Blogolj!

Blogstar kávéház

Sérelem

Kifulladt a tüntisorozat.

A harmadik Fidesz-kétharmad gyors egymásutánban háromszor is utcára vitte az embereket, utoljára akkor, amikor esküt tett Orbán Viktor, de azóta nem hallani arról, hogyan tovább – elemez a HVG Online.

„Mikecz Dániel, a Republikon Intézet mozgalomkutatója erre azt mondta, amíg a netadós tüntetéseknél volt egy meghatározott szakpolitikai követelése a tömegnek, most ez hiányzott, csak a választási csalódottság volt. Szerinte törvényszerű volt, hogy előbb vagy utóbb kifulladnak a tüntetések, ahhoz pedig, hogy újra tízezrek menjenek utcára, kellene egy ügy. 'Új sérelemre van ehhez szükség, a belebegtetett Alaptörvény-módosítás ilyen lehet' – mondta. Úgy látja, az oktatás is lehet tüntetést kiváltó ügy, ha Kásler Miklós minisztersége alatt megindul a kereszténydemokrata nevelés.”

Kifulladt a kormányellenes tüntetéssorozat, és Orbán sem segít eddig rajtuk

A harmadik Fidesz-kétharmad gyors egymásutánban háromszor is utcára vitte az embereket, először egy héttel a választások után, utoljára akkor, amikor esküt tett Orbán. De azóta nem hallani arról, hogyan tovább. A kormányfő eddig nem segített azzal, hogy kiprovokálta volna az ellene irányuló tüntetést. Talán majd a Stop Sorossal.

Pofon

A Hír TV visszavág.

Eddig tartott a barátság, a Célpont beleszállt az egykori Simicska-kedvenc Jobbikba – így a Mandiner.hu.

„Vona Gábor új utat mutatott, de az út végén, akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat – ez is elhangzik a műsorban, valamint az is, hogy a Jobbik cukiságba mártott néppárti vonalát éppen az az ember viszi tovább, aki a '90-es években Eger szkinhedvezére volt. Sneider Tamás szkinhed korában egy roma férfit vert meg úgy, hogy a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte.”

A Hír Tv beleszállt a Jobbikba | Mandiner

Akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat - mondja a Jobbikra a Hír Tv újságírója. „Masírozgattak szegénytelepeken, cigányoztak jó néhány évig, amikor pedig a Fidesz jobbról előzte őket, hirtelen cukik lettek és kisállatokat simogattak. Szélsőjobboldali, radikális, néppárti" - ezzel felkonferálással kezdődött a Hír Tv Célpont című adásának Jobbikkal foglalkozó része.

Jelentgetés

Momentumos mozgalmárok.

Elkészült minden idők viccpártjának legújabb SZ.A.K.M.A.I. alapokon nyugvó programja, a Mozgalmárok Kézikönyve, a kommunistaközeli agitátoré, Saul Alinskyé az alap, Fekete-Győr haveri köréé a továbbgondolás, fulladásos röhögőgörcs a végeredmény – írja az Origo.hu.

„A legegyedibb része a munkának az az 'Oszd meg, amiben hiszel' névre elkeresztelt nyolcas pont, amelyben a fiatalok kiemelik, hogy ha csak napi fél perced van, akkor ossz meg híreket Facebookon. A kormányelleni harcnak ez is nagyon fontos eleme, ráadásul ezt még soha senki nem alkalmazta! Mivel Alinsky, mivel mozgalmárkodás, ezért nem maradhatott ki a programból egy kis jelentgetésre való buzdítás, így a gyűlöletkeltő Facebook-bejegyzéseket, és a makacs kátyúkat ajánlatos JELENTENI Fekete-Győrék szerint.”

Momentum: Adjatok három rugót, hogy lejuthassunk vidékre

Hosszas várakozás után elkészült minden idők viccpártjának legújabb SZ.A.K.M.A.I. alapokon nyugvó programja, a Mozgalmárok Kézikönyve. A kommunistaközeli agitátoré, Saul Alinskyé az alap, Fekete-Győr haveri köréé a továbbgondolás, fulladásos röhögőgörcs a végeredmény. Imádni fogja, a dolgozat súrolja a zsenialitás határát.

Lebegés

Atom a vízen.

A világ első úszó atomreaktorát az orosz atomenergetikai cég, a Roszatom gyártotta Szentpéterváron: a cél, hogy fellendítsenek olyan régiókat, ahol az ipar fejlődéséhez nagy mennyiségű villamos energiára van szükség – olvasható a Hirado.hu-n.

„Mostantól újabb különlegességgel gyarapodott a Jeges-tengeri kikötő, ide hajózott be ugyanis a világ első úszó atomerőműve. A Lomonoszov Akadémikusnak keresztelt létesítmény, a világon egyedülálló módon a vízen lebegve fog nukleáris energiával villamosáramot és hőt termelni.”

Bemutatták a világ első úszó atomerőművét Oroszországban

Az M1 stábja egyike volt azon kevés külföldi újságíróknak, akik részt vehettek a bemutatón. Az úszó atomreaktort az orosz atomenergetikai cég, a Roszatom gyártotta Szentpéterváron. Most az északi Murmanszkban horgonyoz, ahol feltöltik fűtőanyaggal, és végül a távol keleti Csukcsföldre vontatják, ott fog áramot termelni.

Napfény

Zimány idomai.

Bikiniben mutatta meg tökéletes alakját Zimány Linda – szúrta ki a Blikk Online.

„A szexi modell Balatonfüreden piheni ki a fáradalmait, miközben bikiniben napozgat a tó közepén. Linda mint mindig, most is elképesztően dögösen néz ki.”

Zimány Linda bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Zimány Linda megmutatta tökéletes alakját az Instagramon.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52906/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?