Blogolj!

Blogstar kávéház

Vámvilágháború

Üt, majd tárgyal.

A Zoom.hu arról értekezik, mi lehet annak hátterében, hogy az amerikai elnök mint a világ legnagyobb gazdaságának vezetője épp kétfrontos harcot robbant ki a világ második és harmadik legnagyobb gazdaságával

„Az egyik elemző szerint Trump rosszul mérte föl a helyzetet, idővel engedni fog a követeléseiből. Az elnök elsősorban kampányfogásként tekint a vámháborúkra, ha olyasmivel fog tudni fölállni az asztaltól, amit jól kommunikálhat a választók felé, nem fogja erőltetni a dolgot. Egy másik elemző szerint Trump általános stratégiája, hogy először üt, aztán ül le tárgyalni.”

Itt az első vámvilágháború

Itt az első vámvilágháború Az USA életbe lépteti Európával szemben az ideiglenesen felfüggesztett acél- és alumíniumvámokat. Ezekre Európa szinte biztosan ellenvámokkal fog válaszolni. Trump nagyon meg akarja vámolni az autóimportot is, ami Európánál jobban csak Japánnak fájna. Ráadásul úgy tűnik, a Kína elleni vámháborúban is vége a fegyverszünetnek, újrakezdődött a fenyegetőzés.

Hullám

A migráció öntörvényűsége.

Már a brüsszeli politikusok is arról beszélnek, hogy újabb menekülthullám érkezhet a Balkánon, uniós hírek szerint katasztrófahelyzet van a befogadótáborokban – elemez a Hirado.hu.

„Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán elmondta: a nyugat-balkáni országok nem készültek fel egy nagyobb hullám érkezésére, de nem is lehet elvárni tőlük azt, hogy kezeljék ezt az embertömeget. Felülről kellene a helyzetet rendezni, mert ha nincs megállapodás, akkor mindenki öntörvényűen próbálja ezeket a kérdéseket rendezni. Az embercsempészek pedig keresik azokat az útvonalakat, amelyeken keresztül gyorsan célba lehet juttatni az embereket.”

Brüsszel is elismerte: egyre nagyobb a migrációs nyomás a Balkánon

Már a brüsszeli politikusok is arról beszélnek, hogy újabb menekülthullám érkezhet a Balkánon. Uniós hírek szerint katasztrófahelyzet van a befogadótáborokban, és szerintük egyre nagyobb nyomás alá kerülhet a Balkán. Az Európai Bizottság is megszólalt, szerintük keményebben kell ellenőrizni a határokat.

Terv

Megváltozott üzenet.

A 444.hu kiszúrta, miért nem jó ötlet zakót venni a TASZ támogatói pólójára: az első és az utolsó betű kitakarásával egészen megváltozik az üzenet.

„A SZABAD feliratú pólót Hitka Viktória képzőművész tervezte, hogy akinek fontosak a szabadságjogok, ezzel is jelezhesse a környezetének, másrészt a póló megvásárlásával a TASZ munkáját is támogatni lehet.”

Miért nem jó ötlet zakót venni a TASZ támogatói pólójára? - 444

Két betű kitakarása miatt egészen megváltozott az üzenet.

Huzavona

Katinka beszédes hallgatása.

A Blikk Online szerint úgy tűnik, Hosszú Katinkát nem küldte padlóra a szakítás, hiszen Instagram-oldalán rendre laza, mosolygós képeket oszt meg.

„Katinka hallgat, a fotók mégis beszédesek – szakembert kérdeztünk arról, hogy szerinte valójában vajon mi rejlik a mosolygós-nevetős képek mögött. – Amikor egy kapcsolat hosszú huzavona után megszakad, a döntés eredményezhet egyfajta érzelmi felszabadultságot. Ennek hatására újra megpróbálja élvezni az illető az életet, megélni a sikereket, visszatalálni a jól bevált dolgokhoz, amelyek örömet szereznek neki – mesélte a Blikknek Rusz Edit (71) szexuálpszichológus.”

Felszabadult a szakítás után? Mosolyogva válik Tusuptól Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok úszót hol sikerei, hol szerelme miatt láthattuk mosolyogni. A kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban zátonyra futott, s alig egy hete már biztossá vált, hogy megcsalások miatt házassága az amerikai Shane Tusuppal (30) menthetetlen. Mindez azonban, úgy tűnik, nem küldte őt padlóra.

Felhő

Gyermeki tökéletesség.

Balázs Andi színésznő és szerelme, Gábor mindennél jobban vágynak egy babára – írja a Lokál Online.

„Évek óta jöhetne a kis lurkó, mert régóta próbálkozunk, de eddig nem jött össze. Egyikünknél sincs akadálya annak, hogy megfoganjon a kicsi, ennek ellenére én mindezt azzal magyarázom, hogy a mi gyerekünk lelke még nem döntött úgy, hogy jönni szeretne. Egy felhőről figyel minket, és ha az idő megfelelő lesz neki is, akkor jönni fog. Ha pedig így lesz, nem érdekel majd a karrierem, bármit feladnék, hogy anya lehessek. Nem görcsölünk rá, de nagyon várjuk már, mert azt gondolom, hogy bár mi ketten is elég kerek egészt alkotunk, egy babával tökéletesebb lenne a világunk.”

Balázs Andi: Bármit feladnék, hogy anya lehessek

Balázs Andi és szerelme, Gábor több mint 16 éve vannak együtt. Az esküvőjüket évek óta tervezgetik, de valami mindig közbe jött, közös babára azonban mindennél jobban vágynak. Balázs Andi és Horváth Tamás egy egész országot ríkatott meg néhány hete a TV2 Nagy Duett című műsorában.

Intravéna

Súlyos súlyproblémák.

Több magyar sztárnál is jelentkeztek már az étkezési zavarok különböző tünetei, és vannak köztük olyanok is, akik vállalják, hogy anorexia vagy bulimia is kialakult náluk, ilyen Sarka Kata is – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„Engem öt évvel ezelőtt anorexiával diagnosztizáltak, és kórházba kellett feküdnöm egy pár napra, hogy kapjak intravénásan ásványi anyagokat. Azt gondolom, vagy végérvényesen lezárja az ember az életének azt a lemondásos részét, vagy átesik a ló túloldalára. Én is vagy túlsúlyos vagyok, vagy nagyon vékony. Nincs a kettő között egy egészséges határ, és nyilván az mindig lelki oldalon mozog.”

Aki 39 kilóra fogyott - magyar sztárok, súlyos étkezési zavarokkal

Több magyar sztárnál is jelentkeztek már az étkezési zavarok különböző tünetei, és vannak köztük olyanok is, akik vállalják, hogy hogy anorexia, vagy bulimia is kialakult náluk. Köllő Babett tinédzseréveit megkeserítette súlyos betegsége, ami miatt 39 kilósra fogyott, Steiner Kristóf nemrég posztolt súlyproblémiáról, Sarka Kata kórházba is került az anorexia miatt, és Szorcsik H.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53414/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?