Blogolj!

Blogstar kávéház

Morgolódás

Árpádsávok és uniós csillagok.

A Népszava Online cikkéből kiderül, egyelőre nem tervez újabb demonstrációt a Mi vagyunk a többség! csoport, de Gulyás Balázs szervező szerint nem azért, mert a május 8-i tüntetésen kevesebben voltak, mint a korábbiakon.

„A keddi tüntetés egyik eredményének tartja, hogy jól megfértek egymás mellett az árpádsávos és az uniós zászlók. Bár budapesti értelmiségi körökben volt morgolódás emiatt, Gulyás Balázs szerint ez is annak a bizonyítéka, hogy milyen sokszínű sokaság áll szemben az Orbán-kormánnyal. Az ellenzéki szavazók, legalább egy tüntetés erejéig, már együtt tudnak működni. Arról nem is szólva, hogy az árpádsávosok figyelmesen hallgatták a roma felszólalókat. Más rendezvényeken – jegyezte meg Gulyás Balázs – ilyen nem fordul elő.”

"Az emberek megmutatták, hogy előrébb járnak az ellenzéki pártoknál"

Egyelőre nem tervez újabb demonstrációt a csoport, de nem azért, mert a keddi tüntetésen kevesebben voltak, mint a korábbiakon. Számoltunk azzal, hogy a korábbiaknál kevesebben lesznek, hiszen ezúttal hétköznap délután rendeztük a tüntetésünket . A szimbolikus időpont, az Országgyűlés alakuló napja miatt azonban fontosnak tartottuk, hogy ott legyünk a Kossuth téren - nyilatkozta lapunknak Gulyás Balázs, a Mi vagyunk a többség!

Matek

Szoci számháború.

Gyurcsány kígyózó prímszámai után az MSZP-s Tóth Bertalan villantotta meg nem létező matematikatudását – így a Magyar Idők Online.

„Az ezentúl az MSZP parlamenti frakcióját irányító balos politikus képviselői eskütétele napján azt találta mondani, hogy 'mi nem három harmadot akarunk képviselni, hanem egy egészet.' (…) Tegyük hozzá, hogy a magyar belpolitika baloldali térfelén helyet foglalóknak a jelek szerint nemcsak a prím-, hanem a tört- és az egész számokkal is súlyos gondjaik vannak.”

Az újdonsült szoci frakcióvezető egy „nagy előd" nyomdokaiba lépett | Magyar Idők

Gyurcsány kígyózó prímszámai után az MSZP-s Tóth Bertalan villantotta meg nem létező matematikatudását - írja cikkében a 888.hu. Az ezentúl az MSZP parlamenti frakcióját irányító balos politikus képviselői eskütétele napján azt találta mondani, hogy „mi nem három harmadot akarunk képviselni, hanem egy egészet." A portál emlékezteti a honatyát arról, hogy bizony a három harmad az ...

Migribiznisz

Őrző-védő NGO-k.

A betelepítési folyamatot úgy tűnik, hogy tűzzel-vassal keresztül szeretnék vinni Brüsszelből – elemzi a Hirado.hu cikkében a biztonságpolitikai szakértő, Horváth József.

„Európában kiépült egy szisztematikusan a migrációs biznisszel foglalkozó ipar, amelynek a látható felszíni részén megjelennek az NGO-k, amelyeknek fő feladata a migránsok helyzetének stabilizálása, kitoloncolásának megakadályozása – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a biztonságpolitikai szakértő, a katonai biztonsági szolgálatok volt főigazgató-helyettese. Horváth József példának hozta, hogy Magyarországon is voltak perek, amelyekben két olyan migránst védtek, akik már eltűntek a rendszerben, az unió bírósága mégis megítélt több millió forintot számukra, és ebből az őket védő szervezet is részesült.”

Tűzzel-vassal vinnék végig a betelepítési folyamatot

A betelepítési folyamatot úgy tűnik, hogy tűzzel-vassal keresztül szeretnék vinni - mondta a Kossuth Rádióban a biztonságpolitikai szakértő, Horváth József. Arról is beszélt, hogy Németországban a kitoloncoláshoz minden lehetőség adott, politikai támogatás nélkül azonban nem lehet megkezdeni. Maradásra nem jogosult menedékkérők kitoloncolását megakadályozó ipar épült ki Németországban - ezt állítja a bajor keresztény szociális unió egyik vezető politikusa.

Hadüzenet

Háborús hírközpont.

A német radikális pártnak, az AfD-nek elege lett a németországi médiaviszonyokból, saját hírközpontot és benne stúdiót indítanak – számol be róla a Neue Zürcher Zeitung nyomán az Origo.hu.

„A svájci lap szerint ez olyan, mintha az AfD hadat üzent volna a német médiának. Weidel a lapnak elmondta, ott négy műszakban dolgoznak majd, azaz éjjel-nappal, hogy minden percben követni tudják az eseményekről szóló híreket. A vállalkozás része lesz egy alternatív tévécsatorna az osztrák FPÖ-TV mintájára, azaz a radikális jobboldali Szabadság Párt kezében lévő tévéállomáshoz hasonlóan.”

Elege lett a német média hazugságaiból az AfD-nek

A német radikális pártnak, az AfD-nek elege lett a németországi médiaviszonyokból. Saját hírközpontot és benne stúdiót indítanak. Alice Weidel, az Alternatíva Németországért nevű radikális jobboldali párt frakcióvezető-helyettese elmondta a vezető svájci lapnak, a Neue Zürcher Zeitungnak, hogy pártja azt akarja, üzenetei „szűrő nélkül" érjék el a német nyilvánosságot.

Tanulság

Meggondolatlan fejes.

Mádai Vivien immár boldog és kiegyensúlyozott anyuka, és idővel újabb gyermeket is szeretne, de a TV2 műsorvezetője soha nem felejti szülés utáni depresszióját – írja a Lokál Online.

„Zénónál meggondolatlanul fejest ugrottam az anyaságba, azt hittem, hogy majd ösztönösen jön minden, hát nem jött. Másodszor sokkal tudatosabb és megfontoltabb leszek, orvost és helyszínt is váltok. A szörnyű vajúdás ellenére is megpróbálnám természetes úton világra hozni a gyereket, hátha ezúttal sikerül. Aztán persze simán benne van a pakliban, hogy ismét balul sül el minden, és újra depresszióba esek, de már sokkal jobban tudnám kezelni. Remélem azonban, hogy ilyesmire soha többé nem kerül sor.”

Mádai Vivien: Meggondolatlanul ugrottam fejest az anyaságba

Mádai Vivien immár boldog és kiegyensúlyozott anyukája a hároméves Zénónak, akit idővel egy kistestvérrel is szeretne megajándékozni. A TV2 műsorvezetője a Lokálnak elárulta: szülés utáni depresszióját soha nem fogja elfelejteni, de bízik benne, hogy második alkalommal megúszhatja. Mádai Vivien soha nem titkolta a kisfia születésével kapcsolatos rossz élményeit, depresszív korszakáról mindig nyíltan, őszintén vallott.

Sugárzás

Őrült szerelem.

Újra együtt van Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese, Pesák Ádám – derítette ki a Blikk Online, mely hozzáfűzi: több mint két hónappal a szakításuk után a színészpár újra közösen gondolkodik a jövőben.

„Mindketten megpróbáltak egymástól függetlenül új életet kezdeni, ám a vonzalom erősebb volt. Kata ráadásul az elmúlt hetekben nagyon kivirult, életmódváltásának köszönhetően lefogyott 12 kilót, szinte sugárzik, így nem csoda, hogy Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett! Kata pedig belátta, ő is jobban szereti a fiatalembert annál, hogy az eszére hallgasson − tudtuk meg egy kollégától.”

Janza Kata újra együtt 22 évvel fiatalabb szerelmével

Budapest - Újra együtt van Janza Kata (45) és fiatal kedvese, Pesák Ádám (23). A Blikk úgy tudja, több mint két hónappal a szakításuk után a színészpár újra közösen gondolkodik a jövőben. Színházi berkekben azt rebesgetik, Janza és Pesák szerelmesebbek, mint valaha.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52419/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?