Blogolj!

Blogstar kávéház

Zsarnokság

Orbán Viktor és a nők.

A magyar nők jelentős része szeretne ugyan több gyermeket, de súlyos megélhetési gondok között anyagi viszonyai ezt nem engedik meg – a 168 Óra Online számol be az ezzel kapcsolatos friss kutatásról és konferenciáról.

„Orbán Viktornak nem lesz könnyű dolga, ha – ahogyan mondta – szerződést szeretne kötni a magyar nőkkel az ország demográfiai helyzetének javítása érdekében. A biztatás ugyanis kevés. Gondoskodói feladataiban csak saját szűkebb környezetére számíthat, az államra nem. A többség olyan munkahelyi zsarnokság alatt áll, amely folyamatosan rombolja családi viszonyait.”

Ha tényleg érdekelné, Orbán Viktor most megtudhatná, miről kötnének szerződést a nők

Egy kutatás eredményét mindenképpen érdemes lenne áttanulmányoznia a miniszterelnöknek, mielőtt bármit is ajánl a magyar nőknek. Csakhogy a Fidesz még a képviselőjét sem küldte el az erről szóló konferenciára... Orbán Viktornak nem lesz könnyű dolga, ha - ahogyan mondta - szerződést szeretne kötni a magyar nőkkel az ország demográfiai helyzetének javítása érdekében.

Másítás

A média migránskorrekciója.

Európa öngyilkosságot követ el, amiről a kontinens vezető politikusai döntöttek – ezt írja Douglas Murray világhírű brit író legújabb könyvében, a Hirado.hu beszélget vele.

„A svéd gazdaságnak nem hasznos, ha képzetlen munkaerő áramlik be, azonban ők még is úgy tesznek, mintha az lenne – fejti ki a brit író az interjúban. Álláspontja szerint egyfajta „megmásítás” történt akkor, amikor egy közelmúltban készített rendőrségi statisztikában az állt, hogy a bűnelkövetők túlnyomó többsége az elmúlt évek migrációs hullámaival érkezett Németországba, ugyanakkor pár napra rá a német média 'korrigálta magát', és arról adtak hírt, hogy tulajdonképpen csökkent a bűnözés, mert a migránsok 'importálása' – ismertette – arra sarkalta a németeket, hogy kevesebb bűnt kövessenek el.”

Öngyilkosságba kergették Európát - nyilatkozta Douglas Murray az M1-nek

Európa öngyilkosságot követ el, amiről a kontinens vezető politikusai döntöttek - ezt írja Douglas Murray világhírű brit író legújabb könyvében, amelynek címe Európa furcsa halála. Úgy véli, a Berlinben és Brüsszelben elkövetett hibákért fizet ma egész Európa. Douglas Murray a jövő héten részt vesz a budapesti V4 nemzetközi konferencián, amelynek címe: Európa jövője.

Testképzavar

Sarka Kata lelki oldala.

A sztárok szeretik az életük szebb oldalát mutatni a rajongóknak, csak kevesen vállalják fel, ha valami egészségügyi problémájuk, Sarka Kata egy a kivételek közül – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„Engem öt évvel ezelőtt anorexiával diagnosztizáltak, és kórházba kellett feküdnöm egy pár napra, hogy kapjak intravénásan ásványi anyagokat. Azt gondolom, vagy végérvényesen lezárja az ember az életének azt a lemondásos részét, vagy átesik a ló túloldalára. Én is vagy túlsúlyos vagyok, vagy nagyon vékony. Nincs a kettő között egy egészséges határ, és nyilván az mindig lelki oldalon mozog – árulta el.”

Magyar sztárok, akik nem titkolják komoly betegségüket

A sztárok szeretik az életük szebb oldalát mutatni a rajongóknak, csak kevesen vállalják fel, ha valami problémájuk, esetleg egészségügyi vagy lelki gondjuk van. Vannak azért itthon is néhányan, akik nem titkolóznak a nyilvánosság előtt, és betegségükről vallanak: Szabó Zsófi például inzulinrezisztenciával küzd, Tóth Vera egykori lelki problémáit vállalta könyvében, Cinthya Dictator rendszeresen kontrollra jár, mióta öt éve rákot diagnosztizáltak nála, Sarka Kata és Köllő Babett pedig étkezési zavaraikról beszéltek.

Láng

Örök szerelem.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni közös dalának szövege arra utal, hogy egy életen át terveznek egymással, ráadásul az énekes nagyon szeretne majd kisbabát is szerelmétől – így a Blikk Online.

„Az ominózus közös dalban a szerelmesek érzelmeikről vallanak, sőt már maga a cím is azt sugallja, hogy még mindig lángol közöttük a véget nem érő szerelem, hiszen a 'Forever' címmel jelent meg. A sorokból egyértelművé válik, hogy örökre együtt marad az a két ember, akik ennyire hosszú idő után is kitartanak egymás mellett.”

Kállay-Saunders őszinte vallomása: "Nagyon szeretnék majd gyereket Renitől"

Az ominózus közös dalban a szerelmesek érzelmeikről vallanak, sőt már maga a cím is azt sugallja, hogy még mindig lángol közöttük a véget nem érő szerelem, hiszen a "Forever" címmel jelent meg. A sorokból egyértelművé válik, hogy örökre együtt marad az a két ember, akik ennyire hosszú idő után is kitartanak egymás mellett.

Élősködő

Stop, kullancs!

Még mindig nem késő nekiállni a kertekben a kullancsirtásnak: Brüsszel a közhiedelemmel ellentétben nem a kullancsok vegyszeres irtását tiltotta be, csupán egy konkrét vegyszer használatát – foglalja össze a Zoom.hu.

„Ami viszont hatásos védelmet jelenthet, ha a kertben nem hagyjuk túl nagyra nőni a füvet, időnként kullancscsapdákkal (kullancscsalogató vegyszerrel átitatott nedves bőrrel vagy textillel) megtisztogatjuk a pázsitot és a sövényt a kullancsoktól, s persze ha rendszeresen ellenőrizzük állatainkat, na meg önmagunkat is, hogy nem szedtünk-e össze valahol egy-két élősködőt. Aztán ha ránk akaszkodott egy kullancs, igyekezzünk a gyógyszertárakban e célra kapható speciális eszközökkel mielőbb eltávolítani a szervezetünkből.”

Nem tilos irtani a kullancsot, csak teljességgel reménytelen

Nem tilos irtani a kullancsot, csak teljességgel reménytelen Brüsszel a közhiedelemmel ellentétben nem a kullancsok vegyszeres irtását tiltotta be, csupán egy konkrét vegyszer használatát, mert azt még az emberre is veszélyesnek találták. Még mindig nem késő nekiállni a kertekben a kullancsirtásnak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52856/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?