Blogolj!

Blogstar kávéház

Eszköz

A küzdelem kilátásai.

Ha Orbán Viktor több gyermeket szeretne Magyarországon, sürgősen javítania kell a részmunkaidős foglalkoztatottságon – hívja fel a figyelmet a Zoom.hu.

„A részmunkaidős foglalkoztatás támogatása fontos eszköz lehetne az (amúgy kilátástalan) küzdelemben. A részmunkaidős munka mellett értelemszerűen több idő marad a gyerekekre, a háztartásra, a családra, így ha a nőknek (és persze a férfiaknak) több lehetőségük lenne részmunkaidőben elhelyezkedni, talán könnyebben szánnák rá magukat a családalapításra.”

Orbán Viktor figyelmébe: ezen sürgősen javítani kéne, ha több gyereket akar az országban

Orbán Viktor figyelmébe: ezen sürgősen javítani kéne, ha több gyereket akar az országban Európai összehasonlításban Magyarország a sor végén kullog, ami a részmunkaidős foglalkoztatottságot illeti. A kormány demográfiai céljai gazdasági eszközökkel nem elérhetőek, a részmunkaidő foglalkoztatás támogatása ennek ellenére hasznos eszköz lehetne. A magyar foglalkoztatottság pont az EU-s középmezőnybe volt elég 2017-ben.

Továbbfejlesztés

Nem változtat a Fidesz.

Kósa Lajos vezeti a Fidesz önkormányzati kampányát 2019-ben, vele beszélgetett az Origo.hu.

„Önkormányzati kampányban nem szervezünk át önkormányzati rendszert. A kampányban megtapasztaltakat és a felgyűlt tudást lehet majd használni az önkormányzati rendszer továbbfejlesztése területén. A 2010-ben, az Orbán-kormány által elindított önkormányzati átalakítások jó irányba tett lépések, nincs szükség alapvető változtatásokra. Sikerült megszabadítani a jelentős adósságuktól a rendszert és megteremtődtek az átlátható gazdálkodás feltételei.”

Kósa Lajos vezeti a Fidesz önkormányzati kampányát

Orbán Viktor előterjesztésére a Fidesz elnöksége megválasztott a 2019-es önkormányzati választási kampány országos kampányfőnökének, a választásra való felkészülésért és az eredményességért felelek. Ez a feladat a kormánytagsággal politikailag összeférhetetlen, így értelemszerűen nem maradhatok miniszter - mondta Kósa Lajos az origónak adott interjújában.

Színpad

Ellenzéki árnyéktevékenység.

Jelenleg senki sem hiszi el az ellenzéki pártoknak, hogy bármire alkalmasak lennének – mondja Boros Bánk Levente a Hirado.hu cikkében.

„A Médianéző igazgatója szerint érdemes elgondolkodni azon is, hogy kik tüntetnek és kik fogalmazzák meg a követeléseket. 'Márki-Zay Péter?' – tette fel a költői kérdést, amelyre úgy reagált: egyszer a színpad előtt állt, egyszer a színpadon, majd bejelentette, hogy nem akar az ellenzéki mozgalom vezetője lenni, illetve úgy vélekedett, hogyha egyesével megkérdeznék a tüntetőket, hogy mit szeretnének, valószínűleg tíz embertől tízféle különböző választ kapnának.”

Szakértő: Az ellenzék már most is „árnyéktevékenységet" végez

Jelenleg senki sem hiszi el az ellenzéki pártoknak, hogy bármire alkalmasak lennének - mondta Boros Bánk Levente az M1 Ma este című műsorában. A Médianéző igazgatója szerint a legutóbbi két tüntetésen is láthatóvá vált, hogy a résztvevők megkérdőjelezik a tevékenységüket.

Feltét(el)

Bezár a bazár.

Négy év után megszűnik a Sophie & Ben Bistro, az egyik legjobb budapesti hamburgeres – így az Alfahir.hu.

„A Káldy Gyula utcai helyük így vasárnap bezár, miután nem sikerült megállapodniuk a bérleti szerződés feltételeiről. A budai étterem, a Sophie & Ben Garden továbbra is üzemel.”

Bezár az egyik legjobb budapesti hamburgeres

„Vége, befejeztük. Szomorúan tájékoztatunk Titeket, hogy a Sophie & Ben Bistro a hét végével befejezi közel 4 éves működését" - olvasható Facebookon.A Káldy Gyula utcai helyük így vasárnap bezár, miután nem sikerült megállapodniuk a bérleti szerződés feltételeiről. A budai étterem, a Sophie & Ben Garden továbbra is üzemel.

Borzalom

Vége a rettegésnek.

Bangó Margit nótaénekes a Lokál Online-nak arról vall, dédunokája esküvőjéig és ükunokája születéséig mindenképpen élnie kell.

„Az év elején diagnosztizált jóindulatú daganat egyfajta visszaigazolás volt számomra, hogy már soha többé nem lehetek halálos beteg. Nagyon sokáig rettegtem, hogy a tizenöt évvel ezelőtti borzalmakat újra át kell élnem, de ma már nem félek. Rosszindulatú daganat többé nem támadhatja meg a testemet. Rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, épp a héten is voltam, és szerencsére mindent rendben találtak. Jól is érzem magam a bőrömben, de a megelőzés és a helyes táplálkozás továbbra is nagyon fontos – árulta el Margit, aki amit csak tud, megtermeszt magának otthon a kertjében.”

Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még

Élmény

Világsztár testközelben.

Király Linda évek óta kint él Amerikában, ahol most nem akárkivel bulizott – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján.”

Igazi világsztárral bulizott Király Linda

Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51776/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?