Blogolj!

Blogstar kávéház

Robbanás

Orbán szatellitpártjai.

Jobbik-krízisről beszélnek: a Policy Agenda vezető elemzője, a Zoom.hu-nak nyilatkozó Krausz Péter szerint küszöbön áll a pártszakadás.

„A Fidesz annyi más párt mellett a Jobbikot is szét tudta robbantani. Orbán Viktorék létrehoznak egy olyan politikai mezőt, amiben tulajdonképpen csak szatellitpártok vannak. A Jobbik is ennek a rendszernek megfelelően viselkedik: jobbról még veszélyes lehetett volna a Fideszre, de szétaprózódik. A szavazóik megoszlanak majd, lassan olyan mezőbe kerül, ahol már egyáltalán nem kell tőle tartania a kormánypártnak.”

Jobbik-krízisről beszélnek az elemzők: „A Fidesz őket is szétrobbantotta"

Jobbik-krízisről beszélnek az elemzők: „A Fidesz őket is szétrobbantotta" Van olyan szakértő, aki pártszakadást jósol, de olyan is, aki szerint Toroczkai Lászlóék kivárnak még két évet, és utána tesznek kísérletet a Jobbik irányításának átvételére. Merre tovább, Dúró Dóra? „Könnyen vezethet pártszakadásig a mostani helyzet.

Erőszak

Életveszélyes tehetetlenség.

Miközben Magyarországot bírálja a brüsszeli nőjogi bizottság, újabb nők és gyermekek elleni migránstámadásokról érkeztek hírek Németországból – összegez a Hirado.hu.

„Településünk lakóinak negyven százaléka migrációs hátterű – erről egy Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli nő beszélt az M1 csatornának. Helga Burg elmondta, hogy a migránsok betelepítése óta a bűnözés is erősödött, főként a nőket és gyerekeket féltik az esetleges erőszaktól, de orvosokat is értek már támadások. Elmondása szerint az orvosnők már nem mernek egyedül kimenni a betegeikhez, mert félnek, hogy életveszélyesen megfenyegetik őket vagy erőszakot követnek el ellenük. 'Tehetetlennek érezzük magunkat' – fogalmazott Helga Burg.”

Nők és gyerekek is célpontjai a migránsok támadásainak Németországban

Miközben Magyarországot bírálja a brüsszeli nőjogi bizottság, újabb nők elleni támadásokról érkeztek hírek Németországból. Egy várandós nőt és egy babakocsit toló édesanyát is bántalmaztak. Egy német nő arról beszélt az M1-nek, hogy a doktornők már nem is mernek egyedül kimenni a bevándorló családokhoz, mert többször életveszélyesen megfenyegették őket - hangzott el az M1 Híradójában.

Kellék

Milliós díszkardok.

Tömegével és borsos áron vesz tiszti kardokat a honvédelmi tárca Védelemgazdasági Hivatala – állapítja meg a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva a Népszava Online.

„A hivatal összesen 32,7 millió forintért szerez be maximum 300 darab gyalogtiszti szablyát a 2018-2020-as időszakban, a díszfegyverek pedig a tisztavatás és a katonai tisztelgés kellékei lesznek. A közbeszerzést a ceglédi VB Swordshop Kft. nyerte el: darabonként átlagosan 109200 forintért vállalták a szablyák elkészítését, de még ez is kedvező ajánlat volt a minisztériumi elképzeléshez képest, hiszen a tárca eredetileg 45,2 millió forintra becsülte a beszerzés összeértékét.”

Milliókért vett díszkardokat a honvédség

Két éven belül háromszáz tisztet avathatnak a honvédelmi tárcánál - legalábbis ennyi embernek vásároltak gyalogtiszti szablyát. Tömegével és borsos áron vesz tiszti kardokat a honvédelmi tárca Védelemgazdasági Hivatala - derül ki a keddi Közbeszerzési Értesítőből. A hivatal összesen 32,7 millió forintért szerez be maximum 300 darab gyalogtiszti szablyát a 2018-2020-as időszakban, a díszfegyverek pedig a tisztavatás és a katonai tisztelgés kellékei lesznek.

Kockázat

A nátha gyógymódja.

A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek „kissé radikális” módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg – így az Origo.hu.

„A londoni Imperial College kutatói jelenleg a gyógyszer belélegezhető változatának kifejlesztésén dolgoznak, hogy csökkentsék a mellékhatások kockázatát. A Nature Chemistry című folyóiratban publikált kutatásban laboratóriumi körülmények között, emberi tüdősejteknél alkalmazták a szert, mely perceken belül működésbe lépett, és megcélozta az NMT nevű fehérjét.”

Ez lehet a nátha gyógymódja

A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek "kissé radikális" módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg. A vizsgált gyógyszer blokkolja a szervezetben azt a kulcsfontosságú fehérjét, amelynek segítségével a megfázást okozó vírusok sokszorozódni és terjedni képesek - írta a BBC News.

Pár

Fruzsina rosszasága.

Cuki fotóval üzent Istenes Bence exe – írja a Lokál Online.

„Egy majdnem egy évtizedes közös képpel köszöntötte fel 31. születésnapja alkalmából Istenes Bencét volt barátnője, Kovácsovics Fruzsina, akivel kilenc éve még egy párt alkottak. Az elmúlt évtizedben kapcsolatuk mély barátsággá alakult, ezért az énekesnő úgy gondolta, hogy nincs is abban semmi rossz, ha egy régi fotóval fejezi ki jókívánságait.”

Cuki fotóval üzent Istenes Bence exe

Egy majdnem egy évtizedes közös képpel köszöntötte fel 31. születésnapja alkalmából Istenes Bencét volt barátnője, Kovácsovics Fruzsina, akivel kilenc éve még egy párt alkottak. Az elmúlt évtizedben kapcsolatuk mély barátsággá alakult, ezért az énekesnő úgy gondolta, hogy nincs is abban semmi rossz, ha egy régi fotóval fejezi ki jókívánságait.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52658/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.05.23. 05:20
Jobbikos remegés, összekukázott baloldal, démonizált versengés, rossz alkuk, zátonyra futott szexuális kódok és döbbenetes seggfejek szerdai online lapszemlénkben.

Árokba borult egy menetrend szerinti busz a 62-es úton, sok a sérült

2018.05.22. 12:05
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk …

Blogstar kávéház

2018.05.22. 03:50
A Jobbik szadeszes köntöse, az MSZP haláltusája, a kínai férfiak kínjai, egy négylábú trófeamentő és Zoltán Erika csodás újjászületése keddi online lapszemlénkben.

Vihar, eső, szél: nem lesznek kellemesek a következő napok

2018.05.21. 14:15
Elég cudar idők jönnek a következő napokban, már ami az időjárást illeti. Lesz itt minden: heves esőzés, zivatar, viharos széllökés.

Megszületett Orbán Viktor második unokája

2018.05.21. 10:55
A miniszterelnök Facebookon jelentette be a hírt.

Blogstar kávéház

2018.05.21. 00:00
Kifulladó tüntike, felpofozott Jobbik, kiröhögött Momentum, egy úszó atomerőd és a szuperszexi Zimány Linda hétfői online lapszemlénkben.

Grezsa István: A határon túl van a nemzeti aranytartalék

2018.05.20. 14:00
A Kárpátaljáért is felelős kormánybiztos a Blogstarnak adott pünkösdi interjúban meglepő kijelentéseket tesz: a 2004. december 5-i népszavazásnak voltak pozitív hozadékai …

Blogstar kávéház

2018.05.20. 03:05
Hamisított migránsbűnözés, brüsszeli kullancsstop, Sarka Kata lelki oldala, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni örök szerelme vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.05.19. 03:55
Európa gyávasága, szoci kiüresedés, jobbikos fogalmatlanság, Weisz Fanni igenje és Stollár Fanny udvarlói szombati online lapszemlénkben.

Magyar hegymászónő ért fel az Everest csúcsára

2018.05.18. 18:45
Németh Alexandra ezzel a második magyar nő, aki a Mount Everest 8848 méterét meghódította.

Ezeket a cikkeket olvastad már?