Blogolj!

Blogstar kávéház

Megtévesztés

A migránsok módszerei.

Európa-szerte különböző trükköket találnak ki az illegális bevándorlók, hogy elkerüljék a kitoloncolást – mutatja be a Hirado.hu.

„Németországban úgy próbálják meg elkerülni a kitoloncolást a migránsok, hogy terroristának vallják magukat. Emiatt egy hosszú procedúra kezdődik, amit a hatóságok szerint nehezít, hogy a feltételezett terrorcselekmények külföldhöz, például Szíriához vagy Afganisztánhoz kötődnek. Mindenesetre a nyomozás végéig biztosan nem toloncolják ki az adott személyt. Kovács István szerint az is bevett gyakorlat a migránsok között, hogy több személyazonosságot találnak ki maguknak, így gyakorlatilag bármikor eltűnhetnek a hatóságok látóteréből.”

Európa-szerte trükköznek a migránsok a kitoloncolás elkerüléséért

Különböző trükköket találnak ki az illegális bevándorlók, hogy elkerüljék a kitoloncolást. Csak Franciaországban több tízezer olyan migánst tartózkodik, akit ki akarnak utasítani. Az M1 Unió28 című műsora bemutatta, milyen módszerekkel próbálkoznak a bevándorlók, valamint azt is megvizsgálta, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezetek hogyan próbálják segíteni őket.

Ámítás

A Fidesz pálfordulása.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában arról beszélt, később lehet, hogy kelleni fog egy új Fidesz, de egyelőre egy mozgalomban látja a megoldást, amely össze tudja fogni a pártokat és a civileket – így a HVG Online.

„Nem erre a Fideszre szavazott az a 2,5 milliónál több ember, aki most a Fideszre szavazott –jelentette ki a politikus, mondván szerinte a Fidesz-szavazók azt gondolják, hogy ez az a párt, amely alacsonyan tartja az inflációt, stabilitást teremt, határozottan fellép a bűnözés ellen, családi adókedvezményeket vezet be, és ezek az értékek valóban hasznosak is az ország számára, de a mostani Fidesz már nem az a Fidesz.”

Márki-Zay: Most nem egy új pártra van szükség

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint később lehet, hogy kelleni fog egy új Fidesz, de egyelőre egy mozgalomban látja a megoldást, amely össze tudja fogni a pártokat és a civileket. Szerinte a Fideszre szavazók nem is a mostani Fideszt támogatják, az ellenzéknek viszont radikalizmusra lenne szüksége.

Varázsütés

Européer jobbikosok.

Forrnak az indulatok a pártban, mely szombaton tartja kongresszusát, még a szakadás sem kizárt – elemez az Origo.hu.

„A Jobbik elnöksége a Sneider Tamás-Gyöngyösi Márton szuperpárost ajánlotta Vona Gábor utódjául a párt kongresszusának. A választás kétségkívül erős, hiszen mégiscsak egy egykori szkinhedről és egy zsidókat listázni szándékozó politikusról van szó. Előnyükre szolgál, hogy varázsütésre ők lettek a párt kiemelten européer arcai, ráadásul mindketten a bukott pártelnök emberei. Közben a radikálisok Toroczkai László vezetésével erőteljes szervezkedésbe kezdtek.”

Vezető jobbikosok szálltak bele Vonába a pártkongresszus előtt

Volner János, a párt alelnöke és Novák Előd, a párt egykori parlamenti képviselője szabadult el Facebook-on, nem rejtették véka alá, mit gondolnak Vona Gáborról és a néppártosodási politikájáról. Utóbbi azt írta, hogy holnap szavaz a Jobbik kongresszusa a társelnöki-elnökhelyettesi szisztémáról. Forrnak az indulatok a pártban.

Befolyás

Trump fenyegetése.

Szőr mentén helyretette a FIFA az amerikai elnököt, aki az USA, Kanada és Mexikó 2026-os foci-vb-rendezési pályázata mellett kardoskodik Marokkóval szemben – szúrta ki a Zoom.hu.

„Nagy kár lenne, ha az olyan országok, amiket mindig támogatunk, az amerikai pályázat ellen lobbiznának. Miért támogatnánk ezeket az országokat, ha ők nem támogatnak minket (beleértve az ENSZ-ben)? – írta Donald Trump amerikai elnök a Twitteren.”

Trump megfenyegette az egész világot. Méghozzá fociügyben

Trump megfenyegette az egész világot. Méghozzá fociügyben "Az USA ERŐS pályázatot rakott össze Kanadával & Mexikóval a 2026-os világbajnokságra. Nagy kár lenne, ha az olyan országok, amiket mindig támogatunk, az amerikai pályázat ellen lobbiznának. Miért támogatnánk ezeket az országokat, ha ők nem támogatnak minket (beleértve az ENSZ-ben)?"

Cica

Különleges társ.

Mekkora már Kulcsár Edina pocakja! Hova készülnek a párjával? – teszi fel a kérdést a Blikk Online.

„Hajdúszoboszló felé vette az irányt Kulcsár Edina, hogy ott pihenje ki a munka fáradalmait. Természetesen nem egyedül tölti a hosszú hétvégét: párja, Csuti és közös cicájuk is vele tartott!”

Mekkora már Kulcsár Edina pocakja! Hova készülnek a párjával? - fotók

Hajdúszoboszló felé vette az irányt Kulcsár Edina, hogy ott pihenje ki a munka fáradalmait. Természetesen nem egyedül tölti a hosszú hétvégét: párja, Csuti és közös cicájuk is vele tartott!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51847/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?