Blogolj!

Blogstar kávéház

Védelem

Szellemi alapok.

Mostantól teljes munkaidőben vezeti a Polgári Magyarországért Alapítványt, a Fidesz pártalapítványát Balog Zoltán, akivel az Origo.hu közöl nagyinterjút.

„Ez nem csak arról szól, hogy lesz-e migráció vagy nem lesz, ránk tudják-e sütni, hogy nem vagyunk demokratikusak, vagy hogy a mi rendszerünk nem illik bele Európába. Nem egyszerűen az a célunk, hogy megvédjük magunkat, hanem az, hogy megerősítsük a szellemi alapjait annak az iránynak, melyet mi nemcsak Magyarország számára, hanem Európa számára is kívánatosnak tartunk. Ez alapvetően keresztény-kulturális beágyazottságot, megalapozottságot igényel.”

Balog Zoltán: Az egyik szemem sír, a másik nevet

Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével beszéltünk tárcája és személyes jövőjéről. Új kormány, új struktúra jön létre Orbán Viktor miniszterelnök szavai szerint, valamint a következő időszak középpontjában az Ön tárcája alá tartozó demográfia lesz az egyik legfontosabb kérdés. Önre milyen szerep hárul ebben az új rendszerben és területen?

Tudathasadás

Szerepzavaros településvezető.

Az úgynevezett ellenzék tulajdonképpen kapott újabb négy nyugis évet, teendők és különösebb felelősség nélkül – állítja a Magyar Hírlap Online.

„Kissé tudathasadásos állapotra utal, hogy még az érintett pártok potentátjai is tapsoltak a hétvégi 'többségi' demonstráció szónokai, köztük a hódmezővásárhelyi polgármesteri széket a népvezéri stallummal összekeverő Márki-Zay Péter által hangoztatott tézisnek, miszerint április nyolcadikán a szavazók az ellenzéket is elzavarták. Ebben az egy, a tüntetésnek új profilt adó megállapításban igazat kell adnunk a súlyos szerepzavarban szenvedő településvezetőnek, bár kifakadása korántsem tántorítja el a nevezett kört attól, hogy tovább haladjon a semmittevés rögös útján.”

Új ellenzék

Álláspont. Ahogy telnek a napok a zsinórban harmadik kétharmados parlamenti Fidesz-felhatalmazást hozó választás óta, egyre több magyarázat és magyarázkodás lát napvilágot az ellenzéki bukta okairól A végeredmény már megvan, tegnap kiderült, újraszámlálás sem lesz, szóval valahol értelmetlen az egész mostani agyalás.

Szétesés

Egymást hibáztatják.

Több egyeztetést is tartanak a jövőben az ellenzéki pártok, melyek még mindig a másikra mutogatnak az április 8-i kudarc miatt – írja a Hirado.hu.

„Molnár Gyula, a szocialisták leköszönő elnöke hétfő reggel, a találkozó előtt arról beszélt az M1-en: bár közösen kell kialakítani egy stratégiát, az együttműködést meghirdető LMP-t is hibásnak tartja a választási kudarcért. 'Örültem volna, hogyha ezt a meghívót április 8-a előtt kapom az LMP-től' – fogalmazott. 'Az LMP az utolsó egy-két héten szerintem komolyan szétesett szervezeti értelemben, nem lehetett ott demokratikus, rendes döntéseket hozni, amik történtek, azok egyedi egyeztetések voltak és ha jól látom ezt most egy fegyelmi eljárással honorálja azoknak a párt, akik adott esetben visszaléptek' – tette hozzá.”

Több egyeztetést is tartanak a jövőben az ellenzéki pártok

Nagyjából ennyi derült ki a mai tárgyalásról. Ott voltak a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd és a DK politikusai. A találkozót az LMP kezdeményezte. Azok után, hogy a kampányban végig az önálló politizálásukat hangsúlyozták. A baloldali pártok őket is hibáztatják, amiért nem sikerült a teljes összefogás.

Képviselet

Vona vallomása.

A Jobbik volt elnöke Sneider Tamást és Gyöngyösi Mártont fogja támogatni a Jobbik tisztújításán – így a HVG Online.

„A Jobbik mindig változott, mindig fejlődött, most is fog. De a lényeg ugyanaz kell maradjon: minden magyart képviselünk – írta.”

Vona újra jelentkezett, és elmondta, mit csinál

A Jobbik volt elnöke Sneider Tamást és Gyöngyösi Mártont fogja támogatni a Jobbik tisztújításán.

Láng

Örök hűség.

A Barátok közt sztárja, Varga Iza közös, szerelmes fotóval ünnepelte 22. házassági évfordulóját – számol be róla a Blikk Online.

„Már 22 hosszú éve, hogy a Barátok közt színésznője és szerelme összeházasodtak. ám úgy tűnik, szerelmük azóta is lángol: Iza a 22. évforduló alkalmából Instagram-oldalán egy közös fotót osztott meg, amelyen már messziről látszik, hogy a pár még mindig imádja egymást.”

A Barátok közt sztárja közös, szerelmes fotóval ünnepelte 22. házassági évfordulóját - fotó

Már 22 hosszú éve, hogy a Barátok közt színésznője és szerelme összeházasodtak. ám úgy tűnik, szerelmük azóta is lángol: Iza a 22. évforduló alkalmából Instagram-oldalán egy közös fotót osztott meg, amelyen már messziről látszik, hogy a pár még mindig imádja egymást.

Törékenység

Tenyéren hordozva.

Marcellina világjáró zenészként éli mindennapjait: a 65 éves énekesnő a Lokál Online-nak bevallja, két válás után nagyon vágyik a szerelemre.

„Csakis a szakmámban vagyok határozott, a magánéletben inkább egy nagyon simulékony, törékeny társ. Szeretek örömet okozni, de nőből vagyok, így jó, ha a párom a tenyerén hordoz. Hiányzik egy társ, aki támogat, akihez este oda tudok bújni vagy akivel el tudom tölteni a magányos óráimat – számolt be őszintén vágyairól az énekesnő. Marcellinát világéletében körberajongták és -rajongják most is, ami érthető, hiszen 65 évesen is bomba formában van.”

Marcellina: Reménytelenül vágyom a szerelemre

Marcellina világjáró zenészként éli mindennapjait. A 65 éves énekesnő a Lokálnak bevallotta: két válás után nagyon vágyik a szerelemre, de úgy érzi, reménytelen a helyzet. Habár Marcellina két babát is elveszített, immáron felnőtt keresztlányait sajátjaként szereti. Marcellina a TV2 A Nagy Duett című műsorában Pumped Gabó partnereként tért vissza a magyar zenei világba.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51695/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?