Blogolj!

Blogstar kávéház

Vészharang

Európa alternatívája.

A volt kommunista államok tanítanak leckét demokráciából a nyugatiaknak Európában, amiből az érintettek egyre kevésbé kérnek – boncolgatja a Hirado.hu-n a Médianéző igazgatója, Boros Bánk Levente.

„Európa már 2008 óta permanens válságban van, és ilyenkor kell teljesen világosan beszélni. Kifejtette, Közép-Európában kialakult egy olyan együttműködés, amely alternatív megoldást kínál a válságból való kilábalásra, azonban ahhoz meg kell kongatni a vészharangot ahhoz, hogy az unió vezetői ráébredjenek, hogy milyen irányba kell menni. Kiemelte, ezt elsőként Orbán Viktor tette meg 2014 környékén, hiszen az ő hívta fel először a figyelmet a migrációs válságra, és azóta azok az államok, amelyek eddig nem hallatták a hangjukat, vagy el voltak nyomva, összefogtak, és határozottabban érvényesítették érdekeiket.”

Boros Bánk Levente szerint a volt kommunista államok tanítanak leckét demokráciából a nyugatiaknak

Több uniós tagország vezetése erősen ágál az ellen, hogy új tagállamokat vegyenek fel az Európai Unióba, ugyanis a vezetésnek mostanában elég rossz tapasztalatai vannak a volt kommunista országokkal, főleg mert „mi tanítunk leckét demokráciából a nyugatiaknak" - fejtette ki a Médianéző igazgatója az M1-en. Boros Bánk Levente arról is beszélt, hogy a V4-ek víziói a 21.

Huligán

Szocialista megújulás.

A Fidesz újabb kétharmados győzelme után újra az a Molnár Zsolt lett az MSZP budapesti elnöke, akire Botka László utalt az ellenzékben lévő fideszes ügynökökről beszélve – furcsállja a 444.hu.

„Molnár Zsolt korábban két éven át, egészen 2014-ig volt budapesti elnök, de lemondott, miután kiderült: kapucnis, akár huligánnak, sőt skinheadnek kinéző ruhában kiabált azon az estén, amikor szélsőjobboldaliak néhány rasszista és antiszemita szólam segítségével 1992. október 23-án kifüttyögték Göncz Árpád köztársasági elnököt a Parlament előtt. A 2014-es parlamenti választás előtt az MSZP kampányigazgatójaként az a vád érte saját pártjától és szövetségeseitől, hogy összejátszott a Fidesszel, többek között Rogán Antal vagyonbotrányának piszkálgatását próbálta leállítani.”

A Fidesz kétharmados győzelme után az MSZP új budapesti elnöke: Molnár Zsolt - 444

A Hatvanpusztára lerendelt Puch Lászlóhöz köthető Népszavának erősítette meg az Orbán Viktor által nagyra tartott Hiller István MSZP-s választmányi elnök, hogy most, a Fidesz újabb kétharmados győzelme után újra az a Molnár Zsolt lett az MSZP budapesti elnöke, akire Botka László utalt, amikor lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, az ellenzékben lévő fideszes ügynökökről beszélve.

Csalás

Tusup teregetése.

Alaposan kiteregeti a szennyest az edzője-férj: írása szerint Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy félrelépett edzőpartnerével, Dudás Dániellel – közli az Origo.hu.

„Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.”

Shane Tusup: Katinka megcsalt, soha nem szeretett igazán

Nyílt levélben teregette ki a szennyest Shane Tusup megromlott házasságáról.

Remegés

Anna varázsdoboza.

Merész, erotikus bulira készül Pásztor Anna énekesnő, aki a Lokál Online-nak bevallja, nagyon izgatja a fantáziáját egy szexdoboz, amelyben idegenek elégíthetik ki egymás vágyait.

„Nekem visszatérő fantáziám, hogy milyen lehet egy olyan gépezetet csinálni, ahol tulajdonképpen a kiszolgált és a kiszolgáló fél nem is látja egymást. Ez egy csuda dobozka volna, amelyben lennének nők és férfiak, akiknek csak a 'privát' részeikhez lehetne hozzáférni. Lyukakon keresztül. Én mondjuk lennék kívül és belül is. Remegve várnám, ki érkezik hozzám – magyarázta Anna, aki eddig sem a visszafogottságáról volt híres.”

Szextitkairól vallott Pásztor Anna

Merész, erotikus bulira készül Pásztor Anna. Az énekesnő ennek kapcsán elmesélte: nagyon izgatja a fantáziáját egy szexdoboz, amelyben idegenek elégíthetik ki egymás vágyait. - Minden embernek van erotikus fantáziája - kezdte Pásztor Anna az Ébredő szexualitás blog videójában. A sikamlós téma azért jött szóba, mert szombaton rendezik a harmadik Hedonista partit, amelynek Anna lesz a műsorvezetője.

Elemózsia

Életveszélyes szelfi.

A Blikk Online arról ír, szelfizni akart a medvével az az asszony, akire a csíksomlyói búcsúban rontott rá egy vadállat a hét végén.

„A nő és társai egy étellel megpakolt szatyorral vágtak neki az erdőnek, hogy piknikezzenek. Ekkor találkoztak a veszedelmes állattal: a maci tisztes távolból, érdeklődve figyelte őket. Ám míg a többiek óvatosan távolodtak a vadtól, a nő, egyik kezében az étellel, a másikban a telefonjával hátat fordított a medvének, hogy közös képet csináljon vele. A maci azonban nem értékelte az akciót, annál jobban érdekelte az elemózsiás csomag: a szelfiző felé iramodott, majd kikapta a kezéből a pakkot.”

Szelfizni akart vele, megtámadta a csíksomlyói medve a magyar nőt

A Blikk információi szerint a nő és társai egy étellel megpakolt szatyorral vágtak neki az erdőnek, hogy piknikezzenek. Ekkor találkoztak a veszedelmes állattal: a maci tisztes távolból, érdeklődve figyelte őket. Ám míg a többiek óvatosan távolodtak a vadtól, a nő, egyik kezében az étellel, a másikban a telefonjával hátat fordított a medvének, hogy közös képet csináljon vele.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53094/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?