Blogolj!

Blogstar kávéház

Mécses

A tolerancia áldozata.

Nem csillapodnak az indulatok Németországban a wiesbadeni gyilkosság után, a tiltakozók a menedékkérők által elkövetett gyilkosságok miatt a migráció drasztikus szigorítását követelik – írja a Hirado.hu.

„Virágok és mécsesek sorakoznak a kerítés tövében ott, ahol a gyilkosság történt, egy vasúti felüljárónál. A hídról még most is láthatóak az elmúlt napokban végzett helyszínelés nyomai. Sokan levélben búcsúztak el Susannétól. A tolerancia áldozata – olvasható a rögtönzött emléktáblán, amelyet lepedőből feszítettek ki a gyászoló helybéliek.”

Nem csillapodnak az indulatok Németországban

Visszaszállították Németországba azt az iraki férfit, akit egy 14 éves wiesbadeni lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A migráns tette után Irakba menekült, ott azonban - a német hatóságok kérésére - órákon belül elfogták. A gyilkosság óriási felháborodást váltott ki Németországban. Az országban több tüntetést is tartottak, és tartanak még a következő napokban.

Kereszt

Anti-Mesterházy-tengely.

A 24.hu elemzi, milyen új szövetség körvonalazódik az MSZP-ben a tisztújítás kapcsán.

„Tehát az MSZP-elnöki posztra pályázó Tóth Bertalan, Ujhelyi és Kunhalmi szövetségre léptek, amivel a másik esélyes elnökaspiránsnak, volt elnöknek, miniszterelnök-jelöltnek, Mesterházy Attilának tennének keresztbe. Ujhelyi posztjából az is kiderül, hogy két további országosan ismert politikus is a szövetségük tagja: Harangozó Tamás és Komjáthi Imre.”

Összeállt a nagy anti-Mesterházy MSZP-tengely | 24.hu

Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes és Ujhelyi István a csatársor.

Grabanc

Nyakon hajított elit.

Az Éhségmenet ötletgazdája és fő szervezője, Tóth Imre a Népszava Online-nak adott interjúban arról beszél, piknikre hívná az ország vezetőit, s főzne nekik egy jó bográcsgulyást, hogy beszélgessenek el hús-vér emberekkel is.

„Az időseket otthagyták az árok szélén, ők két nyugdíj között gyakorlatilag elvegetálnak, egy héten egyszer a miskolci Munkás utcában a Laci hentestől kérnek húsz deka combot. Húsz dekát, érti?! Én olyan szívesen, jó borsodi módszerrel nyakon hajítanék mindenkit, aki azt állítja, hogy a nyugdíjasoknak jobb lett, s a grabancuknál fogva elvinném őket egy kis faluba, hogy éljenek ott meg egy hónapig abból a nyugdíjból, amit ők adnak az öregeknek.”

Egy kis melldöngetés, egy kis mocskolódás

Az Éhségmenet ötletgazdája és fő szervezője volt Tóth Imre, most piknikre hívná az ország vezetőit, s főzne nekik egy jó bográcsgulyást, hogy beszélgessenek el hús-vér emberekkel is. - Miskolcon vagyunk, a diósgyőri városrészben, a Szarkahegy lábánál, s ön három petíciót is szorongat a kezében.

Élethossz

Egészséges szokásaink.

Az Origo.hu arról ír, egy friss kutatás szerint tíz évvel tovább élhetnek, akiknek egészséges az étrendje, rendszeresen sportolnak, nem dohányoznak, mértékkel fogyasztanak alkoholt, és egészséges a súlyuk.

„A kutatók szerint már az is hasznos lehet, ha az öt körül legalább egy-két egészséges szokást beépítünk az életünkbe – az egyes szokások önmagukban ugyanis 2-3 évvel növelhetik a várható élettartamot.”

Szeretne 12-14 évvel tovább élni?

5 egészséges szokás = 10 évvel hosszabb élet Azok a középkorú amerikaiak, akiknek egészséges az étrendje, rendszeresen sportolnak, nem dohányoznak, mértékkel fogyasztanak alkoholt, és egészséges a súlyuk, akár több, mint egy évtizeddel is tovább élhetnek, mint azok, akiknek életmódjára a fentiek közül egyetlen szokás sem jellemző - ez derül ki egy új kutatásból.

Édesség

Heves jeges.

Romantikus birtokon kelt egybe Liptai Claudia és Pataki Ádám, a pártól és a násznéptől szigorú biztonsági intézkedéssel tartották távol a kíváncsiskodókat – számol be róla a Lokál Online.

„Mivel tikkasztó hőség volt, minden bizonnyal szükség volt többkilónyi jégre is, hiszen egy nagyobb jégszállító furgon is érkezett, majd rövid idővel később távozott a helyszíról. Igen árulkodó jel volt azonban a Pataki cukrászda hűtőkocsija, 'Életünk legédesebb pillanatai!' felirattal az oldalán.”

Romantikus birtokon kelt egybe Liptai Claudia és Pataki Ádám

Két napig ünnepeltek Claudiáék. A TV2 műsorvezetője és párja, Pataki Ádám először csütörtökön egy szűk körű szertartáson mondták ki az igent, majd pénteken egy vidéki hotelben, Sarlóspusztán megismételték fogadalmukat. A pártól és a násznéptől azonban szigorú biztonsági intézkedéssel tartották távol

Paramami

A szupermodell feszülése.

Már csak néhány hónap, és Kulcsár Edina életet ad első gyermekének, a boldog kismama a Blikk Online-nak mesél várandóssága nehézségeiről és legszebb pillanatairól.

„Nagyon sok mindennek utánaolvastam, de igyekeztem nem ráfeszülni a dolgokra. Nem tartom magam paramaminak, aki minden apró testi változás miatt orvoshoz rohanna, de az alapvető szabályokat betartom, például gyógyvízbe nem megyek, ám egy természetes szabadstrandot bátran vállalunk.”

Kulcsár Edina elárulta nekünk, hogy viseli a terhességet

Nehezen viseli a terhességet? - Bevallom, meg kellett szoknom, hogy megváltozott a testem, és felszaladt rám néhány kiló. Persze számítottam erre, hiszen az anyává válás ezzel is jár, és ugyan néha meglepődöm, ha tükörbe nézek, de életem legboldogabb időszakát élem, így nem zavarnak a testi változások. Első gyermekét várja. Aggódós kismama?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53941/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?