Blogolj!

Tiszta Amerika: autósüldözés fényes nappal a fővárosban

Volt itt minden: rablás, üldözés, karambol. Mintha filmet forgattak volna Budapesten, de ez valóság volt.

A Ripost információ szerint egy felfegyverkezett banda kirabolt egy pénzváltót a fényes nappal a VIII. kerületben.

A módszer sem volt akármi: autóval szorítottak le egy férfit, akit megfenyegettek, elvertek majd elvettek tőle egy pénzzel teli táskát. A Dankó utca és a Baross utca kereszteződésénél maszkos férfiak estek neki az arab pénzváltónak, akinek megrongálták az autóját is. Az erőszakot követően egy Alfa Romeóval menekültek el a támadók, akiket a rendőrök azonnal üldözőbe vettek. A menekülők nem jutottak messzire, mert a Dankó utcánál előbb karamboloztak a rablók, majd egy ház falának csapódtak. 

"Kint üldögéltem, amikor láttam, hogy az ezüstszínű autó nagyon gyorsan érkezik a kereszteződésbe, és egy Ford belehajt az oldalába, majd kipördül. Az ezüstszínű kocsi pedig épp az erkélyem alatt a falba csapódott" - mesélte a Ripostnak az egyik szemtanú.

Majd elmondta, hogy egy fekete autó is megérkezett a baleset helyszínére ezután, be volt törve az ablaka. A férfi ezt kiabálta:

„Hol van a táska? Hol van a táska?!”

A Blikk megkereste a rendőrséget, amely az alábbiakról tájékoztatta a lapot: 

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. május 10-én 15 óra körül Budapesten a VIII. kerületben akartak intézkedés alá vonni egy piros lámpán áthaladó gépjárművet. A gépjármű a rendőri jelzésre nem állt meg és továbbhajtott.

A gépjármű később Budapesten a VIII. kerületben, a Magdolna és a Dankó utca kereszteződésében balesetet szenvedett. A baleset következtében az autó egyik utasa megsérült, a helyszínen maradt, társai azonban a helyszínt elhagyták. Az intézkedő rendőröknek a baleset helyszínén egy férfi bejelentést tett, hogy sérelmére a balesetező autó utasai rablást követtek el és pénzét elvették. A sérült férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, társai felkutatása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a történeti tényállás teljes körű tisztázása érdekében rablás gyanúja miatt indított nyomozást.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52508/pics/lead_800x600.jpeg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-05-12 12:26:03
És még fogadjuk be a migránsokat???? Nincs elég bajunk??????
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Sokkoló videó: a sofőr Facebook élője a kilenc halálos áldozattal járó baleset előtt

2018.05.23. 05:25
Elképesztő videót hozott nyilvánosságra a román Adevarul online kiadása: a ceglédberceli baleset előtt a kisbuszt …

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Kilencen haltak meg egy buszbalesetben

2018.05.22. 22:05
A magyar rendőrség szerint kilenc halálos áldozata van a 4-es úton kedd délután történt balesetnek.

Kicsit nevetne és nagyon sírna Tisza Lajos a mai Szegeden

2018.05.22. 19:55
Május 21-e mellett május 22-ére is kiterjesztené Szeged Napját a Tisza Lajos Közéleti Egyesület, mely a Szegedet a nagy árvíz után, 1879 és 1883 között újjáépítő királyi …

Platform a Jobbikon belül

2018.05.22. 12:10
Hét Jobbikos színekben megválasztott polgármester és számos középvezető részvételével Toroczkai László vezetésével megalakították a MI MAGUNK platformot a Jobbikon belül.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?