Blogolj!

Blogstar kávéház

Ellenállás

Európai robbanásveszély.

Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között – állítja a Magyar Hírlap Online.

„A helyzet azért robbanásveszélyes, mert az európai Európa felszámolásán nyíltan és rejtetten, de nagyon tudatosan és szervezetten dolgozó erők egyre türelmetlenebbül próbálják áterőltetni tömeges bevándorlási-betelepítési tervüket az őshonos európai népek rovására. E tervvel szemben azonban napról napra erősödik és szélesedik az ellenállás.”

Tiszta beszéd

Álláspont. Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között Ha nem volna életbevágóan fontos és komoly kérdés az Európát sújtó migrációs válság, még mulatságosnak is nevezhetnénk azt a lázas igyekezetet, hogy az egy hét múlva esedékes, „rendes" uniós csúcstalálkozó előtt pár nappal mindenki migrációs „minicsúcsot" akar rendezni: Angela Merkeltől Donald Tuskon át Jean-Claude Junckerig.

Megváltó

Rossira várva.

Az Origo.hu szerint a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának egyetlen komoly ellenfele az időtényező, de nem olyan régen volt már arra példa, hogy ez a helyzet sem megoldhatatlan.

„Marco Rossira most egyfajta megváltóként tekint mindenki, mert az az edző, aki a Videotont és a Ferencvárost is megfricskázva bajnoki aranyat tudott nyerni a Honvéddal, tudhat valamit. Az az edző, aki a szlovák bajnokságban bronzérmet nyert a Dunaszerdahellyel, szintén tudhat valamit. A magyar futball csodavárásban mindig nagyon erős volt – a keserű ébredéseket szinte számolni sem tudjuk. De Marco Rossi személyisége tényleg bizakodásra adhat okot.”

Hajrá, Marco Rossi!

A Magyar Labdarúgó Szövetség olyan embert - az olasz Marco Rossit - nevezett ki szövetségi kapitánynak, aki rendkívül népszerű a szurkolók körében, aki imádja a magyarokat és Magyarországot, és aki a Honvéddal és a Dunaszerdahellyel is bravúros eredményt ért el a közelmúltban.

Attrakció

Nemzetközi fürdőversengés.

A szolgáltatások színvonalának növelése, az energetikai korszerűsítés és a digitalizáció az a három legjelentősebb terület, ahol fürdőinknek előre kell lépni a Magyar Fürdőszövetség szerint – így a Hirado.hu.

„Az ügyvezető elnök elmondta: erős nemzetközi verseny van a desztinációk között. Felgyorsult és egyre inkább fel fog gyorsulni a következő évtizedekben a vendégek mindennapi fogyasztása, illetve a pihenési szokások is változhatnak. Hozzátette: fontos, hogy a fürdőkben viszonylag ütemesen programozható szolgáltatásokat tudjanak nyújtani a vendégeknek, hogy akár folyamatosan találjanak maguknak új attrakciókat.”

Fejleszteni kellene több területen is a magyar fürdőket

A szolgáltatások színvonalának növelése, az energetikai korszerűsítés és a digitalizáció az a három legjelentősebb terület, ahol fürdőinknek előre kell lépni a Magyar Fürdőszövetség szerint. Az ország összes fürdőjében szükség van kisebb-nagyobb fejlesztésre, a legtöbb létesítmény ugyanis évekkel ezelőtt, a Széchenyi-terv különböző szakaszaiban épült fel vagy újult meg.

Fake

Szélsebes szenzációhajhászás.

Reklámok helyett ma már az emberek befolyásolják egymást, és a közösségi hálózatok viszik a prímet – Sinan Aral, az MIT hálózatkutatójának budapesti előadásáról a 24.hu tudósít.

„Aral legutóbb az álhírek közösségi médiás terjedésével kapcsolatos kutatása miatt kapott nagyobb visszhangot. MIT-s kollégáival azt vizsgálták, hogy Twitteren vajon a hamis/szenzációhajhász hírek terjednek-e jobban, vagy a valódiak. Nem nehéz kikövetkeztetni, mit igazolt az egyébként a Science tudományos folyóiratban megjelent tanulmányuk: a fake news tarolt, 70 százalékkal volt valószínűbb, hogy ilyet osztanak meg a felhasználók, mint az, hogy valódi híreket terjesztenek tovább. A valódi híreknek általában hatszor annyi idő kellett, hogy elérjenek 1500 embert a közösségi oldalon.”

Reklámok helyett ma már az emberek befolyásolják egymást | 24.hu

10-15 évvel ezelőtt, ha egy barátunkról bármit meg akartunk tudni, aktívan tennünk kellett érte: felhívni, találkozni, érdeklődni, miképp telnek a napjai. Ma viszont már gyakorlatilag minden lehetséges információ egy kattintásnyi távolságra van tőlünk: mit evett a haver tegnap, hova mennek nyaralni a szomszédok, vagy épp mi a kollégánk ősi indiánneve.

Kényeztetés

Mindennapi betevő.

Párjával kapcsolatban a mindennapos kényeztetésben hisz Vasvári, azaz Luxus Vivi – olvasható a Lokál Online-on.

„Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező – nevetett Vivi. – Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.”

Luxus Vivi: Nálunk mindennap kötelező a szex

Vasvári Vivien április közepén Amerikában hozta világra kisfiát, Edwardot, akinek következő 18 évét máris betáblázta édesanyja. A luxusfeleség gyermekeivel kapcsolatban a céltudatos nevelésben, párjával kapcsolatban pedig a mindennapos kényeztetésben hisz. Vasvári Vivien gőzerővel készül esküvőjére, és közben két kicsi gyermek is várja otthon.

Báj

Gömbölyödő pocak.

Egy fotózás alkalmával mutatta meg gömbölyded alakját Csobot Adél – számol be róla a Blikk Online.

„Az énekesnő nemrégiben egy fotózáson járt, ahol a kamerának nem csak bájos mosolyát mutatta meg, de domborodó hasát is. Adél ugyanis második kisfiát várja Istenes Bencével!”

Megmutatta gömbölyödő pocakját Csobot Adél - fotó

Egy fotózás alkalmával mutatta meg gömbölyded alakját Csobot Adél.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54505/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?