Blogolj!

Blogstar kávéház

Zászlóbontás

Ha Jobbik hasadása.

Nem sokkal azután, hogy Dúró Dórát kirúgták a Jobbik parlamenti frakciójából, Toroczkai László egyértelmű üzenetet írt a Facebook-oldalára: szakad a Jobbik, összeomlik a cukiskodó párt.

„A poszthoz pedig egy fotót is csatolt, amelyen az alábbi felirat szerepel: Zászlót bontunk. Június 23. Erről bővebben nem ír, de valószínűleg ezen a napon alakulhat meg egy Jobbikkal szemben álló új szerveződés, élén Toroczkaival. A Jobbik totális széthullása az elmúlt időszak hatalmi harcai után immáron konkrét dátumot is kapott.”

Toroczkai bejelentette: szakad a Jobbik

Nem sokkal azután, hogy nyilvánossá vált a hír, kirúgják Dúró Dórát a Jobbik parlamenti frakciójából amiatt, hogy Toroczkai László mellé állt, az ásotthalmi polgármester egyértelmű üzenetet írt a Facebook-oldalára. Szakad a Jobbik, összeomlik a cukiskodó párt.

Bordélyház

Szocialista kupleráj.

A Magyar Hírlap Online összeállításából kiderül, az MSZP-ben csak az egyet nem értésben van egyetértés.

„Ha egy bordélyház nem működik, akkor a k.rvákat kell lecserélni. A k.rvák pedig mi vagyunk a kuplerájban – mondta Szanyi Tibor a Hvg.hu-nak adott interjújában. Az MSZP EP-képviselője, aki indul az elnöki tisztségért, továbbra is kitart amellett, hogy fel kellene számolni a pártot, és állítása szerint vannak követői a párton belül.”

Semmiben sem értenek egyet a szocialisták

Míg Kunhalmi Ágnes szerint az MSZP-ben lassú változás kell hogy elinduljon, Szanyi Tibor azt állítja, hogyha pártja nem tudja rövidre zárni a megújulást, az európai parlamenti választásokra csak félgőzzel tud ráfordulni. Időközben Ujhelyi István arról beszélt, hogy szerinte Tóth Bertalan lesz a befutó az MSZP élén.

Csodafegyver

Kitalált karakter.

Rokker Zsoltti lehet az új Márki-Zay Péter: az MSZP, a Jobbik, a DK és a Momentum is a független Erdei Sándor humoristát támogatja a júliusi miskolci időközi önkormányzati választáson – a Zoom.hu interjúja.

„Szeretném ha a kampány során háttérbe szorulna a karakterem. Nem Rokker Zsoltti indul a miskolci időközi választáson, ez csak egy kitalált karakter, egy szerep. Ihos József nem egyenlő Kató nénivel, Arnold Schwarzenegger sem Terminátorként lett kormányzó.
Erdei Sándor magánemberként, kulturális antropológusként, helyben lakó lokálpatriótaként indul.”

Rokker Zsoltti lehet az új Márki-Zay Péter

Rokker Zsoltti lehet az új Márki-Zay Péter Az MSZP, a Jobbik, a DK és a Momentum is a független Erdei Sándor humoristát támogatja a júliusi miskolci időközi önkormányzati választáson. De mit szól ehhez Nagymutter? Interjú. Mikor döntötte el, hogy indul a júliusi időközi választáson Miskolcon?

Határ

A jog kullogása.

Nem ellentétes a nemzetközi joggal a bevándorlás nemzeti kezelése – fejti ki a Hirado.hu cikkében a szakértől a Stop Soros törvénycsomag kapcsán.

„Tóth Norbert az M1 Ma este című műsorában erre reagálva azt mondta: a bevándorlás kérdését nemzeti hatáskörben tartani nem ellentétes a nemzetközi joggal. A nemzetközi jogász arról is beszélt, hogy a migráció előtt vannak lezárva a határok, amely lehetséges a nemzetközi jog szabályai alapján. Szerinte a civil szervezetek esetében probléma, hogy a jog alapvetően 'kullog' az események után. A civil szektort illetően az elmúlt évtizedekben történtek olyan társadalmi változások, amelyeket a jog nem tudott lekövetni, keresi a jó megoldásokat ezekre a változásokra.”

Nem ellentétes a nemzetközi joggal a bevándorlás nemzeti kezelése

Benyújtotta a kormány a Stop Soros törvénycsomagot az Országgyűlésnek, így önálló büntetőjogi kategória lehet az illegális migráció szervezése és segítése is. Szabadságvesztéssel, de akár kitiltással is büntethetik azokat, akik segítik a bevándorlást. A javaslatot július közepéig fogadhatják el, és utána két héten belül életbe is léphet.

Családmodell

Osvárt Andrea babaprojektje.

Osvárt Andrea és párja lassan két éve alkotnak egy párt, és a kapcsolatuk egyre szorosabb – írja a Lokál Online.

„Esküvőről egyelőre nem beszéltünk, a baba pedig még nincs úton, de rábíztuk magunkat a sorsra. Nagyon-nagyon hiszek és bízom a sorsomban, nem félek semmitől. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de mindketten bármikor készen állnánk rá, hogy jöjjön egy baba. Fent eldöntik, hogy mi lesz az utunk, tette hozzá mosolyogva a 39 éves színésznő, aki saját családmodelljét is megálmodta már.”

Osvárt Andrea: Jöhet a baba

Osvárt Andrea és párja lassan két éve alkotnak egy párt, és a kapcsolatuk egyre szorosabb. Annyira, hogy hamarosan akár közös babát is vállalnának. Osvárt Andrea azok közé a magyar hírességek közé tartozik, akinek a nevét nem csupán itthon, hanem világszerte ismerik.

Lézervágás

Tusup tetkói.

Fájdalmas, hosszú és drága lesz Shane Tusupnak megszabadulni minden, Hosszú Katinkával kapcsolatos, a testét díszítő emlékétől – állítja a Blikk Online.

„Az árak helyenként, klinikánként változnak. Szerintem ennyi minta eltávolítása a méreteiket és a kezelések alkalmát beleszámítva 500 ezer és 1 millió forint közötti összegbe kerülne – árulta el Bíró-Tóth Anita lézeres tetováláseltávolító a Blikknek. – Shane Tusup azért szerencsésebb, mert a fekete tetoválásokat részesítette előnyben, viszont a vonalakhoz használt kontúrtű mélyebben és nagyobb mennyiségben dolgozta bele a festéket a bőrbe. Nálam ezért a kezelései akár két évig is eltolódhatnának.”

Tusup milliós tortúrája: két évig tart eltüntetni a Katinkára emlékeztető tetoválásait

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő amerikai edző-férje életük legszebb pillanatairól tetoválásokkal emlékezett meg, ám ezek most már inkább sajgó lelki sebeket jelenthetnek. A múlt héten a nyilvánosság előtt üzengetett egymásnak a két fél, házasságuk zátonyra futott. Pedig nem is olyan régen még minden rózsaszínűnek tűnt...

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53325/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?