Blogolj!

Blogstar kávéház

Turné

Amerikanizálódó szocialisták.

Amerikai mintára csapnak össze az MSZP elnökjelöltjei: országjáró turnéra indulnak június elején, és négy vidéki nagyvárosban, illetve Budapesten tartanak konvenciókat a tisztújítás előtt – mutatja be a Zoom.hu.

„A vidéki és a budapesti elnökjelölti konvenciók forgatókönyve azonos lesz: a jelenleg versenyben lévő öt elnökjelölt egymás után 15-15 percben tart programismertető beszédet, ezt követően a konvencióra érkező közönség – párttagok és szimpatizánsok – körülbelül egy órás időkeretben szabadon kérdezheti a jelölteket. Kérdés, hogy ezek a konvenciók sajtónyilvánosak lesznek-e – szocialista forrásaink szerint nem egyértelmű a helyzet, pedig az a nyilvános programismertetés és vita lenne a kívánatos, például, hogy ne egy bezárkózott párt képét mutassa az MSZP.”

Amerikai mintára csapnak össze az MSZP elnökjelöltjei

Amerikai mintára csapnak össze az MSZP elnökjelöltjei Országjáró turnéra indulnak június elején az MSZP elnökjelöltjei: négy vidéki nagyvárosban és Budapesten tartanak konvenciókat a tisztújítás előtt. Más lesz ez a választás, mint két éve. Öt jelölt verseng, ami majdnem rekord a párttörténetben. Átírta az MSZP június 17-i tisztújító kongresszusát előkészítő bizottság a párt elnökválasztási menetrendjét - értesült a Zoom.hu.

Szembeköpés

Mellár korpája.

Mellár Tamás feladta addigi véleményét a függetlenségről, és nem utolsósorban szembeköpte a rá szavazó választópolgárokat amikor úgy döntött, hogy beül Bősz Anett helyére a Párbeszéd-frakcióba – véli a Magyar Idők Online.

„Elmondta, hogy a függetlenség milyen fontos neki, de amikor látta, hogy megszűnhet egy ellenzéki frakció kötelességének érezte, hogy segítsen, hiszen nem nézhette tétlenül, hogy gyengül a kormány ellenzéke. Azaz, van az a pénz amiért, a mondás szerint korpásodik a haj…”

Szembeköpött választók | Magyar Idők

Nagy volt a riadalom az ellenzéki padsorokban, amikor Bősz Anett liberális politikus bejelentette, hogy kilép a Párbeszéd frakciójából, ugyanis a frakcióalakításhoz legalább öt parlamenti képviselő szükséges, a Párbeszéd létszáma azonban így négyre csökkent volna, így veszélybe került a frakció léte és természetesen az a 135 millió forintos támogatás is ami a frakcióalakítás miatt járt volna ...

Érdekszövetség

Migrációs csiki-csuki.

Az Európai Bizottság azt javasolta, hogy Szerbia és Montenegró már 2025-ben csatlakozzon az unióhoz, a francia elnök és a német kancellár is óvatosságra int, a szakértő szerint a nyugat-európai államoknak a migrációs politika miatt nem áll érdekükben a balkáni bővítés – így a Hirado.hu.

„A nyugat-európai államok azért nem támogatják teljes mértékben ezeknek az országoknak az integrációját, mert hogyha csatlakoznának az Európai Unióhoz, akkor nőne a bevándorlásellenes államoknak a súlya az Európai Unión belül – jelentette a Figyelő főmunkatársa. Deák Dániel szerint a nyugat-európai államok vezetői attól tartanak, hogy a csatlakozó országok, a V4-ek, így Magyarország migrációs álláspontját is erősítenék. Éppen ezért – a szakértő szerint – hazánknak érdeke a balkáni bővítés.”

Csúszhat Szerbia és Montenegró uniós csatlakozása

A migrációs politika miatt nem áll a nyugat-európai államok érdekében a bővítés. Az Európai Bizottság azt javasolta, hogy Szerbia és Montenegró már 2025-ben csatlakozzon az unióhoz, azonban a francia elnök és a német kancellár is óvatosságra intett a balkáni országok felvételével kapcsolatban. A V4-országoknak előnyére válna a két ország csatlakozása.

Mesterhármas

Megdönthetetlen futballrekord.

Az 1982-es spanyolországi világbajnokságon Magyarország 10–1-re verte El Salvadort, amivel a mai napig rekordernek számít, mert tíz gólt más csapat nem tudott lőni a vébéken egyetlen meccsen – tekint vissza a legendás sikerre az Origo.hu.

„Mészöly próbált fiatalítani, de a válogatott gerincét még mindig az 1978-as vb kulcsemberei (Nyilasi, Törőcsik, Csongrádi, Csapó) adták. Öreg csapat volt már, amely az utolsó nagy dobására készült. A közvélemény sokat várt a magyaroktól, akik rögtön az első meccsen 10–1-re győztek El Salvador ellen, ami máig élő vb-rekordnak számít. A gólokat Nyilasi (2), Fazekas (2), Pölöskei, Tóth és Szentes szerezte, na meg az a Kiss László. Ő a vb-k történetének első olyan játékosa lett, aki csereként beállva szerzett mesterhármast.”

Egy máig megdönthetetlen magyar rekord az 1982-es focivébéről

Az 1982-es spanyolországi világbajnokságon Magyarország 10-1-re verte El Salvadort, amivel a mai napig rekordernek számít, mert tíz gólt más csapat nem tudott lőni a vébéken egyetlen meccsen. A németek egy előre lefixált csoportmeccsen jutottak tovább az osztrákokkal karöltve, hogy aztán később az elődöntőben a vb-k történetének egyik legdrámaibb végjátékát produkálva kiejtsék a franciákat.

Zsonglőr

Bogi mozdulatlansága.

Az olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes úszónő, Kapás Bogi zsonglőrtudományáról ír a Lokál Online.

„Bogi a hátúszási technikát tökéletesíti edzőjével, Virth Balázzsal, mégpedig úgy, hogy tempó közben egy vízzel teli üveggel egyensúlyoz. 'Technika fejlesztés. Mert a hátúszás akkor szép és jó, ha közben nem mozdul a fej' – írta Kapás Boglárka a videóhoz.”

Kapás Bogi egy igazi zsonglőr!

Bogi a hátúszási technikát tökéletesíti edzőjével, Virth Balázzsal, mégpedig úgy, hogy tempó közben egy vízzel teli üveggel egyensúlyoz. „ Technika fejlesztés. Mert a hátúszás akkor szép és jó, ha közben nem mozdul a fej " - írta Kapás Boglárka a videóhoz.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53141/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?