Blogolj!

Blogstar kávéház

Kecskés István

A Kúria kétszer is bizonyította, hogy független, szabadon működő testület. Két döntésével is bizonyította mindezt.

Szándékos csalás történt a választáson?

Az már biztos, hogy eltűnt többezer szavazat az április 8-i választásokon. Ha a 4360 szavazatból csak 506 a Fidesz-KDNP listájára érkezik, akkor a kormánypártok még nagyobb fölénnyel nyertek volna. Az origo.hu szerint szándékos csalás történt. 

A Kúria szándékosan nem adhatta meg a Fidesznek járó plusz egy mandátumot

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Kúria szándékosan nem adta meg a Fidesz-KDNP plusz egy mandátumát. A bíróság tudatában volt annak, hogy az érvénytelenített 4360 szavazat közül 506 elegendő lenne még egy Fidesz-KDNP mandátumhoz. Vagyis azért érvénytelenített szavazatokat, mert ez egy plusz mandátumot jelentett volna a kormánypártoknak, és eggyel kevesebbet a Jobbiknak.

A Kúria súlyosan belenyúlt a rendszerbe

A szavazatok megsemmisítésével kapcsolatban megszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki szerint a Kúria óriásit hibázott, amikor súlyosan belenyúlt a rendszerbe. 

Orbán Viktor: a Kúria súlyosan beavatkozott a választásokba | Magyar Idők

A lap szombati cikkében azt írta, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) szerint is jogszerűtlenül érvénytelenített több ezer határon túli szavazatot a Kúria, a testület végzése szerint jogorvoslatra nincs lehetőség, így egy parlamenti mandátumot elveszített a Fidesz, de a kétharmad még így is biztos. Hozzátették, hogy az ellenzéki tagokkal kiegészült Nemzeti Választási Bizottság, majd a Kúria több ...

Dagad a botrány

Nem csillapszanak a kedélyek Sváby András körül. A Soros Györgyre és az ő édesanyjára megjegyzést tevő, egykor szebb napokat is látott tévésről újabb dokumantum szivárgott ki. Kattintás csak 18 éven felülieknek. 

Sváby András: B*sszál otthon a férjeddel! - hangfelvétel

A Napló-riporter trágárul és agresszíven beszélt egy nővel, pedig csak egy vicces tréfa lett volna az egész. Példátlan hangnemet ütött meg Sváby, amiről hangfelvétel is készült - írja az Origo. Egy döbbenetes hangfelvétel jutott az Origo birtokába, amin Sváby András olyan ocsmány stílusban beszél, amit talán még egy ittas, masszív kocsmázás után sem enged meg magának egyetlen jóérzésű ember sem.

Lehet élőlánc

Ment a találgatás, hogy lehet-e élőlánc a parlament körül: nos a Kúria döntésének értelmében a civilek megpróbálhatják megaladályozni az országgyűlési képviselőket abban, hogy kedden felvegyék a munkát. 

Mégis lehet élőláncot vonni a Parlament köré

Pert nyertünk, lehet élőlánc a Parlament körül jövő héten! A rendőrségnek biztosítania kell, hogy akár az országgyűlési őrség által lezárt területen is tüntethessenek a polgárok. Mi a helyszínen leszünk, hogy lássuk, eleget tesz-e a rendőrség alkotmányos kötelezettségének - közölte a Társaság a Szabadságjogokért Facebook-oldalán.

Megműtötték a legendát

Meg kellett opreálni a Manchester United legendás menedzserér Sir Alex Fergusont. A néhány évvel ezelőtt visszavonult szakember agyvérzést kapott, a felépülése hosszú időt vesz igénybe.

Labdarúgás: Sir Alex Ferguson agyvérzést kapott, megműtötték

SportFaktor A Manchester United korábbi edzőlegendáját, Sir Alex Fergusont súlyos állapotban szállítottak kórházba.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52250/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

BREAKING: buszbaleset, 30 halott!

2019.04.17. 21:40
Sajtóértesülések szerint legalább huszonnyolcan vesztették életüket a Portugáliához tartozó Madeira szigetén szerdán történt buszbalesetben, SIC Noticias portugál hírtelevízió szerint 11 férfi és 17 nő, és az …

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Az európaiak keresztények akarnak maradni

2019.04.17. 10:30
Az Európai Unió (EU) állampolgárainak többsége szerint meg kell őrizni Európa keresztény kultúráját és hagyományait - derül ki a Századvég kutatásából.

Fontos közlekedési változások jönnek a húsvéti hétvégén

2019.04.17. 10:25
Változik a közösségi közlekedési rendje a húsvéti, ünnepi hétvégén, a MÁV, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ egyes járatai is módosított menetrend …

Ezeket a cikkeket olvastad már?