Blogolj!

Blogstar kávéház

Összemosás

Elhallgatott terrorveszély.

Tudatosan készült a tömeges migráció és a velejáró terrorizmus elhallgatására az Európai Unió egy kiszivárogtatott dokumentum szerint: médiastratégiát dolgoztak ki annak érdekében, hogy az emberekkel elfogadtassák a migránsok érkezését – így a Hirado.hu.

„Pontosan látszik az is, hogy az EU jelentős része – az intézményrendszer és nyugat-európai vezető politikusok – mai napig próbálják letagadni, hogy a párhuzamos társadalmak komoly konfliktusokat okoznak azokban a városokban és országokban, ahol hangsúlyosan jelen vannak – fogalmazott Törcsi Péter. A dokumentumban szerepel az is, kerülni kell a dzsihád kifejezést is a terrortámadásokkal kapcsolatban, a vallási küzdelmet ugyanis nem szabad összemosni a merényletekkel.”

Elhallgathatta az EU a migrációs hullám okozta terrorveszélyt

Tudatosan készült a tömeges migráció és a velejáró terrorizmus elhallgatására az Európai Unió egy kiszivárogtatott dokumentum szerint. A testület egy médiastratégiát dolgozott ki annak érdekében, hogy az emberekkel elfogadtassák a migránsok érkezését - derült ki az Unió 28 című műsorából.

Bombázás

Időzített Jobbik-para.

Komolyan megijedtek a Jobbikban Toroczkai László mozgalmától, az elmúlt napokban futószalagon érkeztek az 50-es évek hangulatát idéző lejárató anyagok a párt médiafelületein – összegez az Origo.hu.

„A Jobbik vezetése a párt legsúlyosabb válságának közepén elkezdte pozitív üzenetekkel bombázni a nyilvánosságot annak érdekében, hogy a rendkívül feszült helyzetet valamiképpen kezelje. Ennek egyik csúcspontja a bőnyi alapszervezetnek csodálatosan időzített megalakulása volt.”

Komolyan megijedtek a Jobbikban Toroczkai László mozgalmától

Az elmúlt napokban futószalagon érkeztek az 50-es évek hangulatát idéző lejárató anyagok Toroczkai László és köre ellen a párt médiafelületein, valamint gyanús körülmények között alakultak meg újabb és újabb vidéki jobbikos csoportok. Miközben a pártszakadás következtében eluralkodott a káosz a pártban, és rengetegen otthagyják Sneider Tamásékat.

Ciánkáli

Gyurcsány mérgezése.

Az MSZP tisztújítása előtt Kovács László egykori pártelnök a Magyar Hírlap Online-nak arról beszél, az őszödi beszéd jóvátehetetlen károkat okozott.

Az a mondat, hogy 'majd beledöglöttem, hogy évekig nem kormányoztunk, csak hazudtunk reggel, éjjel és este', jóvátehetetlen károkat okozott az MSZP-nek. Ez az egyetlen mondat olyan volt, mint a hordó mézben az egy csepp ciánkáli. Azt viszont még a legelfogultabb Fidesz-hívők sem hiszik el, hogy hazánkban évekig nem volt kormányzás. Vagyis a nagy vihart kavart őszödi beszéd kulcsfontosságú mondata egy indulattól fűtött, de valótlan állítás volt.”

„Mesterházy Attila hat évvel ezelőtt lefejezte saját pártját"

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének az a mondata, hogy „majd beledöglöttem, hogy évekig nem kormányoztunk, csak hazudtunk reggel, éjjel és este", jóvátehetetlen károkat okozott az MSZP-nek. Ez az egyetlen mondat olyan volt, mint a hordó mézben egy csepp cián­káli - mondta a lapunknak adott interjúban Kovács László, az MSZP egykori elnöke.

Süti

Szálkásított férfitest.

Spártai szigorral edzette a testét az elmúlt fél évben Gömöri András Máté, a FEM3 műsorvezetője kíváncsi volt, képes-e végigcsinálni egy olyan programot, amelyet a fitneszversenyzők szoktak – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Lilla ezt már nem is viselte annyira jól, hiszen két próba között nem vele ültem be valahova beszélgetni és sütizni, hanem mentem edzeni. Ám elfogadta, mert tudta, ez nekem most fontos – méltatta menyasszonyát a színész. 'Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni, olyankor ő volt, aki elkészítette nekem a párolt csirkét.' Emberpróbáló időszakon van túl Gömöri, három hónapig tömeget növelt, majd szálkásította izmait.”

Mit tett magával a férje? Ezt a testet öleli otthon Polyák Lilla - képek

A FEM3 műsorvezetője kíváncsi volt, képes-e végigcsinálni egy olyan programot, amelyet a fitneszversenyzők szoktak. Az utóbbi hónapokban szinte mindent alárendelt ennek, a heti öt tréning mellett csak saját maga által készített ételeket evett, akkor is, ha ehhez egy operettszínházi előadás után éjjel még a konyhában zöldséget és húst kellett párolnia.

Unalom

A fadoboz futurizmusa.

A 24.hu hét dologról ír, ami megtörténhet velünk a halálunk után: hiszen egyre több futurisztikus megoldás jelenik meg a temetkezési iparban is a földbe eresztett hagyományos koporsók helyett.

„Az Egyesült Államokban már valódi trend, hogy a hamvakat az égbe, egyenesen a sztratoszférába lövik. A Mesoloft olyan szolgáltatást nyújt, amivel 32 kilométer magasságba juttatják a hamvakat egy ballon segítségével. A cég vezetője, Alex Clements így kommentálta ötletét a Popular Science-nek: – Szerintem az emberek megunták, hogy egy fadobozba temessék őket a föld alá.”

7 dolog, ami megtörténhet velünk a halálunk után | 24.hu

Minden átalakulóban életünkben, így nem feltétlenül meglepő, hogy az életünk végi hagyományok is. A Futurism szerzője szerint ugyanis a jövőben a temetések sem lesznek olyanok, mint eddig, a hagyományos koporsók helyett máshol nyughatnak hamvaink - már ha a pénztárca megengedi.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54233/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?