Blogolj!

Tiszta Amerika: autósüldözés fényes nappal a fővárosban

Volt itt minden: rablás, üldözés, karambol. Mintha filmet forgattak volna Budapesten, de ez valóság volt.

A Ripost információ szerint egy felfegyverkezett banda kirabolt egy pénzváltót a fényes nappal a VIII. kerületben.

A módszer sem volt akármi: autóval szorítottak le egy férfit, akit megfenyegettek, elvertek majd elvettek tőle egy pénzzel teli táskát. A Dankó utca és a Baross utca kereszteződésénél maszkos férfiak estek neki az arab pénzváltónak, akinek megrongálták az autóját is. Az erőszakot követően egy Alfa Romeóval menekültek el a támadók, akiket a rendőrök azonnal üldözőbe vettek. A menekülők nem jutottak messzire, mert a Dankó utcánál előbb karamboloztak a rablók, majd egy ház falának csapódtak. 

"Kint üldögéltem, amikor láttam, hogy az ezüstszínű autó nagyon gyorsan érkezik a kereszteződésbe, és egy Ford belehajt az oldalába, majd kipördül. Az ezüstszínű kocsi pedig épp az erkélyem alatt a falba csapódott" - mesélte a Ripostnak az egyik szemtanú.

Majd elmondta, hogy egy fekete autó is megérkezett a baleset helyszínére ezután, be volt törve az ablaka. A férfi ezt kiabálta:

„Hol van a táska? Hol van a táska?!”

A Blikk megkereste a rendőrséget, amely az alábbiakról tájékoztatta a lapot: 

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. május 10-én 15 óra körül Budapesten a VIII. kerületben akartak intézkedés alá vonni egy piros lámpán áthaladó gépjárművet. A gépjármű a rendőri jelzésre nem állt meg és továbbhajtott.

A gépjármű később Budapesten a VIII. kerületben, a Magdolna és a Dankó utca kereszteződésében balesetet szenvedett. A baleset következtében az autó egyik utasa megsérült, a helyszínen maradt, társai azonban a helyszínt elhagyták. Az intézkedő rendőröknek a baleset helyszínén egy férfi bejelentést tett, hogy sérelmére a balesetező autó utasai rablást követtek el és pénzét elvették. A sérült férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, társai felkutatása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a történeti tényállás teljes körű tisztázása érdekében rablás gyanúja miatt indított nyomozást.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52508/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-05-12 12:26:03
És még fogadjuk be a migránsokat???? Nincs elég bajunk??????
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán: Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni harc mellett

2019.04.22. 05:45
A magyar miniszterelnök a kereszténységet ért súlyos Srí Lanka-i merényletre reagált.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Saját pártja is Theresa May ellen fordult

2019.04.21. 19:35
A kormányzó brit Konzervatív Párt képviselőinek jelentős része is az új Brexit Pártra szavazna a sajátja helyett a májusi európai parlamenti választásokon - derül ki egy friss felmérésből.

Több mint 200 halálos áldozata van a Srí Lanka-i robbantássorozatnak

2019.04.21. 18:30
Az indiai ANI hírügynökség számolt be elsőként arról, hogy legalább hat robbanás rázta meg Srí Lankát húsvét vasárnap reggel. Később a főváros …

Szijjártó: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

2019.04.21. 16:30
A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több …

Mindenkit meglocsolnak hétfőn az égiek

2019.04.21. 14:25
A gyönyörű vasárnapi időjárást hétfőn hatalmas eső váltja fel, nemcsak a lányok lesznek meglocsolva, hanem azok is, akik nem tartanak maguknál esernyőt, vagy esőkabátot.

Több kamionnyi pénzt hozott valakinek a húsvéti nyuszi

2019.04.21. 07:30
Szombat este minden idők harmadik legnagyobb, 4,2 milliárd forintos főnyereményét vitte el egy szerencsés az ötös lottón.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Quitt László: Ne menjen erdésznek, aki ki sem akar menni a házból

2019.04.20. 11:15
A felnőtté válás talán egyik legmeghatározóbb mérföldköve a megfelelő továbbtanulási irány kiválasztása. Ebben a nehéz döntésben komoly segítséget …

Feltámadás – már biztos, hogy nem omlik össze a Notre-Dame!

2019.04.20. 08:05
Húsvét csodája: sikerült stabilizálni, vagyis megmenteni a Notre-Dame székesegyház épületének struktúráját. Lesz feltámadás!

Ezeket a cikkeket olvastad már?