Blogolj!

Blogstar kávéház

Morgolódás

Árpádsávok és uniós csillagok.

A Népszava Online cikkéből kiderül, egyelőre nem tervez újabb demonstrációt a Mi vagyunk a többség! csoport, de Gulyás Balázs szervező szerint nem azért, mert a május 8-i tüntetésen kevesebben voltak, mint a korábbiakon.

„A keddi tüntetés egyik eredményének tartja, hogy jól megfértek egymás mellett az árpádsávos és az uniós zászlók. Bár budapesti értelmiségi körökben volt morgolódás emiatt, Gulyás Balázs szerint ez is annak a bizonyítéka, hogy milyen sokszínű sokaság áll szemben az Orbán-kormánnyal. Az ellenzéki szavazók, legalább egy tüntetés erejéig, már együtt tudnak működni. Arról nem is szólva, hogy az árpádsávosok figyelmesen hallgatták a roma felszólalókat. Más rendezvényeken – jegyezte meg Gulyás Balázs – ilyen nem fordul elő.”

"Az emberek megmutatták, hogy előrébb járnak az ellenzéki pártoknál"

Egyelőre nem tervez újabb demonstrációt a csoport, de nem azért, mert a keddi tüntetésen kevesebben voltak, mint a korábbiakon. Számoltunk azzal, hogy a korábbiaknál kevesebben lesznek, hiszen ezúttal hétköznap délután rendeztük a tüntetésünket . A szimbolikus időpont, az Országgyűlés alakuló napja miatt azonban fontosnak tartottuk, hogy ott legyünk a Kossuth téren - nyilatkozta lapunknak Gulyás Balázs, a Mi vagyunk a többség!

Matek

Szoci számháború.

Gyurcsány kígyózó prímszámai után az MSZP-s Tóth Bertalan villantotta meg nem létező matematikatudását – így a Magyar Idők Online.

„Az ezentúl az MSZP parlamenti frakcióját irányító balos politikus képviselői eskütétele napján azt találta mondani, hogy 'mi nem három harmadot akarunk képviselni, hanem egy egészet.' (…) Tegyük hozzá, hogy a magyar belpolitika baloldali térfelén helyet foglalóknak a jelek szerint nemcsak a prím-, hanem a tört- és az egész számokkal is súlyos gondjaik vannak.”

Az újdonsült szoci frakcióvezető egy „nagy előd" nyomdokaiba lépett | Magyar Idők

Gyurcsány kígyózó prímszámai után az MSZP-s Tóth Bertalan villantotta meg nem létező matematikatudását - írja cikkében a 888.hu. Az ezentúl az MSZP parlamenti frakcióját irányító balos politikus képviselői eskütétele napján azt találta mondani, hogy „mi nem három harmadot akarunk képviselni, hanem egy egészet." A portál emlékezteti a honatyát arról, hogy bizony a három harmad az ...

Migribiznisz

Őrző-védő NGO-k.

A betelepítési folyamatot úgy tűnik, hogy tűzzel-vassal keresztül szeretnék vinni Brüsszelből – elemzi a Hirado.hu cikkében a biztonságpolitikai szakértő, Horváth József.

„Európában kiépült egy szisztematikusan a migrációs biznisszel foglalkozó ipar, amelynek a látható felszíni részén megjelennek az NGO-k, amelyeknek fő feladata a migránsok helyzetének stabilizálása, kitoloncolásának megakadályozása – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a biztonságpolitikai szakértő, a katonai biztonsági szolgálatok volt főigazgató-helyettese. Horváth József példának hozta, hogy Magyarországon is voltak perek, amelyekben két olyan migránst védtek, akik már eltűntek a rendszerben, az unió bírósága mégis megítélt több millió forintot számukra, és ebből az őket védő szervezet is részesült.”

Tűzzel-vassal vinnék végig a betelepítési folyamatot

A betelepítési folyamatot úgy tűnik, hogy tűzzel-vassal keresztül szeretnék vinni - mondta a Kossuth Rádióban a biztonságpolitikai szakértő, Horváth József. Arról is beszélt, hogy Németországban a kitoloncoláshoz minden lehetőség adott, politikai támogatás nélkül azonban nem lehet megkezdeni. Maradásra nem jogosult menedékkérők kitoloncolását megakadályozó ipar épült ki Németországban - ezt állítja a bajor keresztény szociális unió egyik vezető politikusa.

Hadüzenet

Háborús hírközpont.

A német radikális pártnak, az AfD-nek elege lett a németországi médiaviszonyokból, saját hírközpontot és benne stúdiót indítanak – számol be róla a Neue Zürcher Zeitung nyomán az Origo.hu.

„A svájci lap szerint ez olyan, mintha az AfD hadat üzent volna a német médiának. Weidel a lapnak elmondta, ott négy műszakban dolgoznak majd, azaz éjjel-nappal, hogy minden percben követni tudják az eseményekről szóló híreket. A vállalkozás része lesz egy alternatív tévécsatorna az osztrák FPÖ-TV mintájára, azaz a radikális jobboldali Szabadság Párt kezében lévő tévéállomáshoz hasonlóan.”

Elege lett a német média hazugságaiból az AfD-nek

A német radikális pártnak, az AfD-nek elege lett a németországi médiaviszonyokból. Saját hírközpontot és benne stúdiót indítanak. Alice Weidel, az Alternatíva Németországért nevű radikális jobboldali párt frakcióvezető-helyettese elmondta a vezető svájci lapnak, a Neue Zürcher Zeitungnak, hogy pártja azt akarja, üzenetei „szűrő nélkül" érjék el a német nyilvánosságot.

Tanulság

Meggondolatlan fejes.

Mádai Vivien immár boldog és kiegyensúlyozott anyuka, és idővel újabb gyermeket is szeretne, de a TV2 műsorvezetője soha nem felejti szülés utáni depresszióját – írja a Lokál Online.

„Zénónál meggondolatlanul fejest ugrottam az anyaságba, azt hittem, hogy majd ösztönösen jön minden, hát nem jött. Másodszor sokkal tudatosabb és megfontoltabb leszek, orvost és helyszínt is váltok. A szörnyű vajúdás ellenére is megpróbálnám természetes úton világra hozni a gyereket, hátha ezúttal sikerül. Aztán persze simán benne van a pakliban, hogy ismét balul sül el minden, és újra depresszióba esek, de már sokkal jobban tudnám kezelni. Remélem azonban, hogy ilyesmire soha többé nem kerül sor.”

Mádai Vivien: Meggondolatlanul ugrottam fejest az anyaságba

Mádai Vivien immár boldog és kiegyensúlyozott anyukája a hároméves Zénónak, akit idővel egy kistestvérrel is szeretne megajándékozni. A TV2 műsorvezetője a Lokálnak elárulta: szülés utáni depresszióját soha nem fogja elfelejteni, de bízik benne, hogy második alkalommal megúszhatja. Mádai Vivien soha nem titkolta a kisfia születésével kapcsolatos rossz élményeit, depresszív korszakáról mindig nyíltan, őszintén vallott.

Sugárzás

Őrült szerelem.

Újra együtt van Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese, Pesák Ádám – derítette ki a Blikk Online, mely hozzáfűzi: több mint két hónappal a szakításuk után a színészpár újra közösen gondolkodik a jövőben.

„Mindketten megpróbáltak egymástól függetlenül új életet kezdeni, ám a vonzalom erősebb volt. Kata ráadásul az elmúlt hetekben nagyon kivirult, életmódváltásának köszönhetően lefogyott 12 kilót, szinte sugárzik, így nem csoda, hogy Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett! Kata pedig belátta, ő is jobban szereti a fiatalembert annál, hogy az eszére hallgasson − tudtuk meg egy kollégától.”

Janza Kata újra együtt 22 évvel fiatalabb szerelmével

Budapest - Újra együtt van Janza Kata (45) és fiatal kedvese, Pesák Ádám (23). A Blikk úgy tudja, több mint két hónappal a szakításuk után a színészpár újra közösen gondolkodik a jövőben. Színházi berkekben azt rebesgetik, Janza és Pesák szerelmesebbek, mint valaha.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52419/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?