Blogolj!

Blogstar kávéház

Kecskés István

A Kúria kétszer is bizonyította, hogy független, szabadon működő testület. Két döntésével is bizonyította mindezt.

Szándékos csalás történt a választáson?

Az már biztos, hogy eltűnt többezer szavazat az április 8-i választásokon. Ha a 4360 szavazatból csak 506 a Fidesz-KDNP listájára érkezik, akkor a kormánypártok még nagyobb fölénnyel nyertek volna. Az origo.hu szerint szándékos csalás történt. 

A Kúria szándékosan nem adhatta meg a Fidesznek járó plusz egy mandátumot

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Kúria szándékosan nem adta meg a Fidesz-KDNP plusz egy mandátumát. A bíróság tudatában volt annak, hogy az érvénytelenített 4360 szavazat közül 506 elegendő lenne még egy Fidesz-KDNP mandátumhoz. Vagyis azért érvénytelenített szavazatokat, mert ez egy plusz mandátumot jelentett volna a kormánypártoknak, és eggyel kevesebbet a Jobbiknak.

A Kúria súlyosan belenyúlt a rendszerbe

A szavazatok megsemmisítésével kapcsolatban megszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki szerint a Kúria óriásit hibázott, amikor súlyosan belenyúlt a rendszerbe. 

Orbán Viktor: a Kúria súlyosan beavatkozott a választásokba | Magyar Idők

A lap szombati cikkében azt írta, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) szerint is jogszerűtlenül érvénytelenített több ezer határon túli szavazatot a Kúria, a testület végzése szerint jogorvoslatra nincs lehetőség, így egy parlamenti mandátumot elveszített a Fidesz, de a kétharmad még így is biztos. Hozzátették, hogy az ellenzéki tagokkal kiegészült Nemzeti Választási Bizottság, majd a Kúria több ...

Dagad a botrány

Nem csillapszanak a kedélyek Sváby András körül. A Soros Györgyre és az ő édesanyjára megjegyzést tevő, egykor szebb napokat is látott tévésről újabb dokumantum szivárgott ki. Kattintás csak 18 éven felülieknek. 

Sváby András: B*sszál otthon a férjeddel! - hangfelvétel

A Napló-riporter trágárul és agresszíven beszélt egy nővel, pedig csak egy vicces tréfa lett volna az egész. Példátlan hangnemet ütött meg Sváby, amiről hangfelvétel is készült - írja az Origo. Egy döbbenetes hangfelvétel jutott az Origo birtokába, amin Sváby András olyan ocsmány stílusban beszél, amit talán még egy ittas, masszív kocsmázás után sem enged meg magának egyetlen jóérzésű ember sem.

Lehet élőlánc

Ment a találgatás, hogy lehet-e élőlánc a parlament körül: nos a Kúria döntésének értelmében a civilek megpróbálhatják megaladályozni az országgyűlési képviselőket abban, hogy kedden felvegyék a munkát. 

Mégis lehet élőláncot vonni a Parlament köré

Pert nyertünk, lehet élőlánc a Parlament körül jövő héten! A rendőrségnek biztosítania kell, hogy akár az országgyűlési őrség által lezárt területen is tüntethessenek a polgárok. Mi a helyszínen leszünk, hogy lássuk, eleget tesz-e a rendőrség alkotmányos kötelezettségének - közölte a Társaság a Szabadságjogokért Facebook-oldalán.

Megműtötték a legendát

Meg kellett opreálni a Manchester United legendás menedzserér Sir Alex Fergusont. A néhány évvel ezelőtt visszavonult szakember agyvérzést kapott, a felépülése hosszú időt vesz igénybe.

Labdarúgás: Sir Alex Ferguson agyvérzést kapott, megműtötték

SportFaktor A Manchester United korábbi edzőlegendáját, Sir Alex Fergusont súlyos állapotban szállítottak kórházba.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52250/pics/lead_800x600.png

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Sokkoló videó: a sofőr Facebook élője a kilenc halálos áldozattal járó baleset előtt

2018.05.23. 05:25
Elképesztő videót hozott nyilvánosságra a román Adevarul online kiadása: a ceglédberceli baleset előtt a kisbuszt …

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Kilencen haltak meg egy buszbalesetben

2018.05.22. 22:05
A magyar rendőrség szerint kilenc halálos áldozata van a 4-es úton kedd délután történt balesetnek.

Kicsit nevetne és nagyon sírna Tisza Lajos a mai Szegeden

2018.05.22. 19:55
Május 21-e mellett május 22-ére is kiterjesztené Szeged Napját a Tisza Lajos Közéleti Egyesület, mely a Szegedet a nagy árvíz után, 1879 és 1883 között újjáépítő királyi …

Platform a Jobbikon belül

2018.05.22. 12:10
Hét Jobbikos színekben megválasztott polgármester és számos középvezető részvételével Toroczkai László vezetésével megalakították a MI MAGUNK platformot a Jobbikon belül.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?