Blogolj!

Összeházasodott Harry herceg és Meghan Markle!

Harry herceg és hitvese az esküvői ceremónia után nyitott hintón félórás körutat tett Windsor utcáin, a többszázezres tömeg hatalmas üdvrivalgása közepette.

Harryt és Meghan Markle-t Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága eskette a ceremónián,

de szenvedélyes beszédet tartott Michael Curry, Chicago püspöke, az anglikán világunió amerikai tagozatának számító episzkopális egyház vallási vezetője is.

Az ősi egyházi himnuszok mellett felcsendült a Stand By Me, Ben E. King, az amerikai soul néhai klasszikusának dala az amerikai The Kingdom Choir gospelkórus előadásában.

A szertartáson több sztárvendég is jelen volt. Ott ült a sorok között George Clooney hollywoodi filmcsillag és felesége, Amal Clooney, Sir Elton John, a brit rock veterán sztárja, David Beckham, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott egykori ünnepelt sztárja és felesége is.

A ceremónián fontos szerepet kaptak Vilmos és felesége, Katalin hercegnő gyermekei is. A hároméves Charlotte hercegnő volt az egyik koszorúslány, Charlotte bátyja, a hamarosan ötesztendős György herceg pedig a hasonló feladatokat ellátó page boy, vagyis esküvői apród tisztségét tölthette be.

A mindenki által csodált esküvői ruhát pedig,Clare Waight Keller, a Givenchy divatház brit művészeti igazgatója tervezte. 

Harry herceg és hitvese az egyórás esküvői ceremónia után nyitott hintón félórás körutat tett Windsor utcáin, a többszázezres tömeg hatalmas üdvrivalgása közepette.

Kép forrása: origo.hu

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52836/pics/lead_800x600.jpg
esküvő,Harry herceg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Ezt a címet adományozta II. Erzsébet királynő unokájának

2018.05.19. 10:50
A Sussex hercege és hercegnője címet viselheti Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle.

Meghan Markle nem lesz engedelmes feleség?

2018.05.19. 08:00
Az idők változását jelzi, hogy Meghan Markle házassági fogadalmából egy hagyományos ígéret hiányozni fog.

Elérkezett Harry herceg és Meghan Markle nagy napja

2018.05.19. 07:50
Ma mondja ki a boldogító igent az ifjú pár, ám sajnos az arát nem édesapja fogja az oltár elé vezetni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?