Blogolj!

Blogstar kávéház

Árulás

Libsi köntös.

Egyre többen gondolják, hogy a Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust és egykori önmagát, az elmúlt hónapokban több szervezet is kivált a Jobbikból, és a pártszakadás sem kizárt – elemez a Hirado.hu.

„A Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust – ez az oka a korábban feloszlatott székesfehérvári alapszervezet szerint annak, hogy a helyi szervezet összes tagja kilépett a Jobbikból. A Pestisrácok.hu-hoz eljuttatott közleményükben kilépésük okait részletesen le is írják: szerintük a Jobbikban mára eltűntek a korábban lefektetett értékek és irányelvek. Úgy fogalmaznak: a Jobbik mára egy új köntösbe bújtatott SZDSZ lett.”

Csalódott párttagok: A Jobbik egy új köntösbe bújtatott SZDSZ lett

Újabb tagok hagyják el a Jobbikot: ezúttal a párt nemrég feloszlatott székesfehérvári alapszervezetének tagjai döntöttek a kilépés mellett. Szerintük a Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust és egykori önmagát. Az elmúlt hónapokban több szervezet is kivált a Jobbikból, és a pártszakadás sem kizárt, a Jobbik volt alelnöke, Toroczkai László ugyanis új mozgalom alapítását tervezi.

Olvasztás

Szocialista haláltusa.

A tisztújítás előtt álló MSZP egyenesen a vesztébe rohan – állítja a Magyar Hírlap Online cikkében Deák Dániel politológus.

„Bárki is lesz az elnök, az MSZP haláltusája folytatódik, hiszen már nem maradt olyan politikus a pártban, aki hitelesen tudna képviselni egy baloldali politikát. A folyamat legnagyobb nyertese Gyurcsány Ferenc, aki egy demokrata pártba olvasztaná egybe a balliberális erőket. A bukott miniszterelnök ráadásul elérte, hogy mivel ő maradt az egyetlen karizmatikus ellenzéki politikus, frakcióvezetőként mindenki rá figyel majd, felszólalásai lesznek minden bizonnyal a legemlékezetesebbek az Országgyűlésben.”

Vesztébe rohan az MSZP

A csúfos választási vereséget és Vona Gábor lemondását követően történetének legsúlyosabb válságába került a Jobbik - jelentette ki lapunknak Deák Dániel politológus. Az ellenzék kapcsán kiemelte azt is, hogy a tisztújítás előtt álló MSZP egyenesen a vesztébe rohan.

Robbanásveszély

Kínai férfifeszültség.

Idén végleg felhagy az állami születésszabályozás minden formájával a világ legnépesebb országa, Kína – írja a Bloombergre hivatkozva a 24.hu, mely arról is beszámol, a legkülönbözőbb gazdasági és társadalmi problémákat okozza az eddigi kínai népesedési politika.

„Jelenleg száz nőre 106 férfi jut az egész országban (a globális átlag 102), azaz 30 millióval kevesebb nő van az országban, mint férfi. De a 18 alatti korosztályban már 115 a száz nőre jutó férfiak száma, és, ahogyan a lenti grafikonon látszik, éppen a nyolcvanas évektől, tehát az egy gyerekes korlátozás bevezetésétől kezdve szállt el a nemi arány. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg férfinak egyszerűen nem jut nő, ami kutatók szerint hatalmas társadalmi feszültséget fog okozni a következő évtizedekben.”

Kína végre felhagy az állami születéskorlátozással, de így is baj lesz | G7

Idén végleg felhagy az állami születésszabályozás minden formájával a világ legnépesebb országa, Kína, értesült a Bloomberg. A családonként egy gyermekes születéskorlátozást már 2016 elejétől eltörölték az 1,4 milliárdos országban, kettőre emelték a vállalható gyermekek számát. Idén év végétől viszont már nem lesz semmiféle állami korlátozás, áttérnek a "független termékenység" politikájára, azaz a nők maguk dönthetik el, hány gyerekük lesz.

Hős

Trófeamentő négylábú.

Az 1966-os torna előtt a világbajnoki trófeát egy egész ország kereste – derül ki az Origo.hu visszatekintéséből, melyben természetesen az angliai futball-vb sportszakmai érdekességeiről is képet kapunk.

„A világbajnoki trófeát, a Jules Rimet-kupát már hónapokkal a torna előtt kiállították, valakinek pedig nagyon megtetszhetett és márciusban a Westminster's Central Hall kirakatából eltűnt. Mindenki nagyon megijedt, hiszen nem egy egyszerű műalkotásról volt szó, de az illetékesek úgy döntöttek, hogy a biztonság kedvéért készíttetnek egy replikát. Az egész ország a kupát kereste, végül pedig egy Pickles nevű kutya lett a hős, aki egy dél-londoni park bokrai között találta meg a becses trófeát, újságpapírba csomagolva, mindössze egy héttel az eltűnése után.”

A brazilok elleni csoda után a szovjetek vették el a magyarok vb-álmát

Sorrendben a nyolcadik labdarúgó-világbajnokságot rendezték 1966-ban. Ami a világbajnokságokat illeti, a sportág először és eddig utoljára tért vissza Angliába, azaz a sportág őshazájába. Az érdeklődés természetesen hatalmas volt, a torna előtt a világbajnoki trófeát egy egész ország kereste, Geoff Hurst döntőben szerzett mesterhármast, fantomgóljáról a mai napig beszélnek.

Tiltólista

Zoltán Erika újjászületése.

Csakis az életmódváltásának köszönheti a fogyást az énekesnő, aki a Lokál Online szerint jogi lépéseket tervez a fogyasztószert forgalmazó céggel szemben, amely azt állítja, hogy az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól.

„Személyre szabott étrendet állított össze, amely számtalan vitaminkészítményt tartalmaz. De természetesen tiltólistát is kaptam, ebből a legnehezebben betartható volt számomra a tejtermékek teljes elhagyása. Egy hónapig tartott az átállás, eleinte nehéz volt, de megvan az eredménye. A fogyás mellett fizikailag 20-25 évet fiatalodtam. Szóval ehhez semmi köze semmilyen fogyasztószernek.”

Zoltán Erika: Pofátlanul visszaélnek a nevemmel

Zoltán Erika nevével hirdeti magát egy fogyasztószert forgalmazó cég, amely azt állítja, hogy az énekesnő az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól. Erika felháborodott a hamis reklámon és a Lokálnak elárulta: ha szükséges, jogi útra tereli az ügyet, ugyanis ő csakis az életmódvált

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52946/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?