Blogolj!

Blogstar kávéház

Problémaleltár

Mellár mozgalma.

Saját szerveződéssel győzné le az önkormányzati választáson a Fideszt Mellár Tamás, a Pécsett tíz ellenzéki párt támogatásával független parlamenti képviselővé választott közgazdász – olvasható a Népszava Online cikkében.

„A Mindenki Pécsért nevet viselő mozgalom fórumot kíván teremteni a város polgárainak, ahol megbeszélhetik az őket érintő közös ügyeket, együtt gondolkodhatnak a lehetséges városfejlesztési alternatívákról, az élhető környezetről, a helyi társadalomról. Mellár a Népszavának azt mondta, azért is indokoltnak látja a mozgalom elindítását, mert az áprilisi választás megmutatta, hogy nem lehet számítani az ellenzéki pártok összefogására, ugyanakkor Pécs nem várhat tovább, s ezért szükség van a városért tenni akaró polgárok véleményére, szakértelmére, tenni akarására együttműködésére. Mellár hozzátette, hogy a város nem remélhet megoldást Pécs fideszes vezetőitől a problémáira, merthogy épp ők jelentik a problémát.”

Mellár saját mozgalommal győzné le a Fideszt Pécsen

A Pécsett tíz ellenzéki párt támogatásával független parlamenti képviselővé választott közgazdász, Mellár Tamás mozgalmat indít annak érdekében, hogy a gazdaságilag rosszul teljesítő baranyai megyeszékhely a civilek széles körű összefogására építve megálljon a lejtőn, és új fejlődési pályára álljon.

Lapát

Kapitányi bénázás.

Megint mellényúlt a Magyar Labdarúgó Szövetség a kapitányválasztással; kérdés, mikor látja be a tévedését, és teszi lapátra Leekens mestert – összegez a Blikk Online.

„Nem is olyan régen volt rá példa, hogy a hazai futballvezérek viszonylag gyorsan beismerték, rosszul döntöttek. Még 2014-ben Pintér Attilát (52) például mindössze öt meccs eltelte után kirúgták. A helyére Dárdai Pált (42) ültették, akivel szárnyakat kapott az együttes. Hasonló döntésnek gyaníthatóan most is örülnének a szurkolók: ha távozna az eredménytelen Georges Leekens, akit egy fiatal, elszánt magyar tréner váltana.”

Elég volt! Meddig tűri az MLSZ Leekens bénázását?

A válogatott szerdán a Fehéroroszország ellen 1-1-re végződött felkészülési mérkőzésen Georges Leekens (69) irányításával újra kiábrándító és kilátástalan teljesítményt nyújtott. Ugyanez volt a helyzet a belga szakvezető előző két összecsapásán is: Kazahsztántól 3-2-re, Skóciától pedig 1-0-ra kapott ki a csapat, amely, ne szépítsük, teljesen szétesett.

Vérzés

Perzsa agresszivitás.

Beláthatatlan hatással lehet a Közel-Kelet és a világ stabilitására, hogy Donald Trump amerikai elnök felmondta az iráni atomszerződést – így a Hirado.hu.

„Több vérző pontja volt az atomalkunak Gyarmati István szerint, az egyik legnagyobb problémának az interkontinentális ballisztikus rakéták (ICBM) fejlesztési tilalmának hiányát tartja, ugyanis – mint mondta – a történelem megmutatta, hogy aki ilyet fejleszt, az előbb-utóbb valamilyen tömegpusztító fegyverrel fogja ellátni. A másik – közvetett – hibáját az atomalkunak azt érzi a biztonságpolitikai szakértő, hogy 2015 óta Irán agresszív középhatalmi politikát folytat Libanon egészét és részben Szíriát is a markában tartva.”

Atomalku után: Európa és Amerika „hadat" üzenhet egymásnak

Irán pacifikálásnak megfelelő eszközeként fogadta a világ 2015-ben az atomalku létrejöttét. A nyugati országok gazdasági előnyökért cserébe a nukleáris programja feladására bírták Teheránt. Donald Trump amerikai elnök felmondta a szerződést, ez pedig beláthatatlan hatással lehetett a Közel-Kelet és a világ stabilitására.

Óriás

Dúsgazdag gyereksztárok.

Hollywood legkeresettebb gyerekszínészeinek már most annyi pénzük van, hogy a hátralévő életükben egy percet sem kéne dolgozniuk, ilyen például Ruby Barnhill – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„2016-ban, 11 évesen még csak az első szerepét kapta A barátságos óriás-ban, de mivel a filmet Steven Spielberg rendezte, és eleve magas költségvetésből készült, a lány állítólag már ekkor 700 ezer dolláros szerződést tudott kötni, ami két lehetséges folytatásra is vonatkozott. És ez még csak a karrier kezdete volt, Barnhillt azóta láthattuk a 4 O'Clock Club című sorozatban is, jelenleg pedig a Princess Emmy című rajzfilmet forgatja, a címszereplőnek kölcsönzi a hangját.”

Ők ma a legjobban kereső, rettentő gazdag gyereksztárok

Vannak a sztárvilágban páran, akik tömegével vásárolhatnák a luxuskocsikat, csakhogy nem vezethetnek, óriási vagyonukkal pedig akár komoly támogató erőt is képviselhetnének valamely politikai erő mögött, pedig még nem is szavazhatnak. Bizony, ők Hollywood legkeresettebb gyerekszínészei, akiknek már most annyi pénzük van, hogy a hátralévő életükben egy percet sem kéne dolgozniuk.

Hiúság

Titokzatos celeblagzi.

Csak két tanú és a közeli családtagok lehettek ott tegnap Liptai Claudia és Pataki Ádám polgári esküvőjén, ma azonban már azok is készülhetnek, akiket a nagyszabású, titkos lagzira hívtak meg – így a Lokál Online.

„Sokak szerint Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjét szigorúbb titoktartás övezi, mint nemrég Meghanét és Harry hercegét. Tegnap a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok lehettek jelen. Ma pedig már azok is készülhetnek, akiket a nagyszabású lagzira hívtak meg. Claudia – bár egyszer már volt házas – először lesz gyönyörű, fehér menyasszonyi ruhában, amit Benes Anita tervezett a sztár elképzeléseinek megfelelően. Claudia hiúnak tartja magát, ezért szeretné, ha mindenki a nagy napon látja először a csodás, elegáns, letisztult ruhát.”

Claudia: Szeretnénk, ha azt mondanák, ezek aztán tudnak esküdni

Csak két tanú és közeli családtagok lehettek ott tegnap Liptai Claudia és Pataki Ádám polgári esküvőjén. Ma már azok is készülhetnek, akiket a nagyszabású, titkos lagzira hívtak meg. A sztár környezete több helyszínt is kiszivárogtatott, hogy a sajtó ne értesüljön a ceremónia valódi helyéről.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53765/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?