Blogolj!

A bevándorlás soha nem érhet véget?

A baloldal és a liberálisok hiába állítják ennek ellenkezőjét, a Bosznia-Hercegovina–Montenegró–Albánia–Horvátország–Szlovénia–Olaszország útvonalon aggasztóan megnövekedett a migrációs aktivitás.

A közelgő uniós csúcstalálkozó és a jövő évi európai parlamenti választások fő kérdése egyértelműen a migráció lesz. Ezt állítja legalábbis a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György szerint az Európai Unióban 2015 óta megszűnt az érdekazonosság. A migrációs válság megváltoztatta a közösséget, mostanra ugyanis „Soros emberei nagy számban jelentek meg az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságban, és a bizottságnak egyre aktívabb a politikai szerepvállalása.”

A szakember úgy fogalmazott, választ kell adni többi között arra, akarják-e a határokat őrizni, hogy ne legyenek illegális határátlépések, hogy ne lehessen a menedékjoggal visszaélni.

Felhívta a figyelmet, a baloldal és a liberálisok hamisan állítják, hogy a migráció véget ért. Hiszen már nemcsak Magyarország és a visegrádi társállamok – Szlovákia, Csehország és Lengyelország –, hanem Ausztria, Németország és az uniós határvédelmi ügynökség, a Frontex is aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a Bosznia-Hercegovina–Montenegró–Albánia–Horvátország–Szlovénia–Olaszország útvonalon drámai mértékben növekedett a migrációs aktivitás.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54591/pics/lead_800x600.jpg
Bakondi György,Balkán,balkáni útvonal,bevándorlás,EU,Európa,határzár,migráció,Soros György

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Iráni kibertámadás fenyegeti Európát?

2018.07.21. 16:20
Az NBC hírtelevízió szerint nemcsak az öreg kontinens aggódhat a perzsa próbálkozások miatt, de az Egyesült Államoknak is van mitől tartania.

Nem ismerjük el alapvető jognak a migrációt!

2018.07.21. 06:40
Az ENSZ globális migrációs dokumentumának szövege minden várakozásnál rosszabb lett, az összes olyan elemet tartalmazza, mely bevándorlóországgá tehetné Magyarországot – véli Bakondi György.

A nemzetek Európájáról szól idén Tusványos

2018.07.17. 15:30
A szabadegyetem mottója Szenvedélyünk Tusványos, ami azt jelenti: az identitásunk részévé vált a szókimondás, a nemzeti összetartozás-tudat. Orbán Viktor július 28-án tartja meg előadását.

Trump is félti Európát a migránsoktól

2018.07.15. 06:55
Határtalan az amerikai elnök önbizalma: 2020-ban újra indulni akar a választáson, és egyelőre nem lát esélyes kihívót.

Lemondott posztjáról Boris Johnson brit külügyminiszter

2018.07.09. 20:15
Huszonnégy órán belül ő a harmadik magasrangú brit tisztviselő, aki lemondott pozíciójáról. Egyre nagyobb a vita a brit kormányon belül a brexitstratégia körül.

Trócsányi László: Az éles magyar hang megbontja a látszólagos európai összhangot

2018.07.06. 13:20
Komolyan felmerülhet a kérdés: ki irányítja a világot? Van-e még a politikának szerepe a világ dolgainak irányításában vagy a …

A migráció egy pillanatra nem áll meg

2018.07.06. 05:05
Egyre erősebb az új balkáni útvonal szerepe – mutatott rá a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Terrorelhárítási koordinátorokat vetne be az ENSZ

2018.07.03. 06:30
Úgy tűnik, ráébred a világ, hogy a migráció és a terrorizmus között szoros és tagadhatatlan az összefüggés. Az ENSZ válaszlépéseket foganatosítana.

Békét kötöttek a német testvérpártok – megmenekül Merkel?

2018.07.03. 05:20
Megakadályozzák az illegális migrációt a német–osztrák határon: zárt tranzitközpontokat építenek ki, amelyekből visszaszállítják a kérelmezőket az ügyükben …

Horst Seehofer felajánlotta lemondását pártelnöki és belügyminiszteri tisztségéből

2018.07.02. 07:15
Angela Merkel német kancellár koalíciós partnere azért szánta magát erre a a lépésre, mert nem értenek egyet a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?