Blogolj!

Blogstar kávéház

Határ

Szorgoskodó Soros-hajók.

Az elmúlt években döbbenetes sok, közel kétmillió illegális bevándorlót juttattak be a kontinensre az amerikai tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek – állítja az Origo.hu, mely a Soros-hajók működéséről készített körképet.

„A különböző NGO-k által lebonyolított mentések már az embercsempészettel határosak: a civil szervezetek hajói közelebb mehetnek a partvidékhez, mint a Frontex hajói, ez pedig arra ösztönzi az embercsempészeket, hogy még kevesebb üzemanyaggal és ivóvízzel, még több emberrel a fedélzeten indítsák el a csónakjaikat. Ezt követően a migránsokkal teli csónakok vészjelzést adnak le a nyílt vízről az NGO-k számára, amelyek egyfajta vízi taxiként partra viszik az illegális bevándorlókat.”

Bemutatjuk, hogyan dolgoznak Soros György hajói

Több kapcsolódási pont van Soros György és azon álcivil szervezetek között, amelyek illegálisan hajózzák be a migránsokat a Földközi-tengeren keresztül Európába. Az érintett „civilek" forrásai nagyrészt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól érkeznek, de van olyan adományozó, aki korábban a csúfosan megbukott Hillary Clinton kampányát támogatta.

Áldozat

Bebörtönzött bevándorlók.

Csaknem negyvenezer német vált tavaly a migránsbűnözés áldozatává – sorolja az eseteket a Hirado.hu.

„Egyre több menekült kerül börtönbe, többségükben tartózkodási engedély nélküli migránsok – erről írt egy stuttgarti helyi portál. A Baden-Württemberg tartománybeli börtönök túltelítettek. Olyan börtön is van, ahol az elítéltek hetven százaléka nem német. A friss rendőrségi adatok szerint tavaly 39 ezer német vált a migránsbűnözés áldozatává, vagyis naponta a százat is meghaladta az áldozatok száma. A portál arról is ír, hogy a menekültek között több terrorista is érkezett Németországba, a terrorszervezetek kihasználták a menekülthullámmal adódó lehetőséget, hogy embereiket bejuttassák Németországba.”

Csaknem negyvenezer német vált tavaly a migránsbűnözés áldozatává

Az egyik német hírportál cikkében szereplő adatok szerint naponta a százat is meghaladta a támadások száma. Nemrég Hessen tartományban egy 91 éves nőt megerőszakoltak. Egy német édesanya pedig egy közösségi portálon közzétett videóban beszél arról, hogy lányára késsel támadt rá egy déli típusú férfi.

Csúfolás

Toroczkai törlése.

Komoly vita bontakozott ki a Wikipedián a Mi Hazánk mozgalom új szócikke kapcsán – elemegeti a Népszava Online.

„Meg is érkezett a reakció a Wikipedia legendásan precíz szerkesztői részéről: egyikük a lap törlését kezdeményezte, mivel az nem releváns, inkább 'Jobbik-történet és az enciklopédia megcsúfolása'. A szerkesztők vitája most is tart, és egyelőre a törlés pártján állnak többen. A fő érv, hogy a szócikk jelen formájában 'nem tájékoztat, hanem propagál', az ellenérvek szerint nem törölni kell, hiszen a Mi Hazánk egy létező mozgalom, hanem kiegészíteni, kijavítani. A vitát az adminisztrátor fogja lezárni, és ha úgy alakul, törli a szócikket.”

A Toroczkai-mozgalom törléséről vitáznak a Wikipedia szerkesztői

„Nem tájékoztat, hanem propagál" - mondják a radikális mozgalom önmagáról írt szócikkéről a törlést támogatók. Az ellenérv szerint nem törölni kellene, hanem kijavítani. Még ki sem mondták a Jobbikból kiszakadt új mozgalom, a Mi Hazánk megalakulását szombaton, Ásotthalmon, valaki már szorgalmasan megírta a szervezetről szóló szócikket a legnépszerűbb internetes enciklopédiában, a Wikipedián.

Kötődés

Az erdoganisták vallása.

Kövecsi-Oláh Péter Törökország-szakértő, a Migrációkutató Intézet munkatársa a Mandiner.hu-nak adott interjúban a török választások tanulságait elemezve arról is szól, hogyan lehet, hogy a nyugat-európai törökök zöme Erdogant támogatja.

„Az, hogy a Nyugaton élő törökök többsége az AKP-ra szavazott, első látásra persze megdöbbentő lehet, de ha jobban belegondolunk mégsem az. A külhonban élő törökök általában erősen kötődnek Törökországhoz, nekik nem mindegy, hogy mi zajlik otthon. Külföldön az ember általában jobban próbálja őrizni a hagyományait, a vallását, nyilván török viszonylatban az identitás egy része a vallásból fakad. A Németországba kivándorolt törökök döntő többsége falusi, vidéki környezetből származik, jellemzően nem a felső-középosztály hagyta el Törökországot az elmúlt évtizedekben.”

Működni fog Erdoğan koalíciója - Törökország-szakértő a Mandinernek | Mandiner

Működni fog Erdoğan koalíciója - Törökország-szakértő a Mandinernek | Mandiner: Erdoğan elnök AKP pártjának és a nacionalista MHP-nek a koalíciója működőképes lesz; de a modern felfogású és a konzervatívabb török tömegek közötti ellentétek továbbra is fennmaradnak majd. Kövecsi-Oláh Péter Törökország-szakértőt, a Migrációkutató Intézet munkatársát kérdeztük a török választások tanulságairól.

Szemezés

Buta okostelefon.

A Blikk Online egy friss német kutatásra hivatkozva arról ír, bár eddig is sejtettük, de tudósok most be is bizonyították: az okostelefonok folyamatos böngészése káros hatással van a szemre is.

„A szem egészségének megóvása érdekében a legjobb megoldás a telefonhasználat drasztikus csökkentése. Emellett érdemes követni a 20-20-20 szabályt, azaz minden 20. percben 20 másodpercig úgy 20 méter távolságba nézelődünk, hogy a szemünk a távollátást is gyakorolja. Fontos, hogy a telefont ne tartsuk közel a szemünkhöz, és ne görnyedjünk fölé, amikor használjuk.”

Aggasztó: ilyen hatása van az okostelefonnak a szervezetünkre

Egy, a szem egészségével foglalkozó német szervezet, a KGS szakemberei azt vizsgálták, mennyire károsítja látószervünket, valamint az izmainkat és a gerincünket az, hogy folyamatosan a mobilunkat nyomkodjuk. A tanulmány szerint a több mint 82 milliós Németországban a lakosság hatvan százaléka, azaz 50 millió ember lóg a neten napi rendszerességgel, a 15 és 29 év közöttiek átlag napi 274 percet, azaz négy és fél órát.

Cicifix

Dögös dekoltázs.

Jessie J közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy végre elfogadta keblei méretét – számol be róla a Lokál Online.

„Megtanultam elfogadni a testemet olyannak, amilyen – mondta az énekesnő, aki amióta megbarátkozott az adottságaival, egyre több szexi képet oszt meg magáról. Az idei EFOTT legnagyobb sztárfellépője szeretné bebizonyítani, hogy nem feltétlenül kell hatalmas dekoltázs ahhoz, hogy valaki dögös legyen.”

Jessie J: Nem baj, ha pici a cici - Fotók!

Jessie J közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy végre elfogadta keblei méretét. „Sok időbe telt, míg elfogadtam a melleim méretét. Az iskolában is cikiztek emiatt, és később bikiniben is nagyon kényelmetlenül éreztem magam. De megtanultam elfogadni a testemet olyannak, amilyen" - mondta az énekesnő, aki amióta megbarátkozott az adottságaival, egyre több szexi képet oszt meg magáról.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54731/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?