Blogolj!

Blogstar kávéház

Szonda

Burány kapitány.

Különös védekezést adott elő a szocialista Burány Sándor, mikor ittas vezetésen érték – így a Zoom.hu.

„Az ellenzéki politikus azt mondta, csak egy sört ivott, 'nem szállt a fejébe az ital', 'pont belefutott' egy ellenőrzésbe, nem vette figyelembe, 'hogy hát szonda is van a világon'. Közismert, hogy az ittas vezetést illetően Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, vagyis technikailag Burány nem ott hibázott, hogy nem vette figyelembe, hogy 'szonda is van a világon', hanem hogy a szabályokat figyelmen kívül hagyva ittasan ült a volán mögé. Az persze régi vita, hogy szükség van-e zéró toleranciára, vagy lehetne-e engedni, hogy valaki minimális alkoholfogyasztás után vezessen.”

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk Felfüggesztette a Párbeszéd-frakció politikusa, Burány Sándor ellenzéki képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés. A lépést Polt Péter legfőbb ügyész kérte, miután Burány Sándort ittas járművezetésen érték. Ahhoz, hogy eljárást indíthassanak a politikussal szemben, képviselőtársai legalább kétharmadának kellett a mentelmi joga felfüggesztésére szavazni.

Falfirka

Majom a farkának.

Az Origo.hu megdöbbentőnek tartja, hogy a jogszabályok, azaz a rongálás mint olyan ellen foglalt állást a balliberális elit, vagyis Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt.

„Történt, hogy egy hete Budapest utcáin felbukkant egy falfirka Orbán Viktorról, aminek a balliberális média úgy örült, mint majom a farkának (persze, az sem kizárt, hogy valamelyik éppen pihenő munkatárs pingált egy jót, simán belefér a propagandamunkások hatáskörébe, életébe a művelet). Politikusok, magukat művésznek tartó, kifejezetten komoly emberek fotózkodtak a képpel, csakhogy sebtiben vége szakadt a mulatságnak, ugyanis valaki lefestette az 'alkotást”. Volt is nagy felháborodás, meg anyázás a balos ultraértelmiségi körökben, hogy mi az, hogy lefestik a mi festményünket.”

A balliberális média őrjöngve ünnepel egy szimpla rongálást

Igen, ünnepel az ellenzéki média, hogy aztán felháborodhasson azon, hogy eltüntették a körberajongott graffitit. Ismét a jogszabályok ellen foglalt állást a balliberális elit. Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt. A rongálás persze továbbra is bűncselekmény.

Félelem

Boszniai bevándorlókrízis.

A Hirado.hu szerint sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában, a kormány hiába ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek.

„A bevándorlók eddig leginkább buszokkal jutottak el a boszniai-horvát határ közelébe, az olcsóbb jegyek miatt azonban várhatóan mostantól a vonat is megtelik majd. Ráadásul az illetékesek leszögezték: a menetjegyet bárki megveheti, akinek van rá pénze, ebben nem lesz semmilyen korlátozás. Egy helyi nő úgy nyilatkozott: félnek, hogy még többen fognak érkezni majd vonattal, hiszen többen elférnek rajta, mint egy buszon. A helyi nő szerint a határon hatékonyabban fel kellene tartóztatni az illegális bevándorlókat, és az államnak gondoskodnia kellene arról, hogy ne mászkálhassanak arra, amerre éppen kedvük tartja – fogalmazott a nő.”

Sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában

A kormány ugyan azt ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek. A horvát határhoz közeli Bihácson a hétvégén csaknem kétszáz új migránst regisztráltak. Pontban reggel kilenc órakor gördült ki a vasútállomásról az a vonat, amely hétfőn huszonhét év után először indult el Szarajevóból Bihács felé.

Meglepetés

Gyűrű a műrózsából.

Különleges körülmények között kérte meg párja Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzőjének kezét – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„A páromat akartam meglepni egy nagyszabású illuzionista műsorral, ám végül nekem esett le az állam a meglepetéstől. Az egyik bűvész ugyanis a színpadra szólított, habár akkor még fogalmam sem volt arról, mi vár rám. Először egy műrózsából varázsolt egy igazit, amelyen már ott lógott az eljegyzési gyűrű. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik, csak arra eszméltem, hogy már a párom is ott van a színpadon, és előttem térdel. Ott, több ezer ember előtt kérte meg a kezem, és én boldogan mondtam neki igent.”

Magyarországra menekült a királynőjelölt

Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzője hétéves korában költözött családjával Magyarországra egy jobb élet reményében. A királynőjelölt a Lokálnak elárulta: noha soha nem esett bántódásuk, nem érezték magukat biztonságban az ázsiai országban. - Édesapám mindössze 20 éves volt, amikor Magyarországra költözött, bár eleinte csak rövid időre tervezett.

Erőbedobás

Világbajnok test.

A gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt: junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották – számol be róla a Blikk Online.

„Amikor kimondták a nevem, fel sem fogtam, hogy én vagyok a győztes, aztán elsírtam magam – kezdte Nóra, aki hónapokon keresztül keményen edzett, hogy a legjobb formájában álljon a bírák elé. – Elképesztő érzés volt, hogy 13 bíróból 10 rám szavazott. Így még nagyobb erőbedobással készülök a következő versenyemre – mondta a lány, majd hozzátette: novemberben egészen Las Vegasig utazik, hogy újra megméresse magát.”

Világbajnok test: első helyre domborított a gyönyörű magyar testépítő

Brno - Újabb aranyéremmel tért haza a gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra (22), aki ezúttal az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt. A lány junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55109/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?