Blogolj!

Blogstar kávéház

Impotencia

Ellenzéki kézfogások.

A Mi vagyunk a többség! demonstrációinak főszervezői a Stop Soros ellen nem vonulnak utcára, de ez nem jelenti, hogy nem lesz folytatás: civil mozgalmat is építenének – számol be róla a Zoom.hu.

„Sokan vádoltak minket azzal, hogy semmi értelme nem volt a demonstrációknak. Szerintem ez egyáltalán nem igaz: összehoztuk az embereket – például a sétával, amit szociálpszichológusok tanácsoltak, ám ami miatt nagyon sok ellenzéki hangadó támadott bennünket. Az a jobbikos és az a ballibis – jómagam is az vagyok –, aki kint volt, és netán megfogták egymás kezét, többet már nem lesznek hajlandó gyűlölködni. Az ellenzék legnagyobb baja, hogy megosztott, mi ezt szerettük volna feloldani úgy, hogy bevonjuk a kétségtelenül sokszor impotensnek tűnő pártokat is. Heteket áldoztunk rá az életünkből, de minden perc megérte.”

Folytatja a Mi vagyunk a többség: ősszel jönnek az újabb kormányellenes akciók

Folytatja a Mi vagyunk a többség: ősszel jönnek az újabb kormányellenes akciók A Mi vagyunk a többség! demonstrációinak főszervezői a Stop Soros ellen nem vonulnak utcára, de ez nem jelenti, hogy nem lesz folytatás. Civil mozgalmat is építenének.

Megfélemlítés

A csend hangjai.

A Magyar Hírlap Online szerint megfélemlítés zajlik a Jobbikban, a vezetés igyekszik elhallgattatni Volner Jánost is, aki a legnagyobb támogatással megválasztott alelnök, és szorongva várják Toroczkaiék zászlóbontását.

„Szimbolikusnak nevezte, hogy Volner a közösségi oldalán tényszerűen, kommentár nélkül számolt be Dúró kizárásáról, de bejegyzéséhez Paul Simon The Sound of Silence (A csend hangja) című számának feldolgozását mellékelte. Hozzátette, várhatóan sokan vesznek majd részt a „Mi magunk” platform június 23-i zászlóbontó gyűlésén, ahol – amint Toroczkai lapunknak elmondta – kellő támogatás esetén új párt alapítása sem kizárt. Ez forrásunk szerint logikus következménye lenne a történteknek.”

Vihar előtti csend van a Jobbikban

Nyilvánosan kellett szavazniuk a Jobbik képviselőinek arról, hogy kizárják-e a frakcióból, sokan nem mertek szembemenni a pártvezetés elvárásával - írta Dúró Dóra. A politikus szerint titkos szavazás esetén jóval többen támogatták volna. Még a néppártosodás előtt.

Forgalom

Nincs kompromisszum.

A boszniai és a horvát vezetés is egyre aggasztóbbnak látja a balkáni migránshelyzetet, közben a szárazföldi útvonalon tízezrek tartanak Nyugat-Európa felé – írja a Hirado.hu.

„A növekvő migrációs nyomással kapcsolatban a Migrációkutató Intézet kutatója az M1-en arról beszélt, a jelek szerint az Európai Unió és Törökország közötti bevándorlási megállapodásnak csökken a hatékonysága. Hozzátette, az unió kiemelt feladata, hogy ezt továbbra is működőképesen tartsa. A török–görög szárazföldi határon az elmúlt hetekben jelentősen növekedett a forgalom – ez derül ki az unió szakértőinek elemzéséből is. Míg a problémára egyre többen világítanak rá, átfogó európai menekültügyi szabályozásról továbbra sincs kompromisszum.”

Egyre rosszabb a helyzet a Balkánon

Boszniában a legfrissebb adatok szerint két hét alatt ezren érkeztek. A hatóságok hiába erősítették meg a határvédelmet, folyamatosak a próbálkozások. Csak az elmúlt két napban 400 belépési kísérletet regisztáltak. A boszniai és a horvát vezetés is egyre aggasztóbbnak látja a helyzetet, azt mondják, mindent megtesznek, hogy a határokon megállítsák a migránsokat.

Szuperszimat

Rákgyógyító kutyusok.

Lassan harminc éve ismert, hogy a kutyák képesek kiszimatolni a rákbetegséget, biztosabban, mint a laborvizsgálatok, ennek ellenére sem alkalmazzák szélesebb körben ezt az egyszerű és hatékony diagnosztikai módszert – így az Origo.hu.

„1989-ben egy brit újság, a The Lancet publikálta az első ilyen esetet. A londoni King's College Hospital kórház orvosai, két bőrgyógyász a kiadóhoz intézett levelében egy kutyáról írtak, amely minden nap kitartóan szimatolta a gazdája combján lévő élénk anyajegyet, és ha rövid nadrág volt rajta, le is akarta azt harapni. Mikor a nő a kutya gyanús viselkedése miatti aggodalmában megmutatta anyajegyét az orvosoknak, kiderült, hogy rosszindulatú melanómája van.”

Az a csodálatos állati szimat: a kutyák kiszagolják a rákot

Lassan harminc éve ismert, hogy a kutyák képesek kiszimatolni a rákbetegséget, biztosabban, mint a laborvizsgálatok. A kutyák e páratlan képességét 26 év kutatásai, valamint betegek és orvosok beszámolói egyaránt bizonyítják, ám ennek ellenére sem alkalmazzák szélesebb körben ezt az egyszerű és hatékony diagnosztikai módszert. Minden betegségnek egyedi szagnyomata van, így a rákbetegségnek is.

Nyereg

Szerelmetes robogás.

Fantasztikus kikapcsolódás: robogóval járja be a Római partot Tóth Gabi és párja – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Nincs annál kellemesebb érzés, mint a Római parton a kora esti órákban egy kis romantikus motorozás. Tóth Gabi, aki láthatóan visszanyerte régi magabiztosságát, nyeregbe pattant, hogy szerelmével együtt adja át magát a kikapcsolódásnak. Easy rider!”

Fantasztikus kikapcsolódás: robogóval járja be a Római partot Tóth Gabi és párja

Nincs annál kellemesebb érzés, mint a Római parton a kora esti órákban egy kis romatikus motorozás. Tóth Gabi, aki láthatóan visszanyerte régi magabiztosságát, nyeregbe pattant, hogy szerelmével együtt adja át magát a kikapcsolódásnak. Easy rider!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53460/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?