Blogolj!

Blogstar kávéház

Szélsőségek

Radikális köpönyegforgatás.

Nem csökken a feszültség a Jobbikban az elnöki székért vívott küzdelemben – állítja a Hirado.hu.

„Toroczkai László úgy fogalmazott: szerinte a Jobbik útja most is ugyanaz, mint régen volt, ezért a pártnak nem szabad köpönyeget cserélnie vagy forgatnia. Rajta kívül még ketten mérettetik meg magukat az elnöki posztért. Köztük van a párt másik alelnöke Sneider Tamás is, aki egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte senki sem sajnálja azokat a szélsőséges elemeket, akik elhagyták a Jobbikot. A másik lehetséges jelölt pedig Gyöngyösi Márton, a párt külügyi szakpolitikusa. Ő szintén a Vona Gábor-féle néppártosodást támogatja.”

Nem csökken a feszültség a Jobbikon belül

Nem csökken a feszültség a Jobbikban az elnöki székért vívott küzdelemben. Most több regionális igazgató nyílt levélben áll ki Toroczkai László elnöksége mellett. Az aláírók Dúró Dórát látnák szívesen az elnökhelyettesi székben. A Vona Gábort támogatók viszont továbbra is Sneider Tamást, illetve Gyöngyösi Mártont ajánlják a tagságnak.

Ötletelés

Cél vagy eszköz?

Szerdán ülnek össze a baloldali ellenzéki pártok, hogy egyeztessenek az időközi választásokon való indulásuk összehangolásáról, az MSZP előválasztást szeretne, a többiek hűvösen fogadták a felvetést – értesült a Népszava Online.

„Nem mondanám, hogy boldoggá tettem a pártokat az előválasztás ötletével, de a cél ettől függetlenül még ugyanaz: egy jelölt álljon majd a Fidesz indulójával szemben. Még egyszer nem fordulhat elő, hogy a választások előtt egy nappal még mindig a visszalépésekről egyezkednek a pártok – mondta Horváth Csaba. Úgy vélte, az előválasztás nem cél, hanem csak egy eszköz, s ha a pártok más módon is meg tudnak állapodni egy közös jelöltben, akkor nincs is rá szükség.”

Időközi ellenzéki együttműködés kellene

Szerdán ülnek össze a baloldali ellenzéki pártok, hogy egyeztessenek az időközi választásokon való indulásuk összehangolásáról - értesült a Népszava. A szocialisták fővárosi politikusa, Horváth Csaba a múlt héten azért hívta tárgyalóasztalhoz a Demokratikus Koalíciót, az LMP-t, a Párbeszédet, a Momentumot, a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, valamint a Liberálisokat, hogy megállapodjanak egy esetleges előválasztás feltételeiről.

Törés

Kettészúrt karrier.

Az újvidéki születésű Szeles Mónika 25 évvel ezelőtt zsinórban negyedszer nyerhette volna meg a Roland Garrost, a felkészülés során pedig elindult a hamburgi tenisztornán, ahol egy Steffi Graf-rajongó kést döfött a hátába – idézi fel a 24.hu.

„Szeles Mónika addig nyolc Grand Slam-tornát nyert meg, világelső volt. A támadás megtörte a karrierjét, utána csak jó két évvel tért vissza a pályára, depressziós volt és kényszeresen evett. Így is megnyerte a Roland Garrost még egyszer, amerikai színekben 2000-ben olimpiai bronzérmes volt.”

25 éve támadták meg Szeles Mónikát

1993. április 30-án történt a támadás, ami kettétörte az újvidéki teniszező pályafutását.

Inger

Stresszmentes strandbiztosság.

Az utazás nyitottabbá tesz – a szexre is: az Origo.hu utánajárt, hogyan fonódnak szoros nemzetközi kapcsolatok legfőképpen a szingli fiatalok körében.

„Ha az ember utazik, mintha egy egészen más ember válna belőle. Ilyenkor könnyen és nagyon szívesen elfelejtjük, mi minden nyomja a szívünket odahaza. A sok inger miatt arra sem marad időnk, hogy azon stresszeljünk, bejövünk-e annak a helyes idegennek, vagy hogy vajon mennyire zavarja, hogy idén sem sikerült hibátlanul a strandbiztos alakformálásunk.”

Az utazás nyitottabbá tesz - a szexre is

Mindenki más miatt szeret utazni. Van, aki a pecséteket gyűjti az útlevelébe, más listán pipálgatja a bejárt országokat, és olyan is akad, aki aszerint osztályozza a különböző nemzetek fiait és lányait, hogy mennyire jók az ágyban. Utánajártunk, hogyan fonódnak szoros nemzetközi kapcsolatok utazás közben, legfőképpen a szingli fiatalok körében.

Luxuscsipke

Zavarba ejtő pózolás.

Stílust váltott Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szőke dívája a tüllt és a csipkét is maga mögött hagyta, és extrém szexi anyagokat választott – mutatja be a Lokál Online.

„Új ruhatárában is helyet kaptak a bundák és a legkülönlegesebb luxuscsipkék. A nagy átalakulást egy izgalmas fotózással is megkoronázta, ahol zavarba ejtő módon pózolt egy hihetetlenül jóképű modellel.”

Szexi modell próbálta elcsábítani Köllő Babettet

A Feleségek luxuskivitelben következő adásában végre fény derül Köllő Babett stílusváltásának részleteire. A szőke díva a tüllt és a csipkét is maga mögött hagyta és extrém szexi anyagokra váltott. A VIASAT3-on hétfőn este látható Feleségek luxuskivitelben című műsor vadonatúj részében Babettet már új szettjeiben láthatjuk, sőt átalakulásának alkalmából még egy party-t is ad.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/51946/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?