Blogolj!

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.


A Frangepán utcában egy műszaki berendezések raktározására szolgáló raktárról van szó, ahol több mint harminc tűzoltó már megkezdte az oltást.

A tűz jelenleg még veszélyezteti a közelben álló irodaépületet is, de a tűz okát egyelőre nem lehet tudni, az utcát lezárták.

Az irodaházban dolgozókat sikeresen kimenekítették, és a tűz lassan, de biztosan csillapodik.

A szomszédos Csizma utcában dugó alakult ki, mert munkálatok folynak az utcában, az árkokat gyorsan betemették, hogy ne ragadjon be egy autó sem.

Egy rendőrségi vízágyú is megérkezett a helyszínre.

A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre. Az oltás során a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, de nem mértek a lakosságra veszélyes koncentrációt semmilyen anyagból.

Címkék: Aktuális, tűz
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54060/pics/lead_800x600.jpeg
Aktuális,tűz

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Végigsöpört a vihar az országon

2018.06.13. 08:55
Mindenki megtapasztalhatta, hogy milyen pusztító vihar söpört végig az országon éjjel, ám a legrosszabbul a Dél-Alföldön lévő települések jártak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?