Blogolj!

Kovács Zoltán: A kormány megküzd a Soros-univerzummal

A kabinet világossá tette: Magyarország az első. Ezért folyamatosan zárja be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt.

A kormányszóvivő szerint nincs erősebb fellépés a büntetőjogi szankcionálásnál az illegális migráció szervezésével szemben. Kovács Zoltánt az m1 annak kapcsán kérdezte, hogy kedden elkezdődött a „Stop Soros” törvényjavaslat és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás vitája az Országgyűlésben.

Válaszában úgy fogalmazott, az Orbán-kormány az elmúlt években egyértelművé tette, hogy számára Magyarország az első, és folyamatosan zárta be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt. Az alaptörvény tervezett módosítása azt célozza, hogy megerősítsük alkotmányos identitásunkat.

Azzal kapcsolatban, hogy az ENSZ menekültügyi főbiztossága és Amnesty International is tiltakozott a „Stop Soros” törvénycsomag ellen, Kovács Zoltán úgy reagált: szerinte ez azt mutatja, ami ellen a kormánynak fel kell lépnie. Úgy fogalmazott: olyan tisztviselők, szervezetek állnak ki migrációbarát szerepben, a „Soros-univerzumhoz” kapcsolódó nézetrendszer támogatóiként, akiknek soha nem volt politikai mandátumuk arra, hogy ezt képviseljék.

A jövő évi költségvetésre kitérve a kormányszóvivő közölte, négy fő célt jelöltek ki, úgy mint a biztonság, a növekedés fenntartása, a családtámogatás és a munkahelyteremtés.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53654/pics/lead_800x600.jpg
alkotmány,bevándorlás,Kovács Zoltán,migráció,migránsok,Soros György,Stop Soros

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Sokba kerülhet a bevándorlás támogatása

2018.06.19. 15:20
A kormány javaslata szerint bevándorlási különadót kellene fizetnie minden bevándorlást segítő szervezeteknek. Az adó tervezett mértéke 25 százalék.

A bevándorlás mentén reped az EU

2018.06.16. 20:10
Az olaszok nem kérnek a bevándorlóhajókból, a spanyolok után most a franciák is segítő kezet nyújtanak a migránsoknak. Németországban egymásnak esett a CDU és a CSU. Robbanásközeli állapotban az európai közösség …

Orbán: Nem kérünk az európai népességcseréből

2018.06.08. 09:30
A miniszterelnök úgy fogalmazott: nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és „hadseregével” szemben, hiszen mi, magyarok nem akarunk bevándorlást és multikulturális Európát.

Gulyás Gergely: Magyarország biztonsága az első

2018.06.05. 15:30
A közelgő európai uniós csúcstalálkozón a magyar kormány szeretné elérni, hogy ne fogadják el a kötelező kvótákat – fogalmazott a keddi Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető …

Orbán: nekünk van hazánk és van országunk, azt nem adjuk senkinek!

2018.06.03. 18:00
„A Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek közül a migráció van az első helyen, de itt sikerrel …

Dzsihadisták Magyarország közelében!

2018.05.28. 07:10
A szakértő szerint várható volt, hogy szíriai visszaszorulásuk után errefelé kötnek ki, de ettől még egyáltalán nem vagyunk nyugodtak...

Megszüntetné a menekültkvótákat Bulgária

2018.05.27. 18:45
Az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Bulgária a menekültkvóták megszüntetését javasolja. Már júniusban szeretnének áttörést elérni az európai menekültpolitikai vitában.

ÉLŐ: Kormányinfó 113.

2018.05.24. 10:55
Ismét kiderül, hogy mit és miért tesz a kormány. Mostantól Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszol a kérdésekre Kovács Zoltán kormányszóvivő társaságában.

Kövér László: intelligens játékosok kellenek, nem bal bunkók

2018.05.12. 09:20
Kövér László házelnök interjút adott, amelyben beszélt a kormányzati munkáról, a családokról és a magyar társadalom kettéosztottságáról is.

Jetskivel támadnak az embercsempészek

2018.04.28. 14:20
Itt az új divat – vízirobogó segítségével juttatják be az illegális bevándorlókat Afrikából Európába.

Ezeket a cikkeket olvastad már?