39 halott egy bolgár kamionban!
Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban a délkelet-angliai Essex megyében.
Blogolj!

Sípoltak az Együttnek – itt a vége!

Juhász Péter lemondott elnök a Facebookon jelentette be, hogy megszűnt az Együtt – a Korszakváltók Pártja.

Nem sikerült a korszakváltás, külön folytatják az Együtt tagjai – avagy eltűnt egy szinte mérhetetlen balliberális párt a süllyesztőben. A Blogstar már néhány napra előre jelezte a véget, mely szombaton be is következett.

Megszűnhet az Együtt! Vagyis tényleg létezik!

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Honnan tudni, hogy létezik egy Együtt nevű párt Magyarországon? Onnan, hogy akár meg is szűnhet! A pártot, mint jogi formát, nem valószínű, hogy érdemes fenntartani.

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja a mai nappal ugyanis végérvényesen megszűnt. Így döntött a küldöttgyűlésük a lemondott elnökség konszenzusos javaslatára. Juhász Péter erről a Facebookon beszélt, egyúttal azt mondta: kialakult egy értékközösség, amely nem kívánja feladni a hitet, elvet, szándékot, akaratot, tehát valamilyen formában ősszel újra fogja definiálni magát.

A párt egyébként az április 8-ai országgyűlési választáson nem érte el az 1 százalékot, így vissza kell fizetnie a mintegy 150 millió forintos állami kampánytámogatást, ami jelentős részben magánadományokból a napokban történhet meg. Juhász április 8-án éjjel jelentette be, hogy lemond a pártelnökségről.

Érdekesség viszont, hogy az Együtt politikusa, Szabó Szabolcs Csepelen egyéni parlamenti mandátumot szerzett, viszont az Országgyűlésben az LMP-frakcióhoz csatlakozott, ami akár későbbi útját is kijelölheti.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53502/pics/lead_800x600.png
Együtt,Juhász Péter,választás 2018
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Megbukott Dömsödi, győzött a Fidesz Pásztón

2018.08.13. 06:45
Nem kértek az LMP-hez húzó egykori tévésből: Farkas Attilát, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották Pásztó polgármesterévé a vasárnap tartott időközi választáson.

A választóknak elegük van az ellenzékből

2018.07.17. 06:40
Április 8-a után is tovább rontottak helyzetükön és megítélésükön az ellenzéki erők – ezt bizonyítják az időközi választások.

Csúcsokat ostromol a Fidesz-KDNP népszerűsége

2018.06.02. 11:25
A Nézőpont Intézet friss felmérése szerint az Orbán Viktor vezette pártszövetség tovább növelte előnyét, míg az ellenzéki pártok támogatottsága egyre csökken.

Lázár János: Visszatértem, maradok és küzdök tovább

2018.04.26. 17:20
Vissza a vidékhez, vissza a valósághoz – hirdette meg makói ünnepélyes mandátumátadóján Lázár János országgyűlési képviselő. Ígérete szerint a következő négy évben …

Egységes ellenzéki összefogást hirdettek a tüntetők

2018.04.21. 22:35
Egységes ellenzéki összefogást, civil szerveződést, azonnali közös cselekvést sürgettek a kormány leváltása érdekében a demokráciáért tartott fővárosi tüntetés szónokai …

96 százalékos Fidesz-siker a határon túl

2018.04.14. 13:15
A külhoni magyarok szavazásán az LMP is megelőzte a Jobbikot.

Lázár János: Pályafutásom fontos csatáját nyertem meg

2018.04.11. 16:15
A magyar emberek megelégelték az Orbán Viktor elleni lejáratókampányt, megvédték hazájukat és a közös eredményeket. Az ellenzéki média véleményterrort, ízlésdiktatúrát …

Orbán: az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát

2018.04.10. 13:35
Az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát a vasárnapi parlamenti választáson - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tartott …

Vona Gábor kivonul a politikából

2018.04.09. 20:20
A Jobbik elnöke ígéretéhez híven benyújtotta lemondását, és egyúttal parlamenti mandátumáról is lemondott.

Újabb mandátum, biztos a kétharmad

2018.04.09. 14:40
98,96%-os feldolgozottságnál az NVI immár 134 parlamenti helyet jelez a Fidesz-KDNP számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?