Blogolj!

Blogstar kávéház

Mécses

A tolerancia áldozata.

Nem csillapodnak az indulatok Németországban a wiesbadeni gyilkosság után, a tiltakozók a menedékkérők által elkövetett gyilkosságok miatt a migráció drasztikus szigorítását követelik – írja a Hirado.hu.

„Virágok és mécsesek sorakoznak a kerítés tövében ott, ahol a gyilkosság történt, egy vasúti felüljárónál. A hídról még most is láthatóak az elmúlt napokban végzett helyszínelés nyomai. Sokan levélben búcsúztak el Susannétól. A tolerancia áldozata – olvasható a rögtönzött emléktáblán, amelyet lepedőből feszítettek ki a gyászoló helybéliek.”

Nem csillapodnak az indulatok Németországban

Visszaszállították Németországba azt az iraki férfit, akit egy 14 éves wiesbadeni lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A migráns tette után Irakba menekült, ott azonban - a német hatóságok kérésére - órákon belül elfogták. A gyilkosság óriási felháborodást váltott ki Németországban. Az országban több tüntetést is tartottak, és tartanak még a következő napokban.

Kereszt

Anti-Mesterházy-tengely.

A 24.hu elemzi, milyen új szövetség körvonalazódik az MSZP-ben a tisztújítás kapcsán.

„Tehát az MSZP-elnöki posztra pályázó Tóth Bertalan, Ujhelyi és Kunhalmi szövetségre léptek, amivel a másik esélyes elnökaspiránsnak, volt elnöknek, miniszterelnök-jelöltnek, Mesterházy Attilának tennének keresztbe. Ujhelyi posztjából az is kiderül, hogy két további országosan ismert politikus is a szövetségük tagja: Harangozó Tamás és Komjáthi Imre.”

Összeállt a nagy anti-Mesterházy MSZP-tengely | 24.hu

Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes és Ujhelyi István a csatársor.

Grabanc

Nyakon hajított elit.

Az Éhségmenet ötletgazdája és fő szervezője, Tóth Imre a Népszava Online-nak adott interjúban arról beszél, piknikre hívná az ország vezetőit, s főzne nekik egy jó bográcsgulyást, hogy beszélgessenek el hús-vér emberekkel is.

„Az időseket otthagyták az árok szélén, ők két nyugdíj között gyakorlatilag elvegetálnak, egy héten egyszer a miskolci Munkás utcában a Laci hentestől kérnek húsz deka combot. Húsz dekát, érti?! Én olyan szívesen, jó borsodi módszerrel nyakon hajítanék mindenkit, aki azt állítja, hogy a nyugdíjasoknak jobb lett, s a grabancuknál fogva elvinném őket egy kis faluba, hogy éljenek ott meg egy hónapig abból a nyugdíjból, amit ők adnak az öregeknek.”

Egy kis melldöngetés, egy kis mocskolódás

Az Éhségmenet ötletgazdája és fő szervezője volt Tóth Imre, most piknikre hívná az ország vezetőit, s főzne nekik egy jó bográcsgulyást, hogy beszélgessenek el hús-vér emberekkel is. - Miskolcon vagyunk, a diósgyőri városrészben, a Szarkahegy lábánál, s ön három petíciót is szorongat a kezében.

Élethossz

Egészséges szokásaink.

Az Origo.hu arról ír, egy friss kutatás szerint tíz évvel tovább élhetnek, akiknek egészséges az étrendje, rendszeresen sportolnak, nem dohányoznak, mértékkel fogyasztanak alkoholt, és egészséges a súlyuk.

„A kutatók szerint már az is hasznos lehet, ha az öt körül legalább egy-két egészséges szokást beépítünk az életünkbe – az egyes szokások önmagukban ugyanis 2-3 évvel növelhetik a várható élettartamot.”

Szeretne 12-14 évvel tovább élni?

5 egészséges szokás = 10 évvel hosszabb élet Azok a középkorú amerikaiak, akiknek egészséges az étrendje, rendszeresen sportolnak, nem dohányoznak, mértékkel fogyasztanak alkoholt, és egészséges a súlyuk, akár több, mint egy évtizeddel is tovább élhetnek, mint azok, akiknek életmódjára a fentiek közül egyetlen szokás sem jellemző - ez derül ki egy új kutatásból.

Édesség

Heves jeges.

Romantikus birtokon kelt egybe Liptai Claudia és Pataki Ádám, a pártól és a násznéptől szigorú biztonsági intézkedéssel tartották távol a kíváncsiskodókat – számol be róla a Lokál Online.

„Mivel tikkasztó hőség volt, minden bizonnyal szükség volt többkilónyi jégre is, hiszen egy nagyobb jégszállító furgon is érkezett, majd rövid idővel később távozott a helyszíról. Igen árulkodó jel volt azonban a Pataki cukrászda hűtőkocsija, 'Életünk legédesebb pillanatai!' felirattal az oldalán.”

Romantikus birtokon kelt egybe Liptai Claudia és Pataki Ádám

Két napig ünnepeltek Claudiáék. A TV2 műsorvezetője és párja, Pataki Ádám először csütörtökön egy szűk körű szertartáson mondták ki az igent, majd pénteken egy vidéki hotelben, Sarlóspusztán megismételték fogadalmukat. A pártól és a násznéptől azonban szigorú biztonsági intézkedéssel tartották távol

Paramami

A szupermodell feszülése.

Már csak néhány hónap, és Kulcsár Edina életet ad első gyermekének, a boldog kismama a Blikk Online-nak mesél várandóssága nehézségeiről és legszebb pillanatairól.

„Nagyon sok mindennek utánaolvastam, de igyekeztem nem ráfeszülni a dolgokra. Nem tartom magam paramaminak, aki minden apró testi változás miatt orvoshoz rohanna, de az alapvető szabályokat betartom, például gyógyvízbe nem megyek, ám egy természetes szabadstrandot bátran vállalunk.”

Kulcsár Edina elárulta nekünk, hogy viseli a terhességet

Nehezen viseli a terhességet? - Bevallom, meg kellett szoknom, hogy megváltozott a testem, és felszaladt rám néhány kiló. Persze számítottam erre, hiszen az anyává válás ezzel is jár, és ugyan néha meglepődöm, ha tükörbe nézek, de életem legboldogabb időszakát élem, így nem zavarnak a testi változások. Első gyermekét várja. Aggódós kismama?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53941/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?