hirdetés
Blogolj!

Kovács Zoltán: A kormány megküzd a Soros-univerzummal

A kabinet világossá tette: Magyarország az első. Ezért folyamatosan zárja be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt.

A kormányszóvivő szerint nincs erősebb fellépés a büntetőjogi szankcionálásnál az illegális migráció szervezésével szemben. Kovács Zoltánt az m1 annak kapcsán kérdezte, hogy kedden elkezdődött a „Stop Soros” törvényjavaslat és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás vitája az Országgyűlésben.

Válaszában úgy fogalmazott, az Orbán-kormány az elmúlt években egyértelművé tette, hogy számára Magyarország az első, és folyamatosan zárta be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt. Az alaptörvény tervezett módosítása azt célozza, hogy megerősítsük alkotmányos identitásunkat.

Azzal kapcsolatban, hogy az ENSZ menekültügyi főbiztossága és Amnesty International is tiltakozott a „Stop Soros” törvénycsomag ellen, Kovács Zoltán úgy reagált: szerinte ez azt mutatja, ami ellen a kormánynak fel kell lépnie. Úgy fogalmazott: olyan tisztviselők, szervezetek állnak ki migrációbarát szerepben, a „Soros-univerzumhoz” kapcsolódó nézetrendszer támogatóiként, akiknek soha nem volt politikai mandátumuk arra, hogy ezt képviseljék.

A jövő évi költségvetésre kitérve a kormányszóvivő közölte, négy fő célt jelöltek ki, úgy mint a biztonság, a növekedés fenntartása, a családtámogatás és a munkahelyteremtés.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53654/pics/lead_800x600.jpg
alkotmány,bevándorlás,Kovács Zoltán,migráció,migránsok,Soros György,Stop Soros
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Liberális csoportok segítik a randalírozó migránsokat?

2019.07.14. 05:05
A biztonságpolitikai szakértő szerint a belbiztonsági veszélyeztetettség új fázisának lehetünk tanúi Európában.

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Magyarország és Olaszország megerősítette stratégiai szövetségét

2019.07.05. 17:05
A két ország vezetése egyetért abban, hogy az EU külső határait a szárazföldön és a tengeren is védeni kell, és bíznak benne, hogy az Európai Bizottság …

Politikai provokáció a migránshajóztatás

2019.06.30. 05:00
A bevándorlókat taxiztató szervezetek szeretnék elérni, hogy a migrációt pártoló politikai erők fellépjenek az érdekükben.

A V4-ek megvédik a keresztény kultúrát, és nem kérnek Weberből

2019.06.21. 05:05
Az Orbán-kormány számára a legfontosabb, hogy a magyar emberek által szabott irányt erősen képviselje az Európai Unióban.

Orbán Viktor: számítok önökre vasárnap! (videó)

2019.05.26. 05:00
A miniszterelnök szerint a kormánynak nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk.

A biztonságunk a tét az EP-választáson

2019.05.26. 04:55
A migránskvóta ugyanis hívószó a bevándorlók számára, miként az is, ha az EU nem képes kiutasítani a menekültstátusra nem jogosultakat, a beilleszkedni képteleneket.

Kocsis Máté: éleslövészet van, célkeresztben a jövőnk!

2019.05.25. 08:00
Nincsen felesleges szavazat május 26-án, hiszen óriásit téved, aki azt hiszi, hogy Orbán Viktornak már kellő felhatalmazása van az európai vitákban. A bevándorlás …

Ezeket a cikkeket olvastad már?