Blogolj!

Blogstar kávéház

Robbanás

Orbán szatellitpártjai.

Jobbik-krízisről beszélnek: a Policy Agenda vezető elemzője, a Zoom.hu-nak nyilatkozó Krausz Péter szerint küszöbön áll a pártszakadás.

„A Fidesz annyi más párt mellett a Jobbikot is szét tudta robbantani. Orbán Viktorék létrehoznak egy olyan politikai mezőt, amiben tulajdonképpen csak szatellitpártok vannak. A Jobbik is ennek a rendszernek megfelelően viselkedik: jobbról még veszélyes lehetett volna a Fideszre, de szétaprózódik. A szavazóik megoszlanak majd, lassan olyan mezőbe kerül, ahol már egyáltalán nem kell tőle tartania a kormánypártnak.”

Jobbik-krízisről beszélnek az elemzők: „A Fidesz őket is szétrobbantotta"

Jobbik-krízisről beszélnek az elemzők: „A Fidesz őket is szétrobbantotta" Van olyan szakértő, aki pártszakadást jósol, de olyan is, aki szerint Toroczkai Lászlóék kivárnak még két évet, és utána tesznek kísérletet a Jobbik irányításának átvételére. Merre tovább, Dúró Dóra? „Könnyen vezethet pártszakadásig a mostani helyzet.

Erőszak

Életveszélyes tehetetlenség.

Miközben Magyarországot bírálja a brüsszeli nőjogi bizottság, újabb nők és gyermekek elleni migránstámadásokról érkeztek hírek Németországból – összegez a Hirado.hu.

„Településünk lakóinak negyven százaléka migrációs hátterű – erről egy Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli nő beszélt az M1 csatornának. Helga Burg elmondta, hogy a migránsok betelepítése óta a bűnözés is erősödött, főként a nőket és gyerekeket féltik az esetleges erőszaktól, de orvosokat is értek már támadások. Elmondása szerint az orvosnők már nem mernek egyedül kimenni a betegeikhez, mert félnek, hogy életveszélyesen megfenyegetik őket vagy erőszakot követnek el ellenük. 'Tehetetlennek érezzük magunkat' – fogalmazott Helga Burg.”

Nők és gyerekek is célpontjai a migránsok támadásainak Németországban

Miközben Magyarországot bírálja a brüsszeli nőjogi bizottság, újabb nők elleni támadásokról érkeztek hírek Németországból. Egy várandós nőt és egy babakocsit toló édesanyát is bántalmaztak. Egy német nő arról beszélt az M1-nek, hogy a doktornők már nem is mernek egyedül kimenni a bevándorló családokhoz, mert többször életveszélyesen megfenyegették őket - hangzott el az M1 Híradójában.

Kellék

Milliós díszkardok.

Tömegével és borsos áron vesz tiszti kardokat a honvédelmi tárca Védelemgazdasági Hivatala – állapítja meg a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva a Népszava Online.

„A hivatal összesen 32,7 millió forintért szerez be maximum 300 darab gyalogtiszti szablyát a 2018-2020-as időszakban, a díszfegyverek pedig a tisztavatás és a katonai tisztelgés kellékei lesznek. A közbeszerzést a ceglédi VB Swordshop Kft. nyerte el: darabonként átlagosan 109200 forintért vállalták a szablyák elkészítését, de még ez is kedvező ajánlat volt a minisztériumi elképzeléshez képest, hiszen a tárca eredetileg 45,2 millió forintra becsülte a beszerzés összeértékét.”

Milliókért vett díszkardokat a honvédség

Két éven belül háromszáz tisztet avathatnak a honvédelmi tárcánál - legalábbis ennyi embernek vásároltak gyalogtiszti szablyát. Tömegével és borsos áron vesz tiszti kardokat a honvédelmi tárca Védelemgazdasági Hivatala - derül ki a keddi Közbeszerzési Értesítőből. A hivatal összesen 32,7 millió forintért szerez be maximum 300 darab gyalogtiszti szablyát a 2018-2020-as időszakban, a díszfegyverek pedig a tisztavatás és a katonai tisztelgés kellékei lesznek.

Kockázat

A nátha gyógymódja.

A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek „kissé radikális” módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg – így az Origo.hu.

„A londoni Imperial College kutatói jelenleg a gyógyszer belélegezhető változatának kifejlesztésén dolgoznak, hogy csökkentsék a mellékhatások kockázatát. A Nature Chemistry című folyóiratban publikált kutatásban laboratóriumi körülmények között, emberi tüdősejteknél alkalmazták a szert, mely perceken belül működésbe lépett, és megcélozta az NMT nevű fehérjét.”

Ez lehet a nátha gyógymódja

A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek "kissé radikális" módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg. A vizsgált gyógyszer blokkolja a szervezetben azt a kulcsfontosságú fehérjét, amelynek segítségével a megfázást okozó vírusok sokszorozódni és terjedni képesek - írta a BBC News.

Pár

Fruzsina rosszasága.

Cuki fotóval üzent Istenes Bence exe – írja a Lokál Online.

„Egy majdnem egy évtizedes közös képpel köszöntötte fel 31. születésnapja alkalmából Istenes Bencét volt barátnője, Kovácsovics Fruzsina, akivel kilenc éve még egy párt alkottak. Az elmúlt évtizedben kapcsolatuk mély barátsággá alakult, ezért az énekesnő úgy gondolta, hogy nincs is abban semmi rossz, ha egy régi fotóval fejezi ki jókívánságait.”

Cuki fotóval üzent Istenes Bence exe

Egy majdnem egy évtizedes közös képpel köszöntötte fel 31. születésnapja alkalmából Istenes Bencét volt barátnője, Kovácsovics Fruzsina, akivel kilenc éve még egy párt alkottak. Az elmúlt évtizedben kapcsolatuk mély barátsággá alakult, ezért az énekesnő úgy gondolta, hogy nincs is abban semmi rossz, ha egy régi fotóval fejezi ki jókívánságait.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52658/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?