Blogolj!

Blogstar kávéház

Haláltusa

Az MSZP végnapjai.

A Figyelő főmunkatársa a Hirado.hu-nak arról beszél, a magyar baloldalt a nyugat-európai baloldal válsága is sújtja, és semmiféle előrelépés nem látszik a választás óta sem.

„Míg a jobboldali pártok 2015-óta folyamatosan erősödtek Európa-szerte, addig több országban a hagyományos baloldali pártok a parlamentbe való bejutásért és az életben maradásért küzdenek, és Magyarországon is erről van szó. Már nem az a kérdés, hogy a MSZP váltópárt, hanem, hogy életben tud-e maradni. Deák Dániel szerint az MSZP-ben vannak fiatal politikusok, de hiányzik a rutinjuk és a tapasztalataik, valamint az elveik, amelyekre lehetne építeni egy komoly hagyományokkal rendelkező baloldali pártot.”

Végnapjait éli az MSZP

Kunhalmi Ágnes megválasztása esetén borítékolható, hogy a jelenlegi formában nem fog fennmaradni a szocialista párt, és valamilyen ernyőszervezet alá becsatornáz más ellenzéki pártokat - mondta Deák Dániel a Kossuth Rádió 180 perc című adásában.

Kéj

Sorosi démonizálás.

A Magyar Idők kiszúrta, a Time magazin Putyinnal, Erdogannal és Duartéval említi egy lapon a „civileket megfélemlítő és a bevándorlók ellen hergelő” Orbán Viktort a Soros-hálózat tevékenysége okán.

„Honnan és kiktől szerezhette be a 'megcáfolhatatlan' információit Bremmer, valljuk be nem nehéz kitalálni, de sokat mondó, hogy a 444.hu, a hvg.hu, a 24.hu, stb. kéjes örömmel diktátorozza ennek apropóján Magyarország miniszterelnökét. Remekül működik a nemzetközi ballib információáramlás.”

Fél perc rettegés Orbántól, a diktátortól | Magyar Idők

A Time magazin hasábjain ezúttal egy amerikai politikai elemző Ian Bremmer hüledezett azon, hogy vajon miért élik reneszánszukat az erőskezű, karizmatikus vezetők a nagyvilágban, Putyintól, Erdoganon és Duartén át egészen Orbán Viktorig. A szerző szerint a magyar miniszterelnök ezt, az általa negatívnak ítélt pozíciót, a civilek megfélemlítésének és a bevándorlók elleni hergelésnek köszönheti.

Migránsáradat

Párizsi patkányok.

Folyamatosan érkeznek a migránsok Franciaország fővárosába, a tendencia már-már visszafordíthatatlan: a sátrat verő, szörnyű körülmények között tengődő – elsősorban afrikai – emberek lassan élhetetlenné teszik az északi városrészt – ismerteti a Le Parisien riportját a Lokál Online.

„Attól tartok itt a víz mellett egy ember már a csatornába fulladt – mondja az egyik migráns a lapnak. A csatorna partján egyébként megállt az idő. Van itt döglött patkány és egy csomó rongy, amit használat után a vízbe dobnak.”

Naponta legalább nyolcvan afrikai migráns érkezik Párizsba

Folyamatosan érkeznek a migránsok Franciaország fővárosába. Nincs megállás, a tendencia már-már visszafordíthatatlan. A sátrat verő, szörnyű körülmények között tengődő - elsősorban afrikai - emberek lassan élhetetlenné teszik az északi városrészt, most egy futóversenyt kellett lemondani miattuk. Hetente mintegy 550 migráns érkezik Párizsba és közel 3000 migráns telepedik le a főváros északi részén.

Becsület

Szemüveget a bírónak!

Az UEFA továbbra is görcsösen ragaszkodik egyre védhetetlenebb álláspontjához, amely úgy szól, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligájába és az Európa-ligába nem kell videobíró, a napokban óriásiakat tévedő sporik pedig a vb-re is utazhatnak – elemez az Origo.hu.

„Az UEFA úton-útfélen hangoztatott szlogenje: My Game is Fair Play. Azaz: Az én játékom a becsületes játék. Szép gondolat. Kár, hogy szinte semmi sem valósul meg belőle. Az európai szövetségnek ideje ráeszmélnie, hogy a súlyos játékvezetői tévedések legalább akkora problémát jelentenek a mai futballnak, mint a rasszizmus vagy a huliganizmus.”

Videobíró nincs, a hibázó bírók a focivébére mennek

Az UEFA továbbra is görcsösen ragaszkodik egyre védhetetlenebb álláspontjához, amely úgy szól, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligájába és az Európa ligába nem kell videobíró. Pedig kellene, de nagyon. A két sorozat elődöntőinek visszavágóin elővezetett bíráskodás után az egész világ a videobírót követeli. A meccseken hibázó (tévedő) játékvezetők mind ott lesznek az oroszországi focivébén.

Póz

Timi villantása.

Vajna Timi kerek fenekével köszöntötte a nyarat – így a Blikk Online.

„Az üzletasszony éppen a gyönyörű, görög Míkonosz szigeten nyaral, a relaxálás pillanatit pedig a rajongóival is megosztotta. Timi szexi bikiniben pózolt, és ügyelt arra, hogy alaposan megcsodálhassuk kerek popsiját.”

Vajna Timi kerek fenekével köszöntötte a nyarat

Az üzletasszony éppen a gyönyörű, görög Míkonosz szigeten nyaral, a relaxálás pillanatit pedig a rajongóival is megosztotta. Timi szexi bikiniben pózolt, és ügyelt arra, hogy alaposan megcsodálhassuk kerek popsiját:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52127/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?