Blogolj!

Blogstar kávéház

Útmutatás

Jobbikos hülyeségverseny.

Az expártvezér Coelho szintű mondatokkal kezdett el ömlengeni saját magáról közösségi oldalán, miközben a pártja a szétesés szélére sodródott: ez tényleg csúcs – fogalmaz az Origo.hu.

„Hogy ne kelljen annyit beszélni a pártszakadásról, inkább elkezd magáról beszélni, egészen szuperül sikerült. Végre valami igazán érdekes is kiderült: Vonának a szíve mutatja az utat, az esze pedig készíti a terveket, de sajnos többet nem is akar elárulni.”

Vona Gábor Coelhóvá változott a pártháború kellős közepén

A Jobbik néppárti szárnya egymással verseng, ki tud nagyobb hülyét csinálni magából minél rövidebb idő alatt. Vona Gábor most alaposan feladta a leckét, talán még Z. Kárpát Dániel, alelnök Star Wars-os performanszát is veri, pedig ez tényleg nem volt könnyű feladat. Az expártvezér Coelho szintű mondatokkal kezdett el ömlengeni saját magáról közösségi oldalán.

Kontraszt

Szocialista szánalomharc.

Élesedik a harc a tisztújításra készülő MSZP-ben, egyre keményebbek a pengeváltások és a belső szurkálások, miközben Tóth Bertalan és Mesterházy Attila feszül egymásnak – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Egy korábbi pártelnök, Kovács László szerint az MSZP-ben most zajló tisztújítás tétje az, sikerül-e előkészíteni a kormányváltást a következő országgyűlési választáson. Kovács a köztévében beszélt arról, ha megfelelő elnököt és elnökséget sikerül a párt élére választani, akkor kezdhetnek bízni a 2022-es sikerben. Némi kontraszt, hogy a Nézőpont Intézet kutatása szerint az MSZP támogatottsága hat százalékra csökkent. Ilyen alacsony még sosem volt.”

MSZP-elnökválasztás: élesedik a harc

Pengeváltások zajlanak és szövetségek köttetnek az MSZP-ben a hétvégi tisztújító kongresszus előtt. A „ki kit győz le" tétje, hogy Tóth Bertalan jelenlegi frakcióvezető vagy egy korábbi elnök, Mesterházy Attila lesz-e a befutó. A hírek szerint Tóth Bertalan (középen) 2007-ben pénzért adta át mandátumát (Fotó: Hegedüs Róbert) A színfalak mögött kíméletlen küzdelem folyik azért, hogy ki lesz az MSZP új elnöke.

Képtelenség

Kiszabaduló radikalizmus.

Csaknem 450 radikalizálódott, köztük 50 iszlamista terrorizmusért elítélt szabadul 2019 végéig Franciaországban, a hatóságoknak feladja a leckét a megfigyelésük – állítja a Hirado.hu.

„Ez a probléma folyamatos kihívás elé állítja a biztonsági szolgálatokat, akiknek eddig is olyan többletmunkával kellett szembenézniük, amelyekhez nem lett hozzáigazítva sem a technikai, sem pedig a humán feltételrendszer az elmúlt években. Ebből kifolyólag jó, ha a börtönökből kikerülő radikális személyen eseti ellenőrzést meg tudnak csinálni a biztonsági szolgálatok, de az, hogy a nap 24 órájában, folyamatosan ellenőrzés alatt tartsák őt, pillanatnyilag képtelenség – hangsúlyozta Horváth József.”

A radikalizálódás melegágyaivá váltak a francia börtönök

Csaknem 450 radikalizálódott, köztük 50 iszlamista terrorizmusért elítélt szabadul 2019 végéig Franciaországban - ezt közölte a francia igazságügyi miniszter, aki jelezte, hogy ezeket az embereket a hatóságok a szabadulásuk után is megfigyelik.

Álom

Soros értékei.

A kormány által Soros-bérencnek minősített dél-dunántúli civil szervezetek egyike sem segít migránsokat, sérültek támogatásával és például bűnmegelőzéssel foglalkoznak – olvasható a Népszava Online riportjában.

„A Vadvirág sem foglalkozott soha menekültekkel, de az alapítvány létrehozói olyan társadalomról álmodtak, ahol a segítségnyújtás alapvető érték. Hogy ezt a szemléletet Juli is magába szívta, azt Laci ápolásakor megtapasztalom. Bevetted a gyógyszeredet? – kérdezi a testes a lány, miközben őszinte aggódással a zsámolyon gubbasztó Laci fölé hajol. Igen, bevettem – mondja halkan Laci, majd beleegyezik, hogy a lány hazakísérje.”

Munkában Soros „ügynökei"

A kormány által Soros-bérencnek minősített dél-dunántúli civil szervezetek egyike sem segít migránsokat. Sérültek támogatásával és például bűnmegelőzéssel foglalkoznak. Réka simán „lever". Pedig a 26 éves, madárcsontú lány oxigénhiányos állapotban született, végtagjait nehezen mozgatja, beszéde is alig érthető. A paralimpiákon népszerű sportban, a bocciaban azonban ő a jobb.

Számla

A luxusfeleség kiszolgáltatottsága.

Csősz Boglárka ma is tartja a kapcsolatot erdélyi barátaival, és ha rászorulnak, anyagilag is segíti őket – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„Szeretek segíteni az embereken, főleg a szeretteimen, és igen, többször kisegítettem a barátaimat kisebb-nagyobb összegekkel, amiket utána nem kértem vissza. Ha például elmegyek velük szórakozni, nyaralni, hajókázni, szeretem a számlákat rendezni, mert tudom, hogy adott esetben ők nehezebben tehetik meg. Adódtak már ebből konfliktusaim, mert volt, aki kiszolgáltatottnak érezte magát. Pedig én tényleg csak szeretném velük megosztani mindazt, amim van, de ezt sajnos nem mindenki tudja őszintén elfogadni.”

Csősz Boglárka: Sok barátságom a pénz miatt ment tönkre

Csősz Boglárka ma is tartja a kapcsolatot erdélyi barátaival, és ha rászorulnak, anyagilag is segíti őket. Ugyanakkor a VIASAT3 luxusfelesége a Lokálnak bevallotta: voltak olyan barátai is, akik elfordultak tőle, miután férjhez ment a török származású milliárdoshoz, Burakhoz. - Már gyerekkoromban nagyon nyitott személyiségű lány voltam, ezért rengeteg barátot szereztem Erdélyben az iskolás éveim alatt.

Tetoválás

Művészi meztelenség.

Tóth Gabi, a népszerű énekesnő egy egészen különleges képet mutatott magáról – így a Blikk Online.

„Tóth Gabi ezúttal félmeztelenül állt a fényképezőgép elé. Az énekesnőről egy nagyon művészi, gyönyörű fekete-fehér fotó készült. Arra, hogy ezen barna színű a haja, nagyon egyszerű a magyarázat: még azelőtt készült a felvétel, hogy befestette volna szőkére. A képen még Gabi új tetoválásának egy részletét is láthatjuk.”

Hoppá: Tóth Gabi félmeztelenül állt a kamera elé - fotó

Tóth Gabi ezúttal félmeztelenül állt a fényképezőgép elé. Az énekesnőről egy nagyon művészi, gyönyörű fekete-fehér fotó készült. Arra, hogy ezen barna színű a haja, nagyon egyszerű a magyarázat: még azelőtt készült a felvétel, hogy befestette volna szőkére. A képen még Gabi új tetoválásának egy részletét is láthatjuk.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/53984/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?