Blogolj!

Blogstar kávéház

Haláltusa

Az MSZP végnapjai.

A Figyelő főmunkatársa a Hirado.hu-nak arról beszél, a magyar baloldalt a nyugat-európai baloldal válsága is sújtja, és semmiféle előrelépés nem látszik a választás óta sem.

„Míg a jobboldali pártok 2015-óta folyamatosan erősödtek Európa-szerte, addig több országban a hagyományos baloldali pártok a parlamentbe való bejutásért és az életben maradásért küzdenek, és Magyarországon is erről van szó. Már nem az a kérdés, hogy a MSZP váltópárt, hanem, hogy életben tud-e maradni. Deák Dániel szerint az MSZP-ben vannak fiatal politikusok, de hiányzik a rutinjuk és a tapasztalataik, valamint az elveik, amelyekre lehetne építeni egy komoly hagyományokkal rendelkező baloldali pártot.”

Végnapjait éli az MSZP

Kunhalmi Ágnes megválasztása esetén borítékolható, hogy a jelenlegi formában nem fog fennmaradni a szocialista párt, és valamilyen ernyőszervezet alá becsatornáz más ellenzéki pártokat - mondta Deák Dániel a Kossuth Rádió 180 perc című adásában.

Kéj

Sorosi démonizálás.

A Magyar Idők kiszúrta, a Time magazin Putyinnal, Erdogannal és Duartéval említi egy lapon a „civileket megfélemlítő és a bevándorlók ellen hergelő” Orbán Viktort a Soros-hálózat tevékenysége okán.

„Honnan és kiktől szerezhette be a 'megcáfolhatatlan' információit Bremmer, valljuk be nem nehéz kitalálni, de sokat mondó, hogy a 444.hu, a hvg.hu, a 24.hu, stb. kéjes örömmel diktátorozza ennek apropóján Magyarország miniszterelnökét. Remekül működik a nemzetközi ballib információáramlás.”

Fél perc rettegés Orbántól, a diktátortól | Magyar Idők

A Time magazin hasábjain ezúttal egy amerikai politikai elemző Ian Bremmer hüledezett azon, hogy vajon miért élik reneszánszukat az erőskezű, karizmatikus vezetők a nagyvilágban, Putyintól, Erdoganon és Duartén át egészen Orbán Viktorig. A szerző szerint a magyar miniszterelnök ezt, az általa negatívnak ítélt pozíciót, a civilek megfélemlítésének és a bevándorlók elleni hergelésnek köszönheti.

Migránsáradat

Párizsi patkányok.

Folyamatosan érkeznek a migránsok Franciaország fővárosába, a tendencia már-már visszafordíthatatlan: a sátrat verő, szörnyű körülmények között tengődő – elsősorban afrikai – emberek lassan élhetetlenné teszik az északi városrészt – ismerteti a Le Parisien riportját a Lokál Online.

„Attól tartok itt a víz mellett egy ember már a csatornába fulladt – mondja az egyik migráns a lapnak. A csatorna partján egyébként megállt az idő. Van itt döglött patkány és egy csomó rongy, amit használat után a vízbe dobnak.”

Naponta legalább nyolcvan afrikai migráns érkezik Párizsba

Folyamatosan érkeznek a migránsok Franciaország fővárosába. Nincs megállás, a tendencia már-már visszafordíthatatlan. A sátrat verő, szörnyű körülmények között tengődő - elsősorban afrikai - emberek lassan élhetetlenné teszik az északi városrészt, most egy futóversenyt kellett lemondani miattuk. Hetente mintegy 550 migráns érkezik Párizsba és közel 3000 migráns telepedik le a főváros északi részén.

Becsület

Szemüveget a bírónak!

Az UEFA továbbra is görcsösen ragaszkodik egyre védhetetlenebb álláspontjához, amely úgy szól, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligájába és az Európa-ligába nem kell videobíró, a napokban óriásiakat tévedő sporik pedig a vb-re is utazhatnak – elemez az Origo.hu.

„Az UEFA úton-útfélen hangoztatott szlogenje: My Game is Fair Play. Azaz: Az én játékom a becsületes játék. Szép gondolat. Kár, hogy szinte semmi sem valósul meg belőle. Az európai szövetségnek ideje ráeszmélnie, hogy a súlyos játékvezetői tévedések legalább akkora problémát jelentenek a mai futballnak, mint a rasszizmus vagy a huliganizmus.”

Videobíró nincs, a hibázó bírók a focivébére mennek

Az UEFA továbbra is görcsösen ragaszkodik egyre védhetetlenebb álláspontjához, amely úgy szól, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligájába és az Európa ligába nem kell videobíró. Pedig kellene, de nagyon. A két sorozat elődöntőinek visszavágóin elővezetett bíráskodás után az egész világ a videobírót követeli. A meccseken hibázó (tévedő) játékvezetők mind ott lesznek az oroszországi focivébén.

Póz

Timi villantása.

Vajna Timi kerek fenekével köszöntötte a nyarat – így a Blikk Online.

„Az üzletasszony éppen a gyönyörű, görög Míkonosz szigeten nyaral, a relaxálás pillanatit pedig a rajongóival is megosztotta. Timi szexi bikiniben pózolt, és ügyelt arra, hogy alaposan megcsodálhassuk kerek popsiját.”

Vajna Timi kerek fenekével köszöntötte a nyarat

Az üzletasszony éppen a gyönyörű, görög Míkonosz szigeten nyaral, a relaxálás pillanatit pedig a rajongóival is megosztotta. Timi szexi bikiniben pózolt, és ügyelt arra, hogy alaposan megcsodálhassuk kerek popsiját:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52127/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?