Blogolj!

Blogstar kávéház

Szonda

Burány kapitány.

Különös védekezést adott elő a szocialista Burány Sándor, mikor ittas vezetésen érték – így a Zoom.hu.

„Az ellenzéki politikus azt mondta, csak egy sört ivott, 'nem szállt a fejébe az ital', 'pont belefutott' egy ellenőrzésbe, nem vette figyelembe, 'hogy hát szonda is van a világon'. Közismert, hogy az ittas vezetést illetően Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, vagyis technikailag Burány nem ott hibázott, hogy nem vette figyelembe, hogy 'szonda is van a világon', hanem hogy a szabályokat figyelmen kívül hagyva ittasan ült a volán mögé. Az persze régi vita, hogy szükség van-e zéró toleranciára, vagy lehetne-e engedni, hogy valaki minimális alkoholfogyasztás után vezessen.”

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk Felfüggesztette a Párbeszéd-frakció politikusa, Burány Sándor ellenzéki képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés. A lépést Polt Péter legfőbb ügyész kérte, miután Burány Sándort ittas járművezetésen érték. Ahhoz, hogy eljárást indíthassanak a politikussal szemben, képviselőtársai legalább kétharmadának kellett a mentelmi joga felfüggesztésére szavazni.

Falfirka

Majom a farkának.

Az Origo.hu megdöbbentőnek tartja, hogy a jogszabályok, azaz a rongálás mint olyan ellen foglalt állást a balliberális elit, vagyis Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt.

„Történt, hogy egy hete Budapest utcáin felbukkant egy falfirka Orbán Viktorról, aminek a balliberális média úgy örült, mint majom a farkának (persze, az sem kizárt, hogy valamelyik éppen pihenő munkatárs pingált egy jót, simán belefér a propagandamunkások hatáskörébe, életébe a művelet). Politikusok, magukat művésznek tartó, kifejezetten komoly emberek fotózkodtak a képpel, csakhogy sebtiben vége szakadt a mulatságnak, ugyanis valaki lefestette az 'alkotást”. Volt is nagy felháborodás, meg anyázás a balos ultraértelmiségi körökben, hogy mi az, hogy lefestik a mi festményünket.”

A balliberális média őrjöngve ünnepel egy szimpla rongálást

Igen, ünnepel az ellenzéki média, hogy aztán felháborodhasson azon, hogy eltüntették a körberajongott graffitit. Ismét a jogszabályok ellen foglalt állást a balliberális elit. Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt. A rongálás persze továbbra is bűncselekmény.

Félelem

Boszniai bevándorlókrízis.

A Hirado.hu szerint sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában, a kormány hiába ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek.

„A bevándorlók eddig leginkább buszokkal jutottak el a boszniai-horvát határ közelébe, az olcsóbb jegyek miatt azonban várhatóan mostantól a vonat is megtelik majd. Ráadásul az illetékesek leszögezték: a menetjegyet bárki megveheti, akinek van rá pénze, ebben nem lesz semmilyen korlátozás. Egy helyi nő úgy nyilatkozott: félnek, hogy még többen fognak érkezni majd vonattal, hiszen többen elférnek rajta, mint egy buszon. A helyi nő szerint a határon hatékonyabban fel kellene tartóztatni az illegális bevándorlókat, és az államnak gondoskodnia kellene arról, hogy ne mászkálhassanak arra, amerre éppen kedvük tartja – fogalmazott a nő.”

Sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában

A kormány ugyan azt ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek. A horvát határhoz közeli Bihácson a hétvégén csaknem kétszáz új migránst regisztráltak. Pontban reggel kilenc órakor gördült ki a vasútállomásról az a vonat, amely hétfőn huszonhét év után először indult el Szarajevóból Bihács felé.

Meglepetés

Gyűrű a műrózsából.

Különleges körülmények között kérte meg párja Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzőjének kezét – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„A páromat akartam meglepni egy nagyszabású illuzionista műsorral, ám végül nekem esett le az állam a meglepetéstől. Az egyik bűvész ugyanis a színpadra szólított, habár akkor még fogalmam sem volt arról, mi vár rám. Először egy műrózsából varázsolt egy igazit, amelyen már ott lógott az eljegyzési gyűrű. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik, csak arra eszméltem, hogy már a párom is ott van a színpadon, és előttem térdel. Ott, több ezer ember előtt kérte meg a kezem, és én boldogan mondtam neki igent.”

Magyarországra menekült a királynőjelölt

Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzője hétéves korában költözött családjával Magyarországra egy jobb élet reményében. A királynőjelölt a Lokálnak elárulta: noha soha nem esett bántódásuk, nem érezték magukat biztonságban az ázsiai országban. - Édesapám mindössze 20 éves volt, amikor Magyarországra költözött, bár eleinte csak rövid időre tervezett.

Erőbedobás

Világbajnok test.

A gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt: junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották – számol be róla a Blikk Online.

„Amikor kimondták a nevem, fel sem fogtam, hogy én vagyok a győztes, aztán elsírtam magam – kezdte Nóra, aki hónapokon keresztül keményen edzett, hogy a legjobb formájában álljon a bírák elé. – Elképesztő érzés volt, hogy 13 bíróból 10 rám szavazott. Így még nagyobb erőbedobással készülök a következő versenyemre – mondta a lány, majd hozzátette: novemberben egészen Las Vegasig utazik, hogy újra megméresse magát.”

Világbajnok test: első helyre domborított a gyönyörű magyar testépítő

Brno - Újabb aranyéremmel tért haza a gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra (22), aki ezúttal az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt. A lány junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55109/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Szerződést akar bontani az újbudai önkormányzat Mága Zoltánnal

2019.12.12. 16:20
Nem tartanak igényt a fellépéseire és szerződés bont Újbuda. Ezt Barabás Richárd alpolgármester közölte Facebookján.

Módosul a vonatközlekedés a hétvégén

2019.12.12. 14:40
A Mávinform közlése szerint pénteken a munkanapra, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint fognak közlekedni a vonatok a szombati munkanap miatt.

Elmeorvos vizsgálja a győri késelőt

2019.12.12. 13:35
Az elmeorvosi, pszichológusi és pszichiáteri vizsgálat eredménye dönti majd el, hogy egészségügyi, vagy bűnügyi kategóriába tartozik a győri késes diák ügye.

Ezeket a cikkeket olvastad már?