Michelisz Norbert világbajnok!
Első magyarként nyerte meg a WTCR világkupát!
Blogolj!

Blogstar kávéház

Elégtétel

A Jobbik remegése.

Toroczkai László nem mert bátrat húzni, magyarázkodni kényszerült, mi is lenne az ő politikája és taktikája (bent marad, mégis ellenáll), így előnybe hozta a Jobbik vezetését – állítja a HVG Online.

„Toroczkai kénytelen lesz a következő hónapban úgy játszani, mintha nem hallotta volna a keddi választ. A tárgyalásokat keresi majd, és szervezi a június 23-i nagygyűlést. Ha ott erőt tud mutatni, és megfelelő számú jobbikos vezetőt, valamint parlamenti képviselőt maga mellé tud állítani, akkor még megremeghet a Jobbik vezetése. Ha azonban Toroczkai (és a Novák–Dúró-házaspár) marad az egyetlen ismert arc a 'Mi magunk” platformon belül, akkor a Jobbik túlélte a választás utáni első válságát (és ezzel a Fidesz elbukta első próbálkozását az 'elégtételre').”

Toroczkai nem mert bátrat húzni, így előnybe hozta a Jobbik vezetését

Szakad vagy nem szakad? Ez volt a nagy kérdés Toroczkai László keddi bejelentése előtt. Az ásotthalmi polgármester azonban döntés helyett azt jelentette be: taktikázik és időt húz. A Jobbik frissen megválasztott vezetése igyekszik rövidre zárni a történetet, és a legerősebb érve Toroczkai ellen a Fidesz ármánykodása.

Erkölcs

Összekukázott frakció.

Az ellenzéki pártok a DK-t leszámítva tartalmi kérdések helyett csakis a belső konfliktusokra koncentrálnak – vázolja a Hirado.hu-n Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet elemzője.

„A Párbeszéd frakcióalakításának legújabb fejleményei kapcsán megjegyezte, hogy a függetlenként mandátumot szerző Mellár Tamás korábban maga jelölte ki azt az erkölcsi alapállást, hogy nem fog beülni egyik frakcióba sem. Most pedig éppen ez történik – tette hozzá Fodor. Az MSZP-vel közösen induló baloldali párt parlamenti jelenléte – az elemző megfogalmazása szerint – egy 'összekukázott frakciónak' tűnik, hiszen a szükséges létszámhoz Burány Sándort az MSZP-től kapták, míg a Liberálisok képviselője, Bősz Anett helyett most Mellár Tamás ugrott be.”

Fodor Csaba: „összekukázott" frakciónak tűnik a Párbeszéd

Az ellenzéki pártok a DK-t leszámítva tartalmi kérdések helyett újból a belső konfliktusokra koncentrálnak - mondta Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet elemzője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Versengés

Démonizált érték.

A verseny érték, előle menekülni csak erőszakkal és elnyomással lehet. Magyarországnak is versenyeznie kell: nem csak felzárkózni, hanem lehagyni a nyugati országokat – a 11. szabadpiaci roadshow budapesti állomásáról a Mandiner.hu tudósít.

„A verseny démonizált értékké vált – követte a vállalkozót Federico N. Fernández publicista, az Austrian Economics Center főmunkatársa. Nap mint nap látjuk, hogy valaki a verseny ellen tüntet: Franciaországban a gazdák, máshol pedig a taxisok. Trump is ezért folytat protekcionista kereskedelempolitikát – mondta. A labdarúgás és a szépségversenyek világából hozott példáival azt igyekezett szemléltetni, hogy a verseny megedz minket és segít abban, hogy jobb verzióivá váljunk saját magunknak. Ebből adódóan a verseny önfejlesztés, és mindig együttműködés is a versenytársakkal e cél elérésében. Messi is sokat edz, hogy a legjobb legyen, de emiatt a helyét követelők is még többet edzenek – így tesz csodát a verseny.”

Kevés gyermekkel a jóléti államot már nem engedhetjük meg magunknak - Budapesten járt a szabadpiaci roadshow | Makronóm.mandiner

A verseny démonizált értékké vált, pedig csak az segíthet a gazdasági szereplőknek, hogy önmaguk legjobb változatává váljanak. A verseny érték, előle menekülni csak erőszakkal és elnyomással lehet. Magyarországnak is versenyeznie kell: nem csak felzárkózni, hanem lehagyni a nyugati országokat. Bár a magyar gazdaság ehhez jó úton halad, számos szabályozástól kellene még megszabadulni.

Tehetség

Charlie elismerése.

Budapest Díszpolgára címmel tüntette ki Charlie-t a Fővárosi Közgyűlés, ebből az alkalomból közöl vele interjút a Lokál Online.

„Ennyi év tapasztalatával a hátam mögött pontosan tudom, milyen nehéz egy tehetséges embernek feltűnnie és megmaradnia ezen a pályán. Szerintem csak tehetséggel ma még nehezebb befutni, mint régebben, nagyon sok minden kell a sikerhez. Én sosem tudtam igazán menedzselni magam, és nem voltam hajlandó rossz alkukat kötni. Ezért esik jól, hogy mindemellett elismerik azt, amit évtizedek óta csinálok.”

Charlie: Amióta Somló meghalt, nem járok sehova

Budapest Díszpolgára címmel tüntette ki Charlie-t a Fővárosi Közgyűlés. A fővárosi díszpolgárokat bemutató sorozatunk nyitórészében a kiváló zenészt - aki tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját - kérdeztük. Charlie barátjáról, Somló Tamásról is mesélt. - Ön ahhoz a generációhoz tartozik, amely végigkísérhette Nagy-Budapest megszületését és kiteljesedését. Nagyon más lett a város mondjuk a hatvanas évekhez képest?

Kód

Vége az álomnak.

Közel tizenöt év után végleg zátonyra futott Galambos Dorina és Pély Barnabás kapcsolata, zenészbarátaik szerint a rengeteg munka tette tönkre a házasságukat – így a Blikk Online.

„Hihetetlen lelki kapcsolat van köztünk, és ez kihat a szexuális életünkre is. Genetikailag egymásnak vagyunk kódolva – mondta akkor a Blikknek Pély. – Három év után talán még jobb a szex, mint valaha.”

„Ezt már abba kellett hagyni" - Ez tehette tönkre Galambos Dorina és Pély Barna kapcsolatát

A szerelmesek 2003-ban, a Megasztár című tehetségkutatóban ismerkedtek meg, tíz évre rá a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent. Bár évek óta nem nyilatkoztak a magánéletükről, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van köztük - tegnap délután azonban Pély maga jelentette be, válnak.

Seggfej

Döbbenetes nagyképűség.

Az Origo.hu összeállításából kiderül, vannak a sztárvilágban is normális, közvetlen emberek, mások azonban úgy viselkednek, mintha istenek vagy királyok lennének, akikkel haladó nem is érintkezhet.

„Vaughn is csak az asszisztensein keresztül rendelt a pincérektől, azokat a rajongókat pedig konkrétan elküldte melegebb éghajlatra, akik vették a bátorságot, hogy köszönjenek neki. Egy felhasználó pont budapesti élményét osztotta meg a színésszel kapcsolatban: 'Ugyanazon a helyen evett a Liszt Ferenc téren, ahol én. Sosem döbbentem még le annyira az életemben, mint amikor őt figyeltem, ahogy kenyérdarabokkal dobálja a pincérnőt, hogy felkeltse a figyelmét. Egy igazi seggfej' – írta.”

Nagyképű sztárok, akik semmibe veszik a halandókat

Vannak a sztárvilágban is normális, közvetlen emberek, mások azonban úgy viselkednek, mintha istenek vagy királyok lennének, akikkel haladó nem is érintkezhet. Statisztákkal, pincérekkel, szállodai személyzettel többen csak az asszisztensükön keresztül kommunikálnak, mással egy üzletben sem szabad felvenni a szemkontaktust, de olyan is akad, aki az edzőteremben mindig megszáríttatja maga előtt a zuhanyfülkét, mert nem akar mások fürdővizével érintkezni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/52984/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.12.15. 02:50
Karácsony folytatódó tisztogatása, Schilling Árpád jogsértő listázása, a Soros-blog soros hazugsága, a zaklatások balliberális elviccelése és Dallos Bogi forró csókja vasárnapi online lapszemlénkben.

Elkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

2019.12.14. 14:05
Többszáz hátrányos helyzetű határon túli és anyaországbeli gyereket köszöntöttek a Parlamentben karácsony alkalmával.

Blogstar kávéház

2019.12.14. 04:40
Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja, Orbán Viktor karácsonya, Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása, Gyurcsány szocialista falatozása és Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje szombati online lapszemlénkben.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?