Blogolj!

Blogstar kávéház

Visszavágó

Szivárványos Párizs.

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester: úgy döntött, hogy a melegfelvonuláshoz a zebrák mellé festett szivárványszínű csíkok az ünnepség után is ott maradnak, miután homofób graffitikkel csúfították el az egyiket – számol be róla a Zoom.hu.

„Az ismeretlen tettes a Marais negyed szívében, a Rue des Archives és a Rue de la Valerie kereszteződésében festette a szivárványra a 'Ki az LMBT-vel Franciaországból' feliratot. Anne Hidalgo polgármester válaszul a következő nyilatkozatot tette: 'Ma egy szimbolikus döntést hoztam: állandósítjuk a szivárvány gyalogátkelőket a Marais negyedben'. Mint hozzátette, úgy véli, ezzel a környékre látogatóknak pozitív jelet és üdvözletet küldenek.”

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester

Visszavágott a homofóboknak a párizsi polgármester A párizsi polgármester úgy döntött, hogy a szombati melegfelvonuláshoz a zebrák mellé festett szivárványszínű csíkok az ünnepség után is ott maradnak, miután az egyiket homofób graffitivel csúfították el. Az idei párizsi Pride-ra készülődve számos zebrát dekoráltak ki az LMBT-közösség szivárvány színeivel.

Középmezőny

Ellenzéki zuhanás.

Az április 8-i választást követően az ellenzék mind a pártok, mind politikusaik szintjén jócskán veszített támogatottságából – írja egy friss felmérésre hivatkozva a Magyar Hírlap Online.

„Legnagyobb mértékben az LMP-s politikusok népszerűsége csökkent, Szél Bernadetté harminckilencről huszonöt, Hadházy Ákosé harmincnégyről huszonhat százalékra esett vissza. A Demokratikus Koalíció politikusai szenvedték el a legkisebb népszerűségvesztést, Gyurcsány Ferencet leszámítva inkább az ellenzéki középmezőnyében tartózkodnak.”

Jócskán veszítettek népszerűségükből az ellenzéki politikusok a választások után

A kormánypártok népszerűsége nőtt az elmúlt hónapokban, az ellenzék viszont mind a pártok, mind politikusaik szintjén jócskán veszített támogatottságából - írta a HVG a Medián legfrissebb felmérése alapján. A három legnépszerűbb politikus Áder János, Orbán Viktor és Varga Mihály. Az első tíz közt két ellenzéki, Márky-Zay Péter és Karácsony Gergely szerepel.

Tologatás

A FIFA ocsmánysága.

A labdarúgó-vb H-csoportjában az döntötte el a továbbjutást, hogy Japánnak kevesebb sárga lapja volt, mint Szenegálnak: az Origo.hu szerint ez ostoba és ocsmány szabály, aminél biztosan létezik jobb megoldás.

„Bár a japánok futballcsaló tologatása sem volt szép, ők csak azt csinálták, amit ilyenkor kell. Tudták, hogyha semmi sem változik, megelőzik azt a Szenegált, amely nagyon sokáig azt gondolta, hogy majd Kolumbia beviszi őket a nyolcaddöntőbe. Ugyanakkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a FIFA által alkotott szabályrendszer miatt sárga lapokkal (pontosabban azoknak a számával) döntik el a továbbjutást, miközben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tisztességes bírókat nem tud delegálni egy-egy mérkőzésre.”

A FIFA ocsmány szabályt alkotott

Hogy dőlhet el a tizenhat közé jutás azon, hogy kinek van kevesebb sárga lapja?

Királylányok

Magyarország szépségei.

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna televízióban tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért – mutatja be a gyönyörűségeket a Lokál Online.

„A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak és igyekeznek a királynőség csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztestől, Koroknyai Virágtól. Emellett a négy alversenyen is túl vannak már.”

Ők a Magyarország Szépe döntősei

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna Televízión tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért. A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak, és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak, és igyekeznek a királynőség minden csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztest

Romantika

Firenzei szívecske.

Olaszországban romantikázik szerelmével Kiss Ramóna színésznő – olvasható a Blikk Online-on.

„A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.”

Kiss Ramóna Olaszországban romantikázik párjával

A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/54933/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?