Blogolj!

Blogstar kávéház

Eredménytelenség

Szétesőben a tüntike.

Sem a ma esti ellenzéki demonstráció célját, sem útvonalát, sem felszólalóit illetően nem egyezik a szervezők és a résztvevők véleménye az erről szóló hozzászólások alapján – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Vannak, akik a színpadra lépők szónoki képességeit bírálták, másokat a tüntetés 'eredménytelensége' keserített el – azaz, hogy sem a (még meg sem alakult) negyedik Orbán-kormány nem mondott le, sem új választás kiírására nem került sor –, ismét mások pedig a forradalmi, erőszakos fellépést várták hiába az előző alkalommal. A második demonstrációval kapcsolatban már előre felmerült körükben, hogy egy békés tüntetés ismét nem lenne hatékony, márpedig a szervezők békés tüntetésről beszélnek. A radikálisabbak javasolják a közmédia vagy a Fidesz-székház elfoglalását, de legalább útlezárásokat, hídblokádot.”

Megosztott „összefogás"

Nagyjából feleannyian - tizenkilencezren a harminckilencezerrel szemben - jelezték biztosra részvételi szándékukat tegnapig a ma esti fővárosi tüntetésre, mint a múlt szombati demonstráció előtt. Az esemény közösségi oldalán a hozzászólásokból kiderül, hogy sokan csalódtak a „Mi vagyunk a többség" első felvonásában.

Gondolkodás

Együtt az LMP-vel.

Átvette megbízólevelét a csepeli képviselő, Szabó Szabolcs, és ebből az alkalomból blogbejegyzésben vetett számot múlttal és jövendővel – mutatja be a 444.hu.

„Az MSZP-Párbeszéd vagy a DK frakció ráadásul elég messze van az 'új pólustól'. Vagyis marad az LMP, amelynek így 9 főre nőhet a frakciója. Szabó végül azt is leszögezi, hogy 'én pont ugyan az a baloldali gondolkodású ember maradok, aki eddig is voltam', amit azért kell hangsúlyoznia, mert az LMP ugye nem baloldali.”

Szabó Szabolcs arra utalgat, hogy beül az LMP frakciójába - 444

Átvette megbízólevelét Szabó Szabolcs, és ebből az alkalomból blogbejegyzésben vetett számot múlttal és jövendővel. Köszönetet mondott annak az 23.637 szavazónak, akik lehetővé tették a nagyarányú győzelmet Németh Szilárddal szemben, „nem beszélve azokról a jelölt társaimról, akik a kampány hajrájában visszaléptek a javamra." Aztán viszont rátér arra, hogy „újra fideszes kétharmaddal nézünk szembe.

Tálalás

A nagy Soros-trükk.

Soros György hazai hálózata azt kommunikálja, a milliárdost szervezetével együtt elüldözte a magyar kormány, az Origo.hu szerint nem ez az igazság, mutatják is, miért dobbantott a spekuláns.

„Mivel egyértelműen a hazai és nemzetközi Soros-világ vérveszteségéről van szó, meg próbálják megfelelőképpen kommunikálni a dolgot a Nyugat és az Európai Unió vezetői, közvéleménye felé. A szokásos forgatókönyv szerint Soros György felvette a mártír szerepét, akit a 'civil szervezetével' együtt a diktatórikus kormányzat kirakott Magyarországról. A propagandamédia ennek megfelelően diktatúrát kiált már most, és úgy tálalják a történteket külföldre és belföldre, hogy Magyarország diktatúra, fasiszta, műveletlen és barbár ország.”

A nagy Soros-trükk: látszatkivonulás szép számú maradóval

Tegnap megírta a Die Presse német nyelvű, liberális napilap, hogy Soros György alapítványának budapesti irodája bezár, és Berlinbe költözik. A milliárdos üzletember hazai hálózata elkezdte kommunikálni a történteket: Sorost a szervezetével együtt elüldözte a magyar kormány. Az igazság azonban nem ez. Mutatjuk, miért dobbantott a spekuláns!

Unortodoxia

A magyar modell.

A magyar gazdasági modell négy pilléren nyugszik: versenyképesség, teljes foglalkoztatottság, demográfia és identitáspolitika – Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettes részleteket közöl a kormány várható gazdaságpolitikájáról a Hirado.hu cikkében.

„Nagyon sokan berzenkednek, amikor a magyar modellről beszélünk, pedig az lenne a gazdaságpolitika számára a szegénységi bizonyítvány, ha ez nem lenne. Minden ország gazdasági szerkezete más, ezért fontos, hogy minden országnak legyen elképzelése a jövőről. Az Orbán-kormány 2010-ben unortodox politikával indított, és Szajlai úgy véli, lesznek még nem szokványos intézkedések. Felhívta a figyelmet arra a jelenségre, hogy a monetáris és a fiskális döntések közös célokat szolgálnak, amely kedvező fejlemény.”

Mit tartogat a kormány gazdaságpolitikája?

A magyar gazdasági modell négy pilléren nyugszik: versenyképesség, teljes foglalkoztatottság, demográfia és identitáspolitika - írta a Figyelő hetilap. Szajlai Csaba főszerkesztő-helyettes részleteket közölt a kormány várható gazdaságpolitikájáról az M1 Ma reggel pénteki adásában.

Vacsora

Megoldhatatlan konfliktus.

Friderikusz Sándor élete egyik nagy traumájának tartja, hogy Fenyő János médiacézár meghalt, nagyon szerette volna, ha kibékül Gyárfás Tamással – olvasható a Lokál Online-on.

„Gyárfás Tamással például komoly üzleti konfliktusa volt, én meg a fejembe vettem, megpróbálom összebékíteni őket. Fenyő erre nem volt hajlandó, bár egyszer majdnem eljutottunk egy közös vacsoráig. Fura pali volt, az biztos.”

Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? - 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték. Friderikusz Sándor például élete egyik nagy traumájának tartja, hogy a médiacézár me

Vért

Sorozatos szerelem.

Janza Kata csinál sorozatsztárt volt párjából, Pesák Ádámból – így a Blikk Online.

„Nagyon tisztelem Katát, és azért is köszönet illeti, amiért az együtt töltött idő alatt olyan szakmai önbizalmat adott, amellyel felvértezve mentem el a válogatásra – mondta a színész. – Úgy gondolom, hatalmas lehetőség, hogy szerepelhetek a Barátok köztben. Várom, hogy találkozzam azokkal a kollégákkal, akiket csak a tévéből ismerek, nem is beszélve arról, milyen izgalmas lesz a képernyőn látott helyszíneket bejárni.”

Janza Kata csinál sorozatsztárt volt párjából - Itt láthatjuk majd

Ráadásul a Blikk úgy tudja, abban, hogy a fiatal színész elindult a sorozatsztárság felé vezető úton, volt kedvese, Janza Kata (45) is komoly szerepet játszott: kapcsolatuk alatt folyamatosan ösztönözte szerelmét, jelentkezzen az RTL Klub népszerű sorozatának castingjára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51559/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.15. 04:55
A jogállamiság gyurmázása, augusztus 20-a bizonytalansága, a koronavírus mozgatórugója, a magyar postások lázadása és Tóth Andi szexi idomai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.14. 04:50
Angela Merkel lebegtetése, a Nemzeti Konzultáció hasítása, Hadházy Ákos fantomszervezkedése, a koronavírus-járvány ellentmondásai és Vasvári Vivien szerelmes lubickolása keddi online lapszemlénkben.

Tizenhárommal nőtt a koronavírusos megbetegedések száma

2020.07.13. 09:25
Ezzel 4247 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nem halt meg senki az elmúlt huszonnégy órában, így az elhunytak száma változatlanul 595 fő, 3073-an pedig …

Kétszáz határsértő ellen kellett a rendőröknek intézkedniük a hétvégén

2020.07.13. 07:25
Nem unatkoztak a rendőrök és a katonák az elmúlt napokban sem, ugyanis csak péntektől vasárnapig 199 határsértőt csíptek el.

Blogstar kávéház

2020.07.13. 05:10
Lengyelország illiberalizmusa, a baloldal tudatos álhírgyártása, Angela Merkel politikai öröksége, a migránsok többlethalálozása és Fluor Tomi szerelmi villanása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?