Blogolj!

Blogstar kávéház

Hatalomvágy

Ostoba csapat.

A Magyar Hírlap Online úgy foglalja össze a jobbikos bizalmi válságot: a csupa észveszejtően okos, művelt, választékos, titkon hercig cicanadrágokra vágyakozó egykori radikális cuki férfi meghozta súlytalan döntését: vissza a babaruhát, Dúró Dóra, tűnés!

„A hatalomvágy, ami a Jobbik rosszabbik részében, a parlamentben maradtakban ágaskodik – ők még nem tudják –, pusztító. Felzabálja őket, mielőtt még saját jelentéktelenségük radírozná ki ostoba csapatukat a politikából. Szánalmas csetepatéik közben, ám gyaníthatóan előtte sem olvasnak Móricz Zsigmondot.”

Bizalomlopók

A csupa észveszejtően okos, művelt, választékos, titkon hercig cicanadrágokra vágyakozó egykori radikális cuki férfi meghozta súlytalan döntését: vissza a babaruhát, Dúró Dóra, tűnés! Egyszerűbben fogalmazva, mint azt a lánglelkű észkombájn, Pörzse Sándor mondta: Toroczkai és Dúró Dóra egy lófing. Miért is? Hát a bizalomvesztés.

Menekültkáosz

Felszívódott migránspénzek.

Az egyik német lap szerint 2021-től plusz pénzzel támogatná Brüsszel Németországot, azért mert az elmúlt években sok bevándorlót fogadott be Angela Merkel kormánya, ám ez sokaknál veri ki a biztosítékot – írja a Hirado.hu.

„Egy a Bild című lapban megjelent cikk szerint ugyanakkor az elmúlt időszak botrányai miatt már Németországban sem fogadták kitörő lelkesedéssel a brüsszeli terveket. '55 millió euró tűnt el a menekült-káoszban' – írta a napilap. A portál szerint a migrációra szánt súlyos eurómilliókat sok esetben nem a bevándorlók integrációjára költik, hanem ügyvédek zsebében landolnak.”

Minden befogadott migráns után 2800 eurót kapna Németország Brüsszeltől

Újabb részletek jelentek meg az európai sajtóban arról, hogy hogyan kötné össze az uniós költségvetést a bevándorlási ügyekkel az Európai Bizottság. Az egyik német lap szerint 2021-től plusz pénzzel támogatná Brüsszel Németországot, azért mert az elmúlt években sok bevándorlót fogadott be Angela Merkel kormánya.

Tűz

Halott béketerv.

Az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben, ám az ünneplés hangját elnyomták a gázai zavargások és a nyomukban járó nemzetközi felháborodás: Jeruzsálem státusa hetven éve vita tárgya, és aki csak hozzányúlt, belebukott – elemez a 168 Óra Online.

„Március vége óta 123 palesztin vesztette életét a demonstrációkban, a sebesültek és sérültek száma több ezer. Az ápolónő temetése után több tucatnyi gyászoló a határhoz rohant, átvágta a szögesdrótot, és megkaparintott egy könnygázgránát-kilövő izraeli harci járművet. Izraeli részről tüzet nyitottak, és visszaűzték a palesztinokat. Az összecsapásban 15 tüntetőt megsebesítettek.”

Jeruzsálem, a megoldhatatlan feladvány: a béketerv már a bejelentése előtt meghalt?

Az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben. Az ünneplés hangját elnyomták a gázai zavargások és a nyomukban járó nemzetközi felháborodás. Jeruzsálem státusa hetven éve vita tárgya, és aki csak hozzányúlt, belebukott. Washington döntése után nagy kérdés, mi lehet a jövője az izraeli-palesztin békefolyamatnak.

Focika

Még NER-ebb NB I.

Lehet gyanakodni, hogy pont a balos Angyalföld csapatát érte el a végzet, de két éve hasonló helyzetben a Puskás Akadémia zuhant ki, a Vasas maradt bent – a 444.hu sajátos összefoglalója az élvonalbeli futballbajnokságról.

„Az viszont biztos, hogy a jövő évi bajnokság a Vasas nélkül NER-ebb lesz, mint az idei. Kiesett ugyan a Balmazújváros is, aminek az elnöke a fideszes politikus Tiba István, de jön fel a Kisvárda. Nagy kérdés, hogy a csapat mögött álló, de a kormányból kikerült Seszták Miklós nélkül hogyan sikerült majd támogatókat szerezni. Nagy gond látszólag nincs, ahogy feljutottak, azonnal szerződtettek egy rakás brazilt és ukránt.”

A Puskás Akadémia a magyar bajnokság nagy alulteljesítője - 444

Az NBII-ben avathatja majd fel ősszel az új stadionját a Vasas, kiesett ugyanis az első osztályból. Lehet gyanakodni, hogy pont a balos Angyalföld csapatát érte el a végzett, de két éve hasonló helyzetben a Puskás Akadémia zuhant ki, a Vasas maradt bent.

Kapocs

Pipa, megvolt.

Várkonyi Andrea már 12 éve van együtt Bochkor Gáborra, de a Blikk Online szerint mégsem gondolja úgy, hogy össze kellene házasodniuk.

„Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mélyebb, igazibb kapocs két ember között? – vélekedett Andrea.”

Várkonyi Andrea vallomása: „Nem lesz már Gábor a férjem"

Várkonyi Andrea a FEM3 Café műsorában mesélt arról, hogy ugyan már 12 éve alkotnak egy párt Bochkor Gáborral, mégsem tartja fontosnak, hogy kimondják a boldogító igent. "Nem, nem lesz már Gábor a férjem. Minek? Voltam már férjnél. Pipa, megvolt, köszönjük. Nekem ez nem fontos" - mondta Várkonyi, akit a Bors is felkeresett az esküvővel kapcsolatban.

Alamizsnaszex

Elhanyagolt férfitársak.

Egy amerikai felmérés eredménye szerint az olasz nők hajlandók a legkevésbé szexre, ha épp nincsenek hangulatban, a csehek pedig a leginkább, magyarok a lista alján, a negyedik helyen szerepelnek – így a 24.hu.

„A szakértők vitatkoznak azon, hogy mi készteti a nőket arra, hogy akkor is lefeküdjenek a partnerükkel, ha nem kívánják a szexet. Vannak, akik szerint az alacsony arány kulturális tényezőknek köszönhető, ilyen lehet az olaszoknál a katolikus bűntudat érzése. Mások úgy gondolják, minél szabadabbnak érzi magát egy nő, annál bátrabban mond nemet.”

Majdnem a legkevesebb "alamizsnaszexet" kapják a magyar férfiak | 24.hu

Más szóval: a magyar nők kevéssé hajlandók lefeküdni a parterükkel, ha nincsenek hangulatban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53510/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?