusa volt, én meg a fejembe vettem, megpróbálom összebékíteni őket. Fenyő erre nem volt hajlandó, bár egyszer majdnem eljutottunk egy közös vacsoráig. Fura pali volt, az biztos.”

Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? - 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték. Friderikusz Sándor például élete egyik nagy traumájának tartja, hogy a médiacézár me

Vért

Sorozatos szerelem.

Janza Kata csinál sorozatsztárt volt párjából, Pesák Ádámból – így a Blikk Online.

„Nagyon tisztelem Katát, és azért is köszönet illeti, amiért az együtt töltött idő alatt olyan szakmai önbizalmat adott, amellyel felvértezve mentem el a válogatásra – mondta a színész. – Úgy gondolom, hatalmas lehetőség, hogy szerepelhetek a Barátok köztben. Várom, hogy találkozzam azokkal a kollégákkal, akiket csak a tévéből ismerek, nem is beszélve arról, milyen izgalmas lesz a képernyőn látott helyszíneket bejárni.”

Janza Kata csinál sorozatsztárt volt párjából - Itt láthatjuk majd

Ráadásul a Blikk úgy tudja, abban, hogy a fiatal színész elindult a sorozatsztárság felé vezető úton, volt kedvese, Janza Kata (45) is komoly szerepet játszott: kapcsolatuk alatt folyamatosan ösztönözte szerelmét, jelentkezzen az RTL Klub népszerű sorozatának castingjára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51559/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?