Blogolj!

Blogstar kávéház

Hatalomvágy

Ostoba csapat.

A Magyar Hírlap Online úgy foglalja össze a jobbikos bizalmi válságot: a csupa észveszejtően okos, művelt, választékos, titkon hercig cicanadrágokra vágyakozó egykori radikális cuki férfi meghozta súlytalan döntését: vissza a babaruhát, Dúró Dóra, tűnés!

„A hatalomvágy, ami a Jobbik rosszabbik részében, a parlamentben maradtakban ágaskodik – ők még nem tudják –, pusztító. Felzabálja őket, mielőtt még saját jelentéktelenségük radírozná ki ostoba csapatukat a politikából. Szánalmas csetepatéik közben, ám gyaníthatóan előtte sem olvasnak Móricz Zsigmondot.”

Bizalomlopók

A csupa észveszejtően okos, művelt, választékos, titkon hercig cicanadrágokra vágyakozó egykori radikális cuki férfi meghozta súlytalan döntését: vissza a babaruhát, Dúró Dóra, tűnés! Egyszerűbben fogalmazva, mint azt a lánglelkű észkombájn, Pörzse Sándor mondta: Toroczkai és Dúró Dóra egy lófing. Miért is? Hát a bizalomvesztés.

Menekültkáosz

Felszívódott migránspénzek.

Az egyik német lap szerint 2021-től plusz pénzzel támogatná Brüsszel Németországot, azért mert az elmúlt években sok bevándorlót fogadott be Angela Merkel kormánya, ám ez sokaknál veri ki a biztosítékot – írja a Hirado.hu.

„Egy a Bild című lapban megjelent cikk szerint ugyanakkor az elmúlt időszak botrányai miatt már Németországban sem fogadták kitörő lelkesedéssel a brüsszeli terveket. '55 millió euró tűnt el a menekült-káoszban' – írta a napilap. A portál szerint a migrációra szánt súlyos eurómilliókat sok esetben nem a bevándorlók integrációjára költik, hanem ügyvédek zsebében landolnak.”

Minden befogadott migráns után 2800 eurót kapna Németország Brüsszeltől

Újabb részletek jelentek meg az európai sajtóban arról, hogy hogyan kötné össze az uniós költségvetést a bevándorlási ügyekkel az Európai Bizottság. Az egyik német lap szerint 2021-től plusz pénzzel támogatná Brüsszel Németországot, azért mert az elmúlt években sok bevándorlót fogadott be Angela Merkel kormánya.

Tűz

Halott béketerv.

Az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben, ám az ünneplés hangját elnyomták a gázai zavargások és a nyomukban járó nemzetközi felháborodás: Jeruzsálem státusa hetven éve vita tárgya, és aki csak hozzányúlt, belebukott – elemez a 168 Óra Online.

„Március vége óta 123 palesztin vesztette életét a demonstrációkban, a sebesültek és sérültek száma több ezer. Az ápolónő temetése után több tucatnyi gyászoló a határhoz rohant, átvágta a szögesdrótot, és megkaparintott egy könnygázgránát-kilövő izraeli harci járművet. Izraeli részről tüzet nyitottak, és visszaűzték a palesztinokat. Az összecsapásban 15 tüntetőt megsebesítettek.”

Jeruzsálem, a megoldhatatlan feladvány: a béketerv már a bejelentése előtt meghalt?

Az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben. Az ünneplés hangját elnyomták a gázai zavargások és a nyomukban járó nemzetközi felháborodás. Jeruzsálem státusa hetven éve vita tárgya, és aki csak hozzányúlt, belebukott. Washington döntése után nagy kérdés, mi lehet a jövője az izraeli-palesztin békefolyamatnak.

Focika

Még NER-ebb NB I.

Lehet gyanakodni, hogy pont a balos Angyalföld csapatát érte el a végzet, de két éve hasonló helyzetben a Puskás Akadémia zuhant ki, a Vasas maradt bent – a 444.hu sajátos összefoglalója az élvonalbeli futballbajnokságról.

„Az viszont biztos, hogy a jövő évi bajnokság a Vasas nélkül NER-ebb lesz, mint az idei. Kiesett ugyan a Balmazújváros is, aminek az elnöke a fideszes politikus Tiba István, de jön fel a Kisvárda. Nagy kérdés, hogy a csapat mögött álló, de a kormányból kikerült Seszták Miklós nélkül hogyan sikerült majd támogatókat szerezni. Nagy gond látszólag nincs, ahogy feljutottak, azonnal szerződtettek egy rakás brazilt és ukránt.”

A Puskás Akadémia a magyar bajnokság nagy alulteljesítője - 444

Az NBII-ben avathatja majd fel ősszel az új stadionját a Vasas, kiesett ugyanis az első osztályból. Lehet gyanakodni, hogy pont a balos Angyalföld csapatát érte el a végzett, de két éve hasonló helyzetben a Puskás Akadémia zuhant ki, a Vasas maradt bent.

Kapocs

Pipa, megvolt.

Várkonyi Andrea már 12 éve van együtt Bochkor Gáborra, de a Blikk Online szerint mégsem gondolja úgy, hogy össze kellene házasodniuk.

„Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mélyebb, igazibb kapocs két ember között? – vélekedett Andrea.”

Várkonyi Andrea vallomása: „Nem lesz már Gábor a férjem"

Várkonyi Andrea a FEM3 Café műsorában mesélt arról, hogy ugyan már 12 éve alkotnak egy párt Bochkor Gáborral, mégsem tartja fontosnak, hogy kimondják a boldogító igent. "Nem, nem lesz már Gábor a férjem. Minek? Voltam már férjnél. Pipa, megvolt, köszönjük. Nekem ez nem fontos" - mondta Várkonyi, akit a Bors is felkeresett az esküvővel kapcsolatban.

Alamizsnaszex

Elhanyagolt férfitársak.

Egy amerikai felmérés eredménye szerint az olasz nők hajlandók a legkevésbé szexre, ha épp nincsenek hangulatban, a csehek pedig a leginkább, magyarok a lista alján, a negyedik helyen szerepelnek – így a 24.hu.

„A szakértők vitatkoznak azon, hogy mi készteti a nőket arra, hogy akkor is lefeküdjenek a partnerükkel, ha nem kívánják a szexet. Vannak, akik szerint az alacsony arány kulturális tényezőknek köszönhető, ilyen lehet az olaszoknál a katolikus bűntudat érzése. Mások úgy gondolják, minél szabadabbnak érzi magát egy nő, annál bátrabban mond nemet.”

Majdnem a legkevesebb "alamizsnaszexet" kapják a magyar férfiak | 24.hu

Más szóval: a magyar nők kevéssé hajlandók lefeküdni a parterükkel, ha nincsenek hangulatban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53510/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?