Blogolj!

Blogstar kávéház

Szonda

Burány kapitány.

Különös védekezést adott elő a szocialista Burány Sándor, mikor ittas vezetésen érték – így a Zoom.hu.

„Az ellenzéki politikus azt mondta, csak egy sört ivott, 'nem szállt a fejébe az ital', 'pont belefutott' egy ellenőrzésbe, nem vette figyelembe, 'hogy hát szonda is van a világon'. Közismert, hogy az ittas vezetést illetően Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, vagyis technikailag Burány nem ott hibázott, hogy nem vette figyelembe, hogy 'szonda is van a világon', hanem hogy a szabályokat figyelmen kívül hagyva ittasan ült a volán mögé. Az persze régi vita, hogy szükség van-e zéró toleranciára, vagy lehetne-e engedni, hogy valaki minimális alkoholfogyasztás után vezessen.”

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk Felfüggesztette a Párbeszéd-frakció politikusa, Burány Sándor ellenzéki képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés. A lépést Polt Péter legfőbb ügyész kérte, miután Burány Sándort ittas járművezetésen érték. Ahhoz, hogy eljárást indíthassanak a politikussal szemben, képviselőtársai legalább kétharmadának kellett a mentelmi joga felfüggesztésére szavazni.

Falfirka

Majom a farkának.

Az Origo.hu megdöbbentőnek tartja, hogy a jogszabályok, azaz a rongálás mint olyan ellen foglalt állást a balliberális elit, vagyis Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt.

„Történt, hogy egy hete Budapest utcáin felbukkant egy falfirka Orbán Viktorról, aminek a balliberális média úgy örült, mint majom a farkának (persze, az sem kizárt, hogy valamelyik éppen pihenő munkatárs pingált egy jót, simán belefér a propagandamunkások hatáskörébe, életébe a művelet). Politikusok, magukat művésznek tartó, kifejezetten komoly emberek fotózkodtak a képpel, csakhogy sebtiben vége szakadt a mulatságnak, ugyanis valaki lefestette az 'alkotást”. Volt is nagy felháborodás, meg anyázás a balos ultraértelmiségi körökben, hogy mi az, hogy lefestik a mi festményünket.”

A balliberális média őrjöngve ünnepel egy szimpla rongálást

Igen, ünnepel az ellenzéki média, hogy aztán felháborodhasson azon, hogy eltüntették a körberajongott graffitit. Ismét a jogszabályok ellen foglalt állást a balliberális elit. Gulyás Marci pingáló szelleme feléledt. A rongálás persze továbbra is bűncselekmény.

Félelem

Boszniai bevándorlókrízis.

A Hirado.hu szerint sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában, a kormány hiába ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek.

„A bevándorlók eddig leginkább buszokkal jutottak el a boszniai-horvát határ közelébe, az olcsóbb jegyek miatt azonban várhatóan mostantól a vonat is megtelik majd. Ráadásul az illetékesek leszögezték: a menetjegyet bárki megveheti, akinek van rá pénze, ebben nem lesz semmilyen korlátozás. Egy helyi nő úgy nyilatkozott: félnek, hogy még többen fognak érkezni majd vonattal, hiszen többen elférnek rajta, mint egy buszon. A helyi nő szerint a határon hatékonyabban fel kellene tartóztatni az illegális bevándorlókat, és az államnak gondoskodnia kellene arról, hogy ne mászkálhassanak arra, amerre éppen kedvük tartja – fogalmazott a nő.”

Sikertelen az illegális bevándorlók feltartóztatása Boszniában

A kormány ugyan azt ígérte, hogy minden eszközzel megakadályozza a migrációt, Szerbia és Montenegró felől újabb és újabb csoportok érkeznek. A horvát határhoz közeli Bihácson a hétvégén csaknem kétszáz új migránst regisztráltak. Pontban reggel kilenc órakor gördült ki a vasútállomásról az a vonat, amely hétfőn huszonhét év után először indult el Szarajevóból Bihács felé.

Meglepetés

Gyűrű a műrózsából.

Különleges körülmények között kérte meg párja Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzőjének kezét – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„A páromat akartam meglepni egy nagyszabású illuzionista műsorral, ám végül nekem esett le az állam a meglepetéstől. Az egyik bűvész ugyanis a színpadra szólított, habár akkor még fogalmam sem volt arról, mi vár rám. Először egy műrózsából varázsolt egy igazit, amelyen már ott lógott az eljegyzési gyűrű. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik, csak arra eszméltem, hogy már a párom is ott van a színpadon, és előttem térdel. Ott, több ezer ember előtt kérte meg a kezem, és én boldogan mondtam neki igent.”

Magyarországra menekült a királynőjelölt

Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzője hétéves korában költözött családjával Magyarországra egy jobb élet reményében. A királynőjelölt a Lokálnak elárulta: noha soha nem esett bántódásuk, nem érezték magukat biztonságban az ázsiai országban. - Édesapám mindössze 20 éves volt, amikor Magyarországra költözött, bár eleinte csak rövid időre tervezett.

Erőbedobás

Világbajnok test.

A gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt: junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották – számol be róla a Blikk Online.

„Amikor kimondták a nevem, fel sem fogtam, hogy én vagyok a győztes, aztán elsírtam magam – kezdte Nóra, aki hónapokon keresztül keményen edzett, hogy a legjobb formájában álljon a bírák elé. – Elképesztő érzés volt, hogy 13 bíróból 10 rám szavazott. Így még nagyobb erőbedobással készülök a következő versenyemre – mondta a lány, majd hozzátette: novemberben egészen Las Vegasig utazik, hogy újra megméresse magát.”

Világbajnok test: első helyre domborított a gyönyörű magyar testépítő

Brno - Újabb aranyéremmel tért haza a gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra (22), aki ezúttal az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt. A lány junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/55109/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Elkezdődött a nyári pihenő a Budapesti Operettszínházban

2020.07.01. 14:00
Bár a színház szűk két hónapra bezárta kapuit, ez korántsem jelenti azt, hogy előadások nélkül maradunk.

Blogstar kávéház

2020.07.01. 05:15
Az Európai Unió határnyitása, a baloldal hírhamisítási botrányai, az álcivilek lelepleződése, a globális közösségi média cenzúrája és Puskás Peti pálfordulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.30. 04:35
Orbán Viktor oktatása, Karácsony Gergely meghátrálása, a korrupció kiszűrése, a Sargentini-jelentés hazugsága és Bodrogi Gyula várva várt visszatérése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.29. 05:20
A magyar orvosok menekülése, a szolnoki baloldal széthullása, a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjárata, Bécs isztambulosodása és Hunyadi Donatella egzotikus szépsége hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?