Blogolj!

Blogstar kávéház

Visszavágó

Szivárványos Párizs.

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester: úgy döntött, hogy a melegfelvonuláshoz a zebrák mellé festett szivárványszínű csíkok az ünnepség után is ott maradnak, miután homofób graffitikkel csúfították el az egyiket – számol be róla a Zoom.hu.

„Az ismeretlen tettes a Marais negyed szívében, a Rue des Archives és a Rue de la Valerie kereszteződésében festette a szivárványra a 'Ki az LMBT-vel Franciaországból' feliratot. Anne Hidalgo polgármester válaszul a következő nyilatkozatot tette: 'Ma egy szimbolikus döntést hoztam: állandósítjuk a szivárvány gyalogátkelőket a Marais negyedben'. Mint hozzátette, úgy véli, ezzel a környékre látogatóknak pozitív jelet és üdvözletet küldenek.”

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester A párizsi polgármester úgy döntött, hogy a szombati melegfelvonuláshoz a zebrák mellé festett szivárványszínű csíkok az ünnepség után is ott maradnak, miután az egyiket homofób graffitivel csúfították el. Az idei párizsi Pride-ra készülődve számos zebrát dekoráltak ki az LMBT-közösség szivárvány színeivel.

Középmezőny

Ellenzéki zuhanás.

Az április 8-i választást követően az ellenzék mind a pártok, mind politikusaik szintjén jócskán veszített támogatottságából – írja egy friss felmérésre hivatkozva a Magyar Hírlap Online.

„Legnagyobb mértékben az LMP-s politikusok népszerűsége csökkent, Szél Bernadetté harminckilencről huszonöt, Hadházy Ákosé harmincnégyről huszonhat százalékra esett vissza. A Demokratikus Koalíció politikusai szenvedték el a legkisebb népszerűségvesztést, Gyurcsány Ferencet leszámítva inkább az ellenzéki középmezőnyében tartózkodnak.”

Jócskán veszítettek népszerűségükből az ellenzéki politikusok a választások után

A kormánypártok népszerűsége nőtt az elmúlt hónapokban, az ellenzék viszont mind a pártok, mind politikusaik szintjén jócskán veszített támogatottságából - írta a HVG a Medián legfrissebb felmérése alapján. A három legnépszerűbb politikus Áder János, Orbán Viktor és Varga Mihály. Az első tíz közt két ellenzéki, Márky-Zay Péter és Karácsony Gergely szerepel.

Tologatás

A FIFA ocsmánysága.

A labdarúgó-vb H-csoportjában az döntötte el a továbbjutást, hogy Japánnak kevesebb sárga lapja volt, mint Szenegálnak: az Origo.hu szerint ez ostoba és ocsmány szabály, aminél biztosan létezik jobb megoldás.

„Bár a japánok futballcsaló tologatása sem volt szép, ők csak azt csinálták, amit ilyenkor kell. Tudták, hogyha semmi sem változik, megelőzik azt a Szenegált, amely nagyon sokáig azt gondolta, hogy majd Kolumbia beviszi őket a nyolcaddöntőbe. Ugyanakkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a FIFA által alkotott szabályrendszer miatt sárga lapokkal (pontosabban azoknak a számával) döntik el a továbbjutást, miközben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tisztességes bírókat nem tud delegálni egy-egy mérkőzésre.”

A FIFA ocsmány szabályt alkotott

Hogy dőlhet el a tizenhat közé jutás azon, hogy kinek van kevesebb sárga lapja?

Királylányok

Magyarország szépségei.

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna televízióban tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért – mutatja be a gyönyörűségeket a Lokál Online.

„A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak és igyekeznek a királynőség csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztestől, Koroknyai Virágtól. Emellett a négy alversenyen is túl vannak már.”

Ők a Magyarország Szépe döntősei

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna Televízión tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért. A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak, és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak, és igyekeznek a királynőség minden csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztest

Romantika

Firenzei szívecske.

Olaszországban romantikázik szerelmével Kiss Ramóna színésznő – olvasható a Blikk Online-on.

„A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.”

Kiss Ramóna Olaszországban romantikázik párjával

A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54933/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?