894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

Megszűnik a Heti Válasz nyomtatott kiadása

Amerikai tulajdonos érkezésében bíztak, de a vevő visszakozott, most csődeljárást kezdeményezett a kiadó, hogy stabilizálhassák a gazdasági hátteret, addig csak elektronikus formában lesz elérhető a hetilap.

Fotó: valasz.hu

A Heti Válasz főszerkesztője, Borókai Gábor arról számolt be, mivel Simicska Lajos már nem tart igényt a hetilapra egy amerikai vevő menthette volna meg a Heti Választ, ám az visszakozott, így most kénytelenek csődeljárást kezdeményezni a tulajdonosoknál, hogy legyen elég idő a gazdasági helyzet rendezésére.

A Heti Válasz június 7-én, csütörtökön jelenik meg utoljára nyomtatásban, ezt követően csak a digitalstand.hu honlapon lesz elérhető online, amíg nem sikerül stabilizálni a gazdasági helyzetet.

A visszalépő amerikai tulajdonosjelölt egy magyar gyökerű, republikánus üzletember lett volna, de a főszerkesztő elmondása szerint ilyen erős politikai ellenszélben nem lett volna képes a kormányzati bojkottal veszteségessé tett lap tendenciáit megfordítani, ezért állt el a vásárlástól.

Simicska Lajos április 10-én, a választások után két nappal jelentette be, hogy másnap jelenik meg utoljára a Magyar Nemzet napilap, aznap éjjel elhallgat a Lánchíd Rádió, a Heti Válasz pedig csak akkor marad meg, ha talál magának vevőt, aki finanszírozza a hetilapot, majd azt is közölte, visszavonul a médiából.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53691/pics/lead_800x600.jpg
Heti Válasz,hetilap,média
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A köztévé oktatási tartalmakkal fogja segíteni az otthon maradt diákokat

2020.03.15. 15:30
A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedésekkel összhangban, segítve az otthon tanuló diákok munkáját a közmédia számos oktatási …

Kórházbezárással riogat a balliberális média

2019.11.18. 15:50
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azonnal reagált, nem lesz itt semmiféle kórházbezárás.

Jubilál az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2018.05.07. 07:55
Idén 25. alkalommal rendezi meg az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét a DUE Médiahálózat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?