Blogolj!

Blogstar kávéház

Irányítás

Orbán igazsága.

Vezércikkben áll ki a magyar miniszterelnök mellett a tekintélyes Le Figaro, mely szerint a migráció ügyében nem demagógiáról van szó, hanem arról, hogy a demokrácia lényege meghallgatni az embereket.

„Arnaud de la Grande azt írja: a migránskrízisben vissza kell szerezni az irányítást. A brüsszeli vezetőkre utalva idézi Jaures egyik híres mondását: ha az emberek nem változtathatják meg a dolgokat, megváltoztatják a szavakat. Ennek a veszélyére figyelmeztet a szerző. Vagyis, hogy Brüsszel ne kommunikációval próbálja megoldani az elviselhetetlen migránskrízist.”

Vezércikkben áll ki Orbán Viktor mellett a Le Figaro

A világ egyik legtekintélyesebb napilapja, a Le Figaro vezércikket írt a brüsszeli csúcs második napjára. Demokratikus vészhelyzet, ez a címe. Saját felmérésükre is hivatkozik a szerző, a kiváló riporter, Arnaud de La Grange. Eszerint a franciák nagy többsége is fél a migránshelyzettől, nem akar több migránst, ráadásul úgy gondolják, Brüsszel nem áll a helyzet magaslatán.

Versenytársak

Kunhalmi léce.

Az MSZP választmányi elnöke a jövő évi EP-választások eredményével kapcsolatban bocsátkozott jóslásba: arról beszélt, nem fog olyan gyenge eredményt elérni, mint az amatőr csapattal rendelkező Andorrától is vereséget szenvedő magyar válogatott – boncolgatja a Zoom.hu.

„Annyira mondjuk nem tette magasra a lécet Kunhalmi, de az áprilisi választások eredményének ismeretében talán logikus is a magyar válogatottat belőni versenytársnak.”

Kunhalmi Ágnes szerint az MSZP jobb eredményt ér el, mint a magyar válogatott

Kunhalmi Ágnes szerint az MSZP jobb eredményt ér el, mint a magyar válogatott Az Azonnali.hu hiánypótló sorozatban kérdezi meg a magyar politikusokat, melyik csapatnak szurkolnak a világbajnokságon, így került sorra az MSZP-s Kunhalmi Ágnes is, aki először is nagyon tisztelendő módon elmondta, a magyar válogatott mezén kívül egyik válogatottét se venné fel jó szívvel, aztán kicsit jósolt a jövő évi EP-választások eredményéről is: "Én minden meccsen drukkolok a válogatottunknak, de az biztos, hogy az MSZP nem fog olyan gyenge eredményt elérni, mint az amatőr csapattal rendelkező Andorrától is vereséget szenvedő magyar válogatott.

Kóklerek

A szórakoztatás igazsága.

A jobboldalnak legalább ott van Orbán, az ellenzéknek viszont Puzsérok kellenek, hiszen a jövő egyértelműen a kontentpolitikáé – állítja a Mandiner.hu.

„A politika nem valamiféle üdvözítő távlat többé. 2018-ban néhány megszállott kókleren kívül senki nem álmodik arról, hogy a politikai cselekvés fogja kirántani őt a létezés abszurditásából, mint Malraux regényhőseit. Arról ugyanakkor szó sincs, hogy a politika megsemmisült volna; nagyon is megvan a politika helye a YouTube címlapján vagy a Facebook-idővonalunkon, Erdélyi Mónika és Mollika slime-videói, a Best of Kathi Béla-gyűjtemények, a bekészült Maradona-gifek között. Az átlagfogyasztói figyelem alig húsz másodperces sávjába szorult vissza. Egy politikusi megnyilatkozás annyira igaz, amennyire szórakoztató.”

Leimeiszter Barnabás: Puzsérok kellenek az ellenzéknek | Mandiner

A jobboldalnak legalább ott van Orbán, de az ellenzék képtelen megérteni, hogyan működik a huszonegyedik századi politika. A politika nem valamiféle üdvözítő távlat többé. De ma is megvan a politika helye: a YouTube címlapján vagy a Facebook-idővonalunkon. Ezzel kompatibilis figurákra van manapság szüksége annak, aki hatalomra törekszik.

Értékmentés

A víz az úr.

A júniusi viharkárok nagysága már meghaladja a kétmilliárd forintot Magyarországon, miközben Romániában tragikus helyzet alakult ki – számol be róla a Hirado.hu.

„Két napon keresztül, szinte megállás nélkül szakadt az eső Romániában. A hegyi patakokon és folyókon villámárvíz alakult ki, több mint kétszáz embert kellett kimenekíteni otthonából. Az áradások Székelyföld egy részét is sújtják. A romániai Márkosrétet elnyelte az ár. Vízben úsztak az udvarok, házak és utcák. Az emberek mentették értékeiket és állataikat. A szárnyasokat a padlásra vitték, hogy ne pusztuljanak el. Több mint ötven családnak kellett elhagynia otthonát, nagy erőkkel vonultak a helyszínre a tűzoltók is. Csónakokat hoztak, hogy mindenkit ki tudjanak menteni. A település azért került víz alá, mert átszakadt a közeli patak gátja.”

Ismét komoly károkat okoztak a viharok

Június utolsó napja sem múlt el károkat okozó vihar nélkül. Pénteken ismét heves zivatartok vonultak át az országon, Kalocsán tetőket rongált meg, fákat döntött ki a szél. A felhőszakadás miatt víz öntötte el a város egy részét. A júniusi viharkárok nagysága már meghaladja a kétmilliárd forintot.

Kivágás

Tóth Vera dekoltázsa.

A Blikk Online arról ír, a rajongói teljesen elájultak Tóth Vera brutál szexi dekoltázsától.

„Az énekesnő már kapott hideget-meleget egy-egy szexi fotójára, legutóbb például melltartó nélkül szelfizett, ami néhány követőjénél kiverte a biztosítékot, mások szerint viszont nincs azzal semmi gond, ha az ízlés határain belül megmutatja bájait. Vera most újabb szexi fotókat tett közzé, melyeken dekoltázsáról nehéz levenni a tekintetet. Ráadásul úgy tűnik, hogy a mélyen kivágott ruha alá mintha ismét nem vett volna fel melltartót.”

Hűha: rajongói teljesen elájultak Tóth Vera brutál szexi dekoltázsától - fotó

Az énekesnő már kapott hideget-meleget egy-egy szexi fotójára, legutóbb például melltartó nélkül szelfizett, ami néhány követőjénél kiverte a biztosítékot, mások szerint viszont nincs azzal semmi gond, ha az ízlés határain belül megmutatja bájait. Vera most újabb szexi fotókat tett közzé, melyeken dekoltázsáról nehéz levenni a tekintetet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55022/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Akkora a hőség a görögöknél, hogy még az Akropoliszt is bezárták

2018.07.23. 08:55
Egyes helyeken negyven fok fölé emelkedett vasárnap a hőmérő higanyszála Görögországban, a hőhullám miatt - a turisták egészségének megőrzése …

Blogstar kávéház

2018.07.23. 00:20
Özil (ki)lépett, Orbán Viktor Erdélybe készül, az ISIS nem nyugszik, viszont a magyar egészségügy jó kezekben, a fővárosi állatkert pedig különös jövevénnyel bővült. Mindez hétfői lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.22. 05:15
A Turul rejtélye, családi kincsek, gyorséttermi kiütés, a nemzeti rock élménye és Lola szerelmes pózolása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?